Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zabezpečte si najnižšiu cenu z týchto portálov
ZenHotels.com
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
Zobraziťvšetkých 7 ponúk
Ceny poskytujú naši partneri. Odrážajú cenu za izbu a noc vrátane všetkých daní a poplatkov, o ktorých naši partneri vedia. Ďalšie podrobné informácie získate od našich partnerov.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (28)
Filtrovať recenzie
28 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8
6
8
5
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8
6
8
5
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3828 recenzií
Recenzované: 19. decembra 2016

Hotelík malý, celkom pekný...vstup po troch schodoch - mohol by byť označený nejakými výraznými páskami. Recepčná veľmi milá a ústretová, recepcia spojená s barom. Bez výťahu. Bývali sme na prízemí kúpeľna maličká troška stiesnená, sprchovací kút nový, ale podlaha v pôvodná, čo je škoda. Hygienické vybavenie v pohode, izba bola bez fénu. Izba takisto užšia skôr dlhšia, v rohu nakope stôl, chladnička a starší televízor a veľká zložená prístelka slúžiaca ako gauč. Posteľ nesiahala ani po kolená a matrac tenučký. Na posteľ som dala kabelku a notebook a hneď vŕzgala - "potešilo".....detto pri spaní. Kedže sme boli viacerí, druhá izba mala dobrú posteľ a väčšiu izbu a bola na poschodí. Záves izby zakrýval veľké okná v štýle výkladu takže asi to nebola vždy bežná izba. Tieto maličkosti rozhodli o tom, že sme sa nezdržali o jednu noc dlhšie.

Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi MissisBE.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. júna 2016

Cestoval som služobne na jednu noc, apartmán stál okolo 55€ a bola to obývacia časť, spálňa, chodba, kúpeľňa a terasa. Priestorovo komfortné, terasa je naozaj dosť veľká. Vybavenie je strednej triedy, neviem či som mal len neštastie ale sprcha na vani nefungovala správne a kábel od TV bol vytiahnutý takže som si to musel sám zapojiť a naladiť. Na druhej strane je poloha hotela je super (3 min pešo od centra) + parkovanie zdarma na hotelovom uzavretom parkovisku. Raňajky za príplatok 4€ však neboli boh vie čo.

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi 669jurajk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2015

Hotel bol taký klasický, vstupná hala s barom a recepciou. Na poschodie sa išlo pešo. Izba - jednoduchá, ale čistá, kúpeľňa, veľká - veľmi pekná. V info o hoteli stálo, že je vybavený klimatizáciou na izbách, rozumej jeden stredne veľký ventilátor. Raňajky sa podávali vo vstupnej hale. Boli Ok - nič viac a nič menej ako klasický švédsky stôl. Pripojenie na wifi bolo OK.
Čo mne osobne prekážalo, že hneď vedľa je kostol, kde o šiestej ráno začali zvoniť zvony...to sa potom moc nevyspíte.

Tip na izbu: pýtajte si izbu na vyššom poschodí, a aby okná nesmerovali na parkovisko (vedľa neho stojí kostol)
Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Vianocka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 18. januára 2019

Dátum pobytu: december 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. októbra 2018

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie