Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepšia reštika v celej TT”

ENAK bistro&coffee
Na pozícii č. 1 spomedzi 95 Reštaurácie v Trnave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 6 USD - 14 USD
Opis: ENAK je mladé štýlové bistro a reštaurácia prinášajúce do Trnavy nové chute a jedlá inšpirované juhovýchodnou Áziou. Hlavné jedlá v sebe nesú kúsok exotiky so zaujímavými kombináciami chutí a sú pripravované vždy z čerstvých surovín autentickým spôsobom. Veríme, že sa Vám bude u nás páčiť :)
Podrobné informácie o reštaurácii
Opis: ENAK je mladé štýlové bistro a reštaurácia prinášajúce do Trnavy nové chute a jedlá inšpirované juhovýchodnou Áziou. Hlavné jedlá v sebe nesú kúsok exotiky so zaujímavými kombináciami chutí a sú pripravované vždy z čerstvých surovín autentickým spôsobom. Veríme, že sa Vám bude u nás páčiť :)
Zrecenzované: 6. septembra 2017

Jedlo je veľmi originálne, chutné, výborný kuchár. Boli sme nad mieru spokojní a určite sa sem ešte vrátime. Odporúčam vyskúšať

Dátum návštevy: marec 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi EjusH.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Roman H, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení ENAK bistro&coffee.Zodpovedané: 30. októbra 2017

EjusH, ďakujeme a sme radi, že ti u nás chutilo. Veríme, že k nám zavítaš aj v budúcnosti.
ENAK Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (160)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

6266160 recenzií

Zrecenzované: 2. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Perfektne miesto na obedik, utulne, ciste a jedlo sa vyrovna aj restikam vyssej kategorie perfektne ze je taketo nieco v Trnave.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi marthynka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Roman H, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení ENAK bistro&coffee.Zodpovedané: 30. októbra 2017

Ďakujeme Martina K. Sme radi, že sa zákazníkom u nás páči a aspoň takto môžeme priniesť kúsok exotickej Ázie aj do našej malej Trnavy.
ENAK Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Úžasný podnik, spokojnosť nadovšetko, skvelé jedlo, chutilo to úžasne, spravne dochutené, chute vyvážené, veľké porcie. Veľmi prijemná a milá obsluha. Odporúčam, je to zážitok.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi Zuzana3131.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Roman H, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení ENAK bistro&coffee.Zodpovedané: 30. októbra 2017

Ďakujeme Zuzana a sme veľmi radi, že Vám u nás chutilo. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu u nás v Enaku.
ENAK Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Strávila som mesiac v Indonézii, preto si môžem dovoliť porovnávať. Jedlo v tejto reštaurácii postrádalo akéhokoľvek chute.Bolo tak nepríjemne pikantné, že prerazilo všetky ostatné prísady.A to mi čašníčka pri objednávaní povedala, že je len jemne pikantné. Po jedle nám bolo obom ťažko. Myslím, že sa snažia exoticky štylizovať, ale na úkor zdravia návštevníkov. Ani priestory a terasa nič moc...nazvala by som to "nevydarenou" karikatúrou indonézskej kuchyne. A navyše prehnané ceny...

Dátum návštevy: júl 2017
Poďakujte používateľovi Eva Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Roman H, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení ENAK bistro&coffee.Zodpovedané: 30. októbra 2017

Pozdravujeme Vás p. Sikulova. Mrzí nás Vaša nepríjemná skúsenosť u nás v podniku. Indonézska, resp. ázijská kuchyňa je už od pôvodu pikantná a naša zamestnankyňa zrejme nepochopila aký pikantný má pokrm byť. Ospravedlňujeme sa za ťažkosti, ktoré ste po jedle mali, určite sa to nestalo z našej strany vedome. Veríme, že ste na naše bistro nezanevreli a prídete nás aj v budúcnosti navštíviť a dáte nám možnosť napraviť Vašu mienku o nás.
ENAK Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Vynikajúca kuchyňa, komunikácia medzi hosťom a obsluhou skvelá, atmosféra rovnako... Odporúčam navštíviť ☝

Dátum návštevy: júl 2017
Poďakujte používateľovi remysbistropub.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli ENAK bistro&coffee, si pozreli aj

Trnava, Trnavský kraj
Trnava, Trnavský kraj
 
Trnava, Trnavský kraj
 

Navštívili ste ENAK bistro&coffee? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu