Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (51)
Filtrovať recenzie
51 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
36
11
3
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
36
11
3
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2751 recenzií
Recenzované: 7. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Boli sme s rodinou len na jednu noc v rámci nášho cestovania, ale boli sme veľmi prijemne prekvapení čistotou, útulným zariadením, veľmi milým a ústretovým personálom, pekným okolím,... jednoducho sme sa rozhodli sem vrátiť aj na lyžovačku (lanovka cca 250m).
Reštaurácia pri recepcii naozaj niet čo vytknúť,...
Celkovo pomer ceny/ kvality dávam 100%.

Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) s rodinou
2  Poďakujte používateľovi Opius C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SlovakTraveller, Owner v zariadení Apartmánový dom Fatrapark 2.Zodpovedané: 9. augusta 2017

Jedno z najkrajších hodnotení ktoré sme dostali tento rok. Ďakujeme za originalitu a detailný popis s ktorým ste si dali námahu pri vytvorení tohto skutočne motivačného popisu našich služieb na Fatraparku ale aj okolia Hrabova! Ďakujeme a určite ste u nás vítaní aj v zime :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. augusta 2017

Boli sme tu na 2 dni cez víkend, aj keď nám počasie neprialo a pršalo ale izby sú pekné, celkom slušne vybavené. v kuchynke nájdete viac menej všetko čo budete potrebovať. Plus nejaké veci majú na predaj dole na recepcii keby si zabudnete. Kúsok asi cca 2km máte tesco v Ružomberku tak aj tam sa dá pokúpiť. Vonku si môžete opekať, majú tam ohnisko, poprípade stravovať sa v reštaurácii.

  • Termín ubytovania: október 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Matej Z.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SlovakTraveller, Owner v zariadení Apartmánový dom Fatrapark 2.Zodpovedané: 3. augusta 2017

Matej ďakujeme za pozitívne a obsiahle hodnotenie!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Ubytovanie úplne super, boli sme aj s malým psíkom. Zariadenie bolo fajn a určite sa vrátime. Na hory a turistiku úplne ideálne. Parkovanie pod kamerami ,príroda krásna a cena ubytovania príjemná. Naozaj super.

Termín ubytovania: september 2016, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi Andrej B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SlovakTraveller, Owner v zariadení Apartmánový dom Fatrapark 2.Zodpovedané: 11. mája 2017

Dakujeme pekne za super hodnotenie.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. februára 2015 cez mobilné zariadenie

Všetko super ako okoliek tak aj ubytovanie aj keď neuškodila by LCD Tv ale v drachších sa nájde ... Lyžovacka pekná a dlhá (5.4 km)
Jedlo výborné a snehu veľa ... Neštastná však je výbava kuchyne - Neumytý riad a špinavá rýchlovarná konvica .

Termín ubytovania: február 2015, cestoval(a) s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi Matúš Þ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Fatrapark2, Owner v zariadení Apartmánový dom Fatrapark 2.Zodpovedané: 6. februára 2015

Matúš ďakujeme Vám za vyzdvihnutie plusov naších apartmánov a sme radi ža sa Vám páčilo ako v okolí tak aj na zjazdovke či okolitých reštauráciách. Zároveň si ceníme aj upozornenie na drobné nedostatky na ktorých priebežne pracujeme. Ešte raz ďakujeme a želáme všetko dobré.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: pred 2 týždňami

  • Termín ubytovania: október 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie