Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (27)
Filtrovať recenzie
27 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8
6
8
5
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8
6
8
5
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2727 recenzií
Recenzované: 19. decembra 2016

Hotelík malý, celkom pekný...vstup po troch schodoch - mohol by byť označený nejakými výraznými páskami. Recepčná veľmi milá a ústretová, recepcia spojená s barom. Bez výťahu. Bývali sme na prízemí kúpeľna maličká troška stiesnená, sprchovací kút nový, ale podlaha v pôvodná, čo je škoda. Hygienické vybavenie v pohode, izba bola bez fénu. Izba takisto užšia skôr dlhšia, v rohu nakope stôl, chladnička a starší televízor a veľká zložená prístelka slúžiaca ako gauč. Posteľ nesiahala ani po kolená a matrac tenučký. Na posteľ som dala kabelku a notebook a hneď vŕzgala - "potešilo".....detto pri spaní. Kedže sme boli viacerí, druhá izba mala dobrú posteľ a väčšiu izbu a bola na poschodí. Záves izby zakrýval veľké okná v štýle výkladu takže asi to nebola vždy bežná izba. Tieto maličkosti rozhodli o tom, že sme sa nezdržali o jednu noc dlhšie.

Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi MissisBE.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. júna 2016

Cestoval som služobne na jednu noc, apartmán stál okolo 55€ a bola to obývacia časť, spálňa, chodba, kúpeľňa a terasa. Priestorovo komfortné, terasa je naozaj dosť veľká. Vybavenie je strednej triedy, neviem či som mal len neštastie ale sprcha na vani nefungovala správne a kábel od TV bol vytiahnutý takže som si to musel sám zapojiť a naladiť. Na druhej strane je poloha hotela je super (3 min pešo od centra) + parkovanie zdarma na hotelovom uzavretom parkovisku. Raňajky za príplatok 4€ však neboli boh vie čo.

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi 669jurajk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2015

Hotel bol taký klasický, vstupná hala s barom a recepciou. Na poschodie sa išlo pešo. Izba - jednoduchá, ale čistá, kúpeľňa, veľká - veľmi pekná. V info o hoteli stálo, že je vybavený klimatizáciou na izbách, rozumej jeden stredne veľký ventilátor. Raňajky sa podávali vo vstupnej hale. Boli Ok - nič viac a nič menej ako klasický švédsky stôl. Pripojenie na wifi bolo OK.
Čo mne osobne prekážalo, že hneď vedľa je kostol, kde o šiestej ráno začali zvoniť zvony...to sa potom moc nevyspíte.

Tip na izbu: pýtajte si izbu na vyššom poschodí, a aby okná nesmerovali na parkovisko (vedľa neho stojí kostol)
Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Vianocka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 18. januára 2019

Dátum pobytu: december 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. októbra 2018

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie