Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Stará Ľubovňa
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Najzaujímavejšie body recenzie
Perfektný výhľad

Krásny zachovalý a veľmi zaujímavý hrad s modernými historickými expozíciami. Určite sa oplatí... viac informácií

Recenzované: 5. septembra 2019
PatriciusZ
hradné slávnosti

boli sme na hrade počas hradných slávností, už niekoľko krát sme hrad v minulosti navštívili... viac informácií

Recenzované: 4. septembra 2019
DeniZ122
Prečítať všetky recenzie (191)
  
Recenzie (191)
Filtrovať recenzie
191 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
124
56
9
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
124
56
9
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16191 recenzií
Recenzované: 5. septembra 2019

Krásny zachovalý a veľmi zaujímavý hrad s modernými historickými expozíciami. Určite sa oplatí navštíviť a hlavne vyjsť na vežu z ktorej je úžasný výhľad na Tatry a Pieniny

Dátum zážitku: júl 2019
Poďakujte používateľovi PatriciusZ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2019

boli sme na hrade počas hradných slávností, už niekoľko krát sme hrad v minulosti navštívili - tento raz bola návšteva jedinečná s programom počas hradných slávností - scénky z histórie hradu, šermiarske súboje, brušné tance, sokoliari, všetko bolo super a veľmi zábavné pre malých aj veľkých....ďakujeme....

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi DeniZ122.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. augusta 2019

V jeden upršaný deň, sme sa rozhodli navštíviť tento hrad. Zaparkujete nižšie na platenom parkovisku a potom už ideme len smerom hore ku hradu. Cesta trvá 10-15 minút. Zaplatili sme vstupné a pridali sa ku skupine so sprievodcom. Hrad je rozsiahly a stále sa postupne obnovuje. Slušné exponáty. Výklad od sprievodcu bol trocha chaotický a snažil sa. Ako atrakcia bolo fotenie s dravými vtákmi, deti aj dospelý to využili. Toalety sa nachádzajú dole, blízko vstupu.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi Miriam R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Odporúčame navštíviť Ľubovniansky hrad, ktorý sa nachádza v peknom prostredí s príjemným personálom. Vstup je možný aj so sprievodcom, výklad bol pútavý a podaný odborne. Počas prehliadky sme sa zastavili aj na ukážke sokoliarov, ktorá sa nám taktiež veľmi páčila. Zaujala nás aj možnosť vyskúšať si odevy vtedajších obyvateľov hradu a vystúpiť na hradnú vežu, z ktorej bol krásny výhľad.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi gazember8.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2019

Milý personál, parkovisko v blízkosti hradu, reštaurácia v blízkosti hradu. V deň našej návštevy zaujímavý sprievodný program hraná rozprávka pre deti priamo na nádvorí hradu,ukážka sokoliarov. Oproti iným podobným hradom pomerne nízke vstupné.

Dátum zážitku: júl 2019
Poďakujte používateľovi Marian P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie