Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Navarila nám grófka?”

Reštaurácia U grófky Isabelly
Na pozícii č. 5 spomedzi 9 Reštaurácie v Starej Ľubovni
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 4 týždňami

V uvedenej reštaurácii sme mali objednaný obed pre 26 ľudí. Pri príchode nás usadili na rezervované miesta, takže boli spolu a stoly už boli pripravené. Dve obsluhujúce čašníčky stihli obslúžiť nás a aj zákazníkov v priľahlej časti zariadenia veľmi rýchlo. Strava bola chutná, bola pestrá a bolo je dosť.

Dátum návštevy: september 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JaroslavaK31.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (28)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1528 recenzií

Zrecenzované: 25. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Naozaj sa volate “restauracia”??? V restauracii sa vari, u vas sa otvaraju sacky a zohrievaju v mikrovlnke... bohuzial pre turistov, ste tam jediny, co pre majitela je raj, ale odskacu si to len a len zakaznici.. co sa obsluhy tyka, katastrofa, no uprimne sa im vobec necudujem, ze su znechutene, ak musia ponukat ten odpad...

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi misa0803.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. augusta 2019

Reštaurácia je umiestnená priamo pod hradom a tesne pri skanzene. Čo sa týka interiéru, menej je niekedy viac. Sedeli sme v miestnosti kde bolo na stene priveľa zvieracích trofejí (pripadalo mi to také nacápané bez vkusu), ďalej staré rádiá. Sedenia dva druhy stoly s drevenými lavicami a potom stoly s úplne inými stoličkami. Neviem čo ten celkový mišung mal predstavovať. Zastavili sme sa tam hlavne preto, lebo pršalo a chceli sme sa trochu zahriať. Obsluha prišla hneď, objednávka trvala trochu dlhšie nakoľko si to ťukala do prístroja (vyzeralo to ako mobil). Jedlo nosili brigádničky. Manžel cesnakovú polievku chválil. Zemiakové placky bez chuti. Čaj som dostala s cukrom, ktorý bol už mierne nasiaknutý od vody. Za pokazenú objednávku kávy sa nám prišli hneď ospravedlniť (chvályhodné). Pri platení som nedostala bloček z pokladne (ak niekto chce poznamenať, že som si ho mala pýtať, mýli sa), bloček mám dostať automaticky. Toalety veľmi pekné a čisté.

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Miriam R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Bohuzel v teto lokalite to byla jedina otevrena restaurace. Jidlo je zcela turisticke, obsluha prumerna, interier ala 90. Leta a hraji disco hity pomerne nahlas. Pekne je zde prezentovyn pribeh hrabenky Isabely a jejiho vztahu k okoli.

Dátum návštevy: október 2018
Poďakujte používateľovi Denisa H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. augusta 2018

Nádherná reštaurácia dobovo zariadená rovno pod hradom a nad skanzenom, skvelé miesto na oddych po náročnej púti po zámku. Chutné jedlo, príjemná obsluha a prijateľné ceny. Odporúčam.

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi Voyage798411.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Reštaurácia U grófky Isabelly, si pozreli aj

Stará Ľubovňa, Prešovský kraj
Stará Ľubovňa, Prešovský kraj
 
Stará Ľubovňa, Prešovský kraj
Stará Ľubovňa, Prešovský kraj
 
Vyšné Ružbachy, Prešovský kraj
Stará Ľubovňa, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Reštaurácia U grófky Isabelly? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu