Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (67)
Filtrovať recenzie
67 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
26
28
9
3
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
26
28
9
3
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4967 recenzií
Recenzované: 24. januára 2018

Žiadne velke vyhradi. Potešilo nas ranna kvalitna kava a čaj. Vyžadujeto 200 znakov a už viem prečo mi nezobralo prvu recenziu. Ja som dôchodca a počitače nie su moje hobby. Mali by ste na to myslieť pri tomto formulari.

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi jozoc2018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel T, other v zariadení Hotel Theresia.Zodpovedané: 26. januára 2018
Prekladač Google

Dobrý den, vážený klient.
Děkujeme za kladné hodnocení Vašeho pobytu - moc nás těší, že jste u nás byl spokojený, a budeme se těšit na Vaši další návštěvu. S pozdravem a přáním krásného dne tým hotelu Theresia.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi dobry hotel a excelentni restaurant. Nadherny vyber rumu a jinych alkoholu. Velka vinna karta. Perfektne udelana kava z nadherneho kavovaru. Spickovy kuchar a usmevavy personal. Kdyz Kolin tak pouze Theresie.

Dátum pobytu: apríl 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi michaelkO2223OA.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. marca 2017

Príjemný a nerušený pobyt prispel k pohode nášho rodinného stretnutia po veľmi dlhej dobe. Okrem spomínaných "chudobnejších" raňajok, by nebolo od veci, keby hotel mal vlastné parkovisko, alebo aspoň možnosť rezervácie parkovania.

Dátum pobytu: marec 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi juraj_navratil.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Theersia, Manažer komunikace v zariadení Hotel Theresia.Zodpovedané: 16. marca 2017
Prekladač Google

Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaši recenzi. Do Vaší příští návštěvy se budeme snažit naše služby co nejvíce vylepšit.

S přáním hezkého dne
Andrea Hubáčková
recepce

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. marca 2017

Pri mojich cestach do Kolin a okolie sa pravidelne ubytovavam v hoteli Theresia. Ciste izby, bohate ranajky, a velmi mily personal. Dostatocne miesta na parkovanie pred hotelom s kamerovym systemom. Jednoznacne mozem doporucit.

Dátum pobytu: marec 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi r_simora.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Theersia, Manažer komunikace v zariadení Hotel Theresia.Zodpovedané: 16. marca 2017
Prekladač Google

Dobrý den,
velice Vám děkujeme za Váš názor a jsme rádi, že se k nám vracíte. Budeme se nadále snažit, abyste byl u nás spokojený jako dosud a zároveň pracujeme na zlepšení některých služeb.

S pozdravem
Andrea Hubáčková
recepce

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 6. augusta 2018

Dátum pobytu: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel T, recepční v zariadení Hotel Theresia.Zodpovedané: 9. augusta 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie