Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Trnava
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Najzaujímavejšie body recenzie
Poďakovanie animátorkám

Sofinka a jej Oma ďakujú animátorkám za krásny program.Boli úžasné. Teším sa znova nabudúce... viac informácií

Recenzované: 15. júla 2019
danielab241112
Kupanie

Velmi dobré a príjemné prostredie. Aj s malými detmi. Na výber viac bazénov, bar v bazéne... viac informácií

Recenzované: 18. septembra 2018
JaroslavH103
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (36)
  
Recenzie (36)
Filtrovať recenzie
36 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
13
15
7
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
13
15
7
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1636 recenzií
Recenzované: 15. júla 2019

Sofinka a jej Oma ďakujú animátorkám za krásny program.Boli úžasné. Teším sa znova nabudúce SofiaAhoooooojte

Dátum zážitku: júl 2019
Poďakujte používateľovi danielab241112.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi dobré a príjemné prostredie. Aj s malými detmi. Na výber viac bazénov, bar v bazéne, relaxačná časť. Čisto.

Dátum zážitku: august 2018
2  Poďakujte používateľovi JaroslavH103.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Celkom pekny wellness, az na nedostatky! Druha skusenost a naposledy!! Wellness..namiesto relaxacnej hudby v saunach a tapidariu pocut cudne zvuky upchatej vody alebo vzduchotechniky.. jedna zo saun nefunguje tak ako nefunguje ani relaxacna sprcha(nefungovali ani v maji), Napriek bezplavkovej zone (ktoru ja musim dodrziavat!!)sa veselo premavaju damy v plavkach co personal neriesi alebo nevie vyriesit, rovnako ako naozaj nahlas sa smejucich cudzincov ktory neostali ticho ani v saunach a nahlas sa rozpravali.. pripadne tam personal vobec nie je ked si chcete nieco objednat.. Ked si zaplatim za to aby som si niekde oddychol a odchadzam znechuteny urcite sa nabuduce rozhodnem pre senec alebo brno..

Dátum zážitku: august 2018
2  Poďakujte používateľovi ondrovicpetrovic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Sme stalymi zakaznikmi wellnessu v relaxe,len teda vzdy nas tam nieco sklame:(uz to ze sa opat zvysili ceny a blizime sa uz aj wellnessu v Rakusku je naozaj prilis.Keby sme aspon mali zlavu pre obcanov Trnavy ked uz nic ine...Pri poslednej navsteve,sme sa zhrozili ked v masaznej sprche to smrdelo ako v rybniku a v parnej saune bol taktiez nenormalny smrad:/neviem akym sposobom prebieha cistenie alebo ako casto,ale toto nas naozaj odradilo..To ze tam hucia male deti,ktorych rodicia nevedia usmernit sme nejakym sposobom stravili,taktiez to ze prostredie nieje prilis intimne/relaxacne tiez prezujeme , samozrejme caj/napoj v oddychovej miestnosti ziadny,barman tam stale s niekym vykecaval a telefonoval a mali tam velku srandu,jedna sauna bola zatvorena ale ten smrad bol naozaj bodka na zaver:/Asi si radsej spravime cestu do Senca,ktory je o nieco lacnejsi,ale toto sa nam tam nikdy nestalo:/

Dátum zážitku: júl 2018
1  Poďakujte používateľovi Nikolettka176.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. júna 2018

navštívla som viackrát Relaxcentrums kamarátmi aj s vnukom a vždy som bola velmi spokojná.V lete je výhoda viacerých bazénov,lebo v zimnom obdobi je tam vela ludi a niekedy sa neda dobre zaplávat.Jediné čo vela ludom nevyhovuje-je dost vysoká cena vstupného!!!

Dátum zážitku: apríl 2018
2  Poďakujte používateľovi reklova_zuzana.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie