Smutne krásny potenciál tohto miesta vystihuje personál a podmienky rezervácii. Priestor Hotela Phoenix dýcha histórou a jedinečnosťou miesta, na ktorom sa nachádza - Kapitulská ulica spolu so Západoslovenským múzeom je už od pradávna súčasťou historického centra Trnavy.
Je pre mňa ozaj záhadou, že tento Hotel s Reštauráciou funguje (resp. nefunguje) už toľké roky. Vzhľadom na to, že disponuje priestorom, ako jeden z mála, kapactou pre viac ako 30-50 ľudí, je častokrát vyhľadávaným miesto pre udalosti ako svadby, oslavy, stretávky, atď. Bohužiaľ za nie celkom vždy štandardných podmienok.
Čaro krásnych a udržiavaných priestorov narušuje neochotný personál alebo nezmyselné poplatky. Trnavu dôverne poznáme, ale počas nášho pobytu sme sa zdržiavali iba v priestoroch hotela - check in, oslava, ranný check out. Jeden z prvých poplatkov, ktoré nás prekvapili bola úhrada ubytovania za izbu hneď pri príchode - bez možnosti písania barovej útraty na izbu, t.j. každá káva či drink musela byť v momente objednávky uhrádzaná.
Ďalším nemilým prekvapením bol spôsob objednávania - mali sme salónik na poschodí. Bohužiaľ obsluha sa nachádzala iba za barom na prízemí, takže akákoľvek objednávka musela byť realizovaná iba tam - čo samozrejme bolo po pár hodinách už otravné.
Prekvapení sme tiež boli z ceny služieb za 25eur/os. sme dostali jedno hlavné jedlo (nudne ničím výnimočný kus mäsa, trochu ryže, trochu zemiakov a náznak zeleniny), 3x 1,5 litrové džbány rozlievaného vína a nejaké to nealko (2l fľaša coly, atď.).
Záver nás celkom dojal, nakoľko pred 22:00 hod. nám presonál prišiel oznámiť, že ak chceme ostať dlhšie, je potrebné uhradiť hodinovú sadzbu. Za to že tu s nami niekto (kto sa nám absolútne vôbec nevenuje) bude.
Celkový dojem pôsobil smutne, nakoľko z príjemnej udalosti sa stalo niečo, čo človeka otravuje. Síce v krásnom prostredí, ale bez dobrého pocitu a s chýbajúcou ústretovosťou personálu. Jednoducho sme platili za niečo, čo by v inom zariadení považovali za samozrejmosť. Je tažko povedať, či si takýmto spôsobom zarábajú na existenciu, ale z nášho pohľadu skôr týmto prístupom odrádzajú zákazníkov, alebo tých, ktorí by sa chceli vrátiť. Duša hotela akoby zostala niekde pár desiatok rokov pozadu v čase, keď už sme zvyknutí na celkom iný štandard. Celkovo pozitívne hodnotenie tohto miesta získava u nás iba jeho interiér, areál a čistota.