Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 847)
Filtrovať recenzie
1 849 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
732
755
249
78
35
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
732
755
249
78
35
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 849 recenzií
Recenzované: 9. júla 2019

Tento hotel sme si zajednali zo dna na deň, tak som mala trošku obavy že si poriadne nestihnem prečítať recenzie. Ale velmi prekvapil. Hneď ma očarila obrovská izba s dvomi veľkými postelami a priestrannou kúpeľňou s vaňou, sprchovým kútom a bidetom. Prekvapenim bola obrovska terasa s lehatkani a východom rovno na záhradu. Izbu denne upratovali, menili uteráky. Co sa týka jedla asi lepšie a taky veľký vyber som este nezazila a to chodime dost po dovolenkach. Ozaj vynikajúca kuchyna a alkohol, cely den je co jest. V hoteli boli animátori, dokonca dve slovenky,takže o celodenný program je postarané. V areáli sa nachádza velky a maly bazen, vyrivka, tobogany, vnútorný bazen. Lehatka a slnecniky pri bazene su zadarmo a osusky za depozit 10 eur. Pláž sa nachádza hned pred hotelom. Je obrovska, siroka ale bez lehátok, su za polatok 12 eur na den. Ale podľa mňa zbytočne, stačí slnečník a osusky alebo odbehovat od bazena. Inak pláž je nudisticka co sme neveseli hh. More bolo úžasné teple na to ze bol koniec juna, trochu vlny ale inak super čisté. V okoli vela toho nie je, aquapark a take menšie trhy, cinsky obchod, pár reštaurácii a supermarket, inak iba same apartmany. Takže za mňa veľké prekvapenie a môžem len odporucit.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Natália Ž.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Senator-Hotels, Gerente v zariadení Zimbali Playa Spa Hotel.Zodpovedané: 9. júla 2019
Prekladač Google

Dear Guests,

It is a pleasure for us to know that your stay in our hotel was as pleasant as you indicated. Your comment makes us feel proud of the work done on a daily basis, with the only aim of satisfying the needs of our guests.

We stay in your entire disposal and hope that you return to visit us in other occasions, meanwhile we will continue working in achieving our goal that is that our guests enjoy their stay along their holiday in our establishment.

We once again thank you and are looking forward welcoming you to any of our establishments. Kind regards,

Mª Jose Manzanares
Zimbali Playa Spa Hotel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2019

Izby:rychly check in, izby priestranne,maju manzelsku postel o sirke asi 2,8m, takze ak mate 2 deti na pristelku, nedostanete postel navyse (treba si vyziadat). Kupelna ma sprchovy kut, vanu, bidet...perfektne. Velky balkon so sedenim. Klima, stropny ventilator. Check out je o 12hod,my sme leteli vecer, tak sme si za 29€ zajednali izbu este do 18hod.
Strava:doteraz asi najsirsi vyber ovocia(melony cervene, zlte, broskyne, jablka, banany, ananas,ringloty,nektarinky, susene) Slabsi vyber dezertov,ale palacinky,kt robili to nahradili. Original balene jogurty, vody, zmrzlina, čipsy.
Bazen:velky, dostatok lehatok a slnecnikov (tie rozdavaju o 10hod). Uteraky za depozit 10€. V bare pri bazene nerobili kavu :( . Miesane napoje nie su v cene.
Plaz:siroka, hruby piesok, kde tu kamen.Je tam aj volejbalove plazove ihrisko,ale neviem si predstavit hrat naboso v takom piesku volejbal). Vstup do mora nic moc. Strk asi 1-2m, vymlety zraz, takze sa hlavne zle vychadzalo z mora. Ked ste asi 10m od brehu, je tam piesok a voda len po prsia. Vlny cely den, hlavne vecer. More na jun fajn, urcite teplejsie ako v Malage. V tejto casti je more najteplejsie
Aktivity: hlavne pre deti. Je tam aj stolny tenis,ale stol je na slnku a to sa neda :)
Vylet: GRANADA.Cesta cca 2,5hod. Alhambra prehliadka trva 3hod. Na slnku je to dost narocne. Balicek,kt nam dali na cestu bol dost chudobny, dokonca tam dali jogurt v tej horucave!
Ostatne:all inclusive funguje na kartickach,nie paskach na ruke. Znamena to, ze pitie, snack, vstup do restauracie...musite dat karticku. Z paru staci ak ma jeden. Horsie je, ze ak chcete z arealu ist na plaz,tiez si otvarate branu kartickou a tym padom musite vyriesit co s nou, ked idete plavat. Personal nevie po anglicky, co je dost zvlastne :( Ak sa ale vyskytol problem a pochopili, co vravime :), vyriesili ho obratom.
PROBLEM: je tam neskutocne vela vrabcov,ktore cakaju na omrvinky.Je to dost otravne, uplne stratili plachost. Mali by to riesit hlavne v restauracnej terase, pretoze sa tam nedalo jest bez toho,aby okolo vas neskakali tieto vtaky a nebodaj, ak ste sa len na pol metra vzdialili od taniera, uz vam zobkali z taniera.

Dátum pobytu: jún 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi erika d.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Senator-Hotels, Gerente v zariadení Zimbali Playa Spa Hotel.Zodpovedané: 4. júla 2019
Prekladač Google

Dear Guests,

Thank you so much for sharing your experience with us. Please Know that it is our aim that you spend the best days of your holidays with us and this is what we are working for and trying to improve every day.

We will have very much in mind your impressions and we will work to improve these points marked so that in the next visit your perception of the product received is entirely satisfactory.

We stay in your entire disposal and hope that you return to visit us in other occasions, meanwhile we will continue working in achieving our goal that is that our guests enjoy their stay along their holiday in our establishment.

Kind regards,
Mª Jose Manzanares
Zimbali Playa Spa Hotel Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 9. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: máj 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Senator-Hotels, Gerente v zariadení Zimbali Playa Spa Hotel.Zodpovedané: 12. júna 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: máj 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Senator-Hotels, Gerente v zariadení Zimbali Playa Spa Hotel.Zodpovedané: 12. júna 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. mája 2019

Dátum pobytu: máj 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Senator-Hotels, Gerente v zariadení Zimbali Playa Spa Hotel.Zodpovedané: 4. júna 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie