Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super jedlo za super cenu”
Recenzia Burgr's

Burgr's
Na pozícii č. 2 spomedzi 15 Reštaurácie v Hodonín
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Napriek nelakavemu vonkajsiemu vzhladu restauracie sme boli velmi milo prekvapeni. Burger s domácimi hranolkami a k tomu vyborny coleslaw plus starostliva obsluha. Hodnotim navstevu na vybornu. Doporucujem!

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi magdalenka26.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (46)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

111546 recenzií

Zrecenzované: 2. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Uprimne nie som velka fanynka burgrov, ale fotka ich americkych lievancov nas presvedcila prist vyskusat toto miesto.

Po tom, co sme vkrocili dovnutra, lievance mi vyfucali z hlavy a dala som si poctivy burger ((; egg burger je nieco, co mozem 100% odporucit. Mimochodom, hranolky a coleslaw boli snad najlepsie, co som kedy mala (;

A lievance vyskusame nabuduce (; dufajme (;

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi gomisvk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 9. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: apríl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: júl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Burgr's, si pozreli aj

Hodonín, Juhomoravský kraj
 
Hodonín, Juhomoravský kraj
Hodonín, Juhomoravský kraj
 

Navštívili ste Burgr's? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu