Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepšia voľba v Skradine”
Recenzia Konoba Mate

Konoba Mate
Na pozícii č. 13 spomedzi 32 Reštaurácie v Skradin
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 17. marca 2018

Veľmi útulná rodinná krčmička, asi posledná tradičná konoba v celom Chorvátsku. Neviem si predstaviť návštevu Skradinu bez posedenia u našej babičky

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Tomasharman.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (22)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2622 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 1. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. októbra 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: október 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. októbra 2016
Prekladač Google

Dátum návštevy: september 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. septembra 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: september 2016
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Konoba Mate, si pozreli aj

Skradin, Šibenicko-kninská župa
Skradin, Šibenicko-kninská župa
 
Skradin, Šibenicko-kninská župa
Skradin, Šibenicko-kninská župa
 

Navštívili ste Konoba Mate? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu