Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Krasne prostredie, skvela kava.”
Recenzia Synagoga Cafe

Synagoga Cafe
Na pozícii č. 2 spomedzi 10 Káva a čaj v Trnave
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 1. novembra 2018

Uzasne prostredie, skvela kava a vyborna horuca cokolada. Dojem len narusila casnicka, ktora bola odmerana, bez usmevu na ustach. Myslim si, ze v restauracnych sluzbach by mali pracovat ludia, ktori podporia prijemnu atmosferu a nebudu ju narusat. Ak by sme mali prijemnejsiu casnicku, tak dojem je 110%.

Dátum návštevy: október 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi MartinK5897.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (136)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

610136 recenzií

Zrecenzované: 5. októbra 2018

Príjemná obsluha, dobrý výber kávy aj koláčikov, prostredie útulné a pre mňa osobne veľmi vyhovujúce súkromné boxy, vhodné aj na neformálne biznis stretnutia.

Dátum návštevy: jún 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi MarcelaO945.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. októbra 2018

Veľmi krásne prostredie, nápadité sedenie v boxoch v obklopení starých kníh, dýcha to tam starinou, novotou a kávičkou. Veľmi kvalitné linonády z čerstvého ovocia a byliniek, netradičné dezerty. Šikovná obsluha.

Dátum návštevy: september 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi IvanaO224.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. augusta 2018

Popravde veľmi ťažko sa mi hodnotí celá Synagóga Cafe nakoľko myšlienka, priestor, krásná Trnava sú všetko 5/5. Problémy však nastávajú ak si chcete objednať. Personál nieje vždy najšikovnejší ani najrýchlejší. Vôbec nevadí ak sa niekto zaúča alebo je pomalší ale problém je ak máte pocit, že ako zákazník časníka/časníčku obťažujete. Káva je priemerná, zákusky veľmi fajn a priestor je dokonalý

Dátum návštevy: august 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Hortenia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Sem sa vždy rada vraciam. Neskutočne krásne a priestranné prostredie, veľa kníh, skvelé nápoje a koláče.

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi Passport802043.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Synagoga Cafe, si pozreli aj

Trnava, Trnavský kraj
Trnava, Trnavský kraj
 
Trnava, Trnavský kraj
Trnava, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Synagoga Cafe? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu