Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (17)
Filtrovať recenzie
17 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
10
5
2
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
10
5
2
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1617 recenzií
Recenzované: 28. mája 2020

Hory, lesy, ticho.
K tomu úžasný personál. perfektné služby, veľmi dobrá strava.
Izby príjemné, nič prehnané, mali sme všetko, čo sme potrebovali.
Pre personál hotela nebol nič problém, so všetkým nám vychádzali v ústrety.
Určite sa ešte vrátime.

Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Stipko_SK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel bol v pohode. Jedlo dobré a aj personál príjemný. Sauna podľa nás veľmi pekná. Na výber bolo z fínskej, biosauny a infrasauny. Veľký výber filmov v kine, možnosť stolného tenisu a biliardu. A nádherná krajina. Jedine mínus bola voda, ktorá sa mi zdala vlažná.

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi kaake.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. novembra 2018

Pekne novo zariadeny hotel v časti A. Vybavenie izieb s plnym vybavenim a hygienickym a kupeľnym priestorom. Samozrejmosťou wifi. Reštauracis na úrovni. Rsňajky vo forme Švedskych stolov. Strava nadštandardne kvalitná. V hoteli relaxujú rodiny vojakov v zahranicnych jefnotkách

Dátum pobytu: júl 2018
Poďakujte používateľovi omoz.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2018

Boli sme v tomto zariadení na "tímbildingu", ktorý sa vybavil v hodine dvanástej ako alternatíva. Zážitkové hodnotenie: Úžasný personál, krásne prostredie, výborné jedlo, obsluha na nezaplatenie, treba prísť, celkovo veľmi pozitívny zážitok, pán vedúci bezkonkurenčne #1 :) .

Tip na izbu: spánok neviem posúdiť, spal som cca hodiny aby sa nepovedalo, firemná akcia...
Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Getaway815584.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. mája 2018

V tomto hoteli sme sa zastavili na dve noci pri ceste do Tatrier. V prvom rade by som chcel upozorniť na cestu k tomuto hotelu. Pokiaľ idete od Žiliny treba ísť až do Ružomberku a tam následne ísť cestou na BB/Donovaly kde už potom je odbočka na Smrekovicu. Neviem z akého dôvodu nás navigácia ťahala na lesnú/užitkovú ale asfaltovú cestu za Lubochňou ktorá je potom uzavretá a so zákazom vjazdu. Keď som to povedal na recepcii tak vraj nie sme prví, stáva sa to dosť často. Cesta nahor/nadol je fakt pre zdatnejších šoférov, kde asi 10km idete po úzkej, horskej a serpentínovej ceste pričom cez zimu bez reťazí ani nechoďte. Parkovisko je priestranné tak isto aj hotelový areál. Hotel má výbornú polohu pre turistiku všetkými smermi, okolitá príroda NP Veľkej Fatry je nádherná. Cez zimu je k dispozícii aj menší svah s vlekom. Samotný hotel a jeho služby zodpovedajú aj cene. Pri príchode sme našli odkaz na stole recepcie, že pri neprítomnosti recepčnej treba zavolať no ale keďže tam je zlý signál tak to bol dosť značný problém. Nakoniec všetko vyriešila ochotná pani z wellnessu. K dispozícii je reštaurácia, lobby miestnosť s TV, wellness, ružový salónik, kino a aj billiard. Reštaurácia je pekná, jedlo bolo chutné len podľa nás slabý výber v jedálničku pričom ešte niektoré veci nemajú a raňajky boli postačujúce. Wellness bol pekný, so štyrmi saunami, vírivkou, ochladzovacím bazénom ale nefunguje stále, pri malej obsadenosti hotela vám zapnú jednu max. dve sauny, vírivka nenapustená a v oddychovej miestnosti dosť chladno a ešte sa treba aspoň hodinu dopredu nahlásiť aby vám sauny poprípade zapli. My sme mali asi takú smolu, možno keď je hotel vyťažený tak wellness funguje stále a bez problémov. Ružový salónik slúži na oddych napr. pri knižke. Kino je vlastne projekcia na veľké plátno, kde je super že si môžte priniesť aj vlastný film na DVD alebo USB (čo sme sa dozvedeli až na hoteli) a rezervuje sa na konkrétny čas. Izba bola pekná, vybavená posteľou, dvomi skriňami, TV, chladničkou, stolíkom a stoličkou a uteráky bola samozrejmosť. Mne trochu prekážalo že sme dostali podkrovnú izbu kde ja ako 190cm chlap som sa bál o svoju hlavu, musel som dosť často chodiť prikrčený. Manželke ešte vadili svetlo zelené závesy ktoré prepúšťali skoro ráno dosť veľa svetla ale tak to je vec názoru. Sprchový kú bol trochu plesnivý, ale inak všetko čisté a izba postačujúca. Personál/zamestnanci boli milí a ochotní len niektorí mali dosť vyberaný slovník načo by som si dával pozor.

Tip na izbu: Určite neodporúčam podkrovné izby.
Dátum pobytu: máj 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi skolacek.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie
<