Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (37)
Filtrovať recenzie
37 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
25
5
6
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
25
5
6
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3837 recenzií
Zrecenzované: 9. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Krásne prostredie,priateľská obsluha , výborné jedlo .... vždy tu rád prídem a každému by som tu odporučil, wellness, bazén,terasa všetko ako spravené na oddych takto si predstavujem hotel na úrovni☺ snáď by som vytkol jednu vec v hoteli nemajú izby aj pre rodiny so psíkami.

Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi LadislavD53.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PavolFe, Manažér v zariadení Hotel Zelená Lagúna.Zodpovedané: 10. septembra 2017

Dobrý deň pán Ladislav, ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnote a plný počet bodov. Teší nás, že ste s naším hotelom a službami spokojný, taktiež Vaša pochvala je pre nás povzbudením k tomu, že to čo robíme, robíme naozaj dobre. Čo sa týka domácich miláčikov, máme jedno riešenie a to ubytovať sa v apartmánových domčekoch pri hoteli, kde sú domáci miláčikovia povolení. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím hotela Zelená Lagúna****.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. septembra 2017

úžasný hotel s ešte úžasnejším personálom, všetko krásne čisté a voňavé, kuchyňa ako od mamičky, krásny wellness, bazén, prostredie, odporúčam apartmán, alebo lux, je z nich nádherný výhľad na Domašu.

Tip na izbu: lux alebo apartmán, majú výhľad na Domašu
  • Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Makro123258789.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PavolFe, Manažér v zariadení Hotel Zelená Lagúna.Zodpovedané: 10. septembra 2017

Dobrý deň pán Marko, sme radi, že ste si Váš pobyt u nás užili. Celý tím hotela sa snaží, aby sa hostia u nás cítili príjemne a tak sme radi, že to tak bolo aj vo Vašom prípade. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. S pozdravom tím hotela Zelená Lagúna****.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. júla 2017

Prijemny personal, skvely wellness, ale este som nikde nezazila, aby si hostia, ktori zaplatia za 1 noc viac ako 100 eur, museli este extra platit vstup do wellness 10 eur na osobu! To ma dost sklamalo, preto tento hotel urcite uz nenavstivim.

  • Termín ubytovania: júl 2017, cestoval(a) v páre
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi NikolaB1020.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PavolFe, Manažér v zariadení Hotel Zelená Lagúna.Zodpovedané: 28. júla 2017

Dobrý deň pani Nikola, cena izby obsahuje raňajky a neobmedzený vstup do plaveckého bazéna. Ak by ste si zakúpili jeden z našich pobytových balíkov tak máte v cene viac služieb napr. večeru, wellness a iné. Pri ďalšej návšteve Vám preto odporúčame zakúpiť si jeden z pobytových balíkov. Veríme, že svoje rozhodnutie ešte zmeníte. S pozdravom tím hotela Zelená Lagúna****.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. mája 2017

Moderne zariadený hotel, pekné wellness, skvelé ihrisko pre deti, krásne prostredie, milý personál. Raňajky dobré, dostačujúce, určite si z ponuky vyberiete.
Akcie v reštaurácii sú sprevádzané dosť hlučnou hudbou, preto ak máte deti alebo netúžite po hudbou rezonujúcej izbe, určite odporúčam ubytovanie, ktoré nie je priamo nad reštauráciou, voľte izbu na vyššom poschodí alebo s výhľadom do lesa.
Aj napriek nepríjemnému zážitku "teroru hudbou" pobyt v tomto hoteli hodnotím ako dobrý a určite odporúčam.

  • Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi katarka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. februára 2017

Velmi pekny hotel, cisty, prijemne prostredie, velmi mily personal,dostatok parkovacich miest. Super oddych, wellness na jednotku. Mozem len odporucat :) Maximalna spokojnost. Utulne prostredie, vsetko nove :) Urcite sa tam vratime este

  • Termín ubytovania: február 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi gabika61.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie