Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gastronómia + história + kultúra”
Recenzia Synagoga Cafe

Synagoga Cafe
Na pozícii č. 2 spomedzi 10 Káva a čaj v Trnave
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 11. decembra 2018

Jena z TOP kaviarní v Trnave kde sa nechodí len za gastronómiou ale i za kultúrou. V zrekonštruovanej historickej budove židovskej synagógy.

Dátum návštevy: november 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Mário M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (157)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1418157 recenzií

Zrecenzované: 2. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Pravdupovediac inam priateľov na kávu ani nepozývame... Ten feeling čo dáva synagóga je jednoducho jedinečný.

Dátum návštevy: november 2018
Poďakujte používateľovi ajkaag.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Som veľmi náročná na správne napenené mlieko v capučíne. Je pravda, že málokde to vedia spraviť, aby som si s pôžitkom vychutnala kávu. V Synagóge je káva vždy TOP. A k tomu skvelé rawkoláčiky. Napriek slabšej obsluhe, sa sem vždy veľmi rada vraciam. Toto miesto má proste atmosféru.

Dátum návštevy: november 2018
Poďakujte používateľovi Trek818075.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. novembra 2018

S priateľkou radi často navštevujeme kaviarne a miesta v rôznych kútoch sveta, ktoré sú známe svojou kvalitou. Netušili sme však že práve miesto na Slovensku sa stane jednou z našich najoblúbenejších zastávok vôbec.
Synagoga Cafe ponúka nie len nádherné prostredie, ktoré dýcha históriou a noblesou ale aj kvalitné kávy, čaje koláče a hlavne neskoré raňajky, ktoré s priateľkou obľubujeme. Skleneńé boxy vytvárajú prijemnú intimitu ale zároveň sa necítite izolovaný. Bez prehánania môžeme potrvdiť, že Synagoga Cafe v Trnave je tou najkrajšou kaviarňou na Slovensku a vyhovie aj tým najnáročnejším. Top!

Dátum návštevy: november 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi iamjlbeats2x.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Výborné, krásne miesto. Perfektné produkty, výborná obsluha. Rád sa sem vraciam. Skvelé miesto na oddych.

Dátum návštevy: október 2018
Poďakujte používateľovi ivanpV9465JM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Synagoga Cafe, si pozreli aj

Trnava, Trnavský kraj
Trnava, Trnavský kraj
 
Trnava, Trnavský kraj
 
Trnava, Trnavský kraj
Trnava, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Synagoga Cafe? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu