Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Presolene cestoviny a mokra pizza ”
Recenzia La Finestra

La Finestra
Na pozícii č. 38 spomedzi 100 Reštaurácie v Trnave
Cenový rozsah: 2 USD - 12 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 18. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Fettuccine carbonara boli prilis slane a pizza Funghi bola mokra, cesto podpriemerne. Odporucam vymenit kuchara.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Darina A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (16)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

61016 recenzií

Zrecenzované: 4. októbra 2016

Všetko jedlo je na vynikajúcej úrovni. Domáce cestoviny = špica. Čerstvá, číra kuracia polievka so zeleninou a stonkovým zelerom = delikatesa. Gorgonzolla je naozajstná gorgonzolla a parmezán je naozajstný parmezán = na Slovensku si človek nikdy nemôže byť istý; žiaľ. Mäso na excelentnej úrovni = žiadne mrazený hazard - všetko pekne rozporcované a vákuovane v chlade. Steak z panenky, aj kurací s demiglasom = úplna dokonalosť. Pizzu obyčajne nejedávam, avšak vyskúšal som aj tú a presne takto si predstavujem Taliansko. Čerstvé domáce tiramisu a panna cota je presne také, aké má byť.
V minulosti robili aj domáce focaccia sendviče, avšak pravdepodobne z dôvodu slabého záujmu ich zrušili.
Obsluha je veľmi milá a ak im neodíde kuchár, službám niet čo vytknúť. Snáď len nedostatok jedál bez laktózy, avšak taká je realita talianskej kuchyne. Interiér je pekný - mám rád obklad zo surového bledého dreva. Priestor vpredu je trochu príliš vzdušný; nakoľko v minulosti išlo prevažne o hotelovú reštauráciu a kongres.
Jediná závada celej prevádzky je jej lokalita, resp. jej zviditeľnenie. Nebyť dobrých známych, ani netuším, že tam niečo po hoteli Prestige ešte existuje a už tobôž netuším, že sa dá za budovou zdarma zaparkovať. Čo tak aspoň vyrobiť na Sladovníckej veľký, príťažlivý pútač o skutočnej talianskej reštike s parkoviskom a šípkou vpravo? Týmto štýlom to na dlhú životnosť nevidím.

Dátum návštevy: október 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi daghtus.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia sheriff32, La Finestra Team v zariadení La Finestra.Zodpovedané: 18. októbra 2016
Prekladač Google

Thanks for what you wrote. It will be a pleasure to have here you again.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 5. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: apríl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. novembra 2017

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia sheriff32, Team La Finestra v zariadení La Finestra.Zodpovedané: 28. decembra 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. februára 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: február 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia sheriff32, Team la finestra v zariadení La Finestra.Zodpovedané: 13. februára 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli La Finestra, si pozreli aj

Trnava, Trnavský kraj
Trnava, Trnavský kraj
 
Trnava, Trnavský kraj
Trnava, Trnavský kraj
 

Navštívili ste La Finestra? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu