Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (65)
Filtrovať recenzie
65 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
35
19
6
1
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
35
19
6
1
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1665 recenzií
Recenzované: 8. mája 2019

Úchvatný zážitok.Boli sme tam celý víkend na jeseň minulého roku,väčšia spoločnosť.Hotel je situovaný dosť nenápadne,ale o to viac sme boli milo prekvapení jeho vnútorným zariadením.Vstupna hala,recepcia,televízny kút,bar,restaurácia...super.Útulna miestnosť vedľa baru pre milovníkov cigár a kvalitného alkoholu to je bónus pre fajnšmekrov.Izby veľmi príjemné,elegantné,pohodlné.Personál hotela veľmi ústretový,vždy ochotný riešiť akýkoľvek problém,či želanie.Kuchyňa výborná.Samostnatná kategória je majiteľ hotela,ktorého, v tom najlepšom slova zmysle,bolo cítiť všade.Či pomáhal v garáži pri parkovaní aut,či v reštaurácii medzi hosťami sa zaujímal o jedle,na recepcii radil zákazníkom o možnostiach turistiky v okolí,všade. Vhodný aj pre rodiny s deťmi,aj pre domácich miláčikov.Veľmi vysoká kvalita ubytovania a služieb.

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi BorisMarek.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Cestou z tatier sme sa zastavili na obed v tomto hoteli. Mali sme na kuchynu skvelé referencie, tak sme išli skúsiť. Prostredie bolo príjemné. Čašníci boli skvelí. Príjemní, úslužní, vtipní. S jedlom sme boli spokojní. Ja som síce mala chuť na slovenské pirohy, a tu ich nerobia. Dala som si zemiakové placky. Chutili, ako keď hotel robí jedlá z koliby. Bolo to dobré, ale kvôli tomuto jedlu by som sa tam nevrátila.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Trek818075.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel nema klimatizaciu co je dost velky problem v lete tam svieti slnko stale od obeda a v noci sme tam isli zhoriet hoci vonku uz bolo prijemne chladno. Dalsia vec..namiesto normalnej detskej postielky nam dali cestovnu bez matraca akoze tam by som ani psa nedala spat..tvrde to bolo a absolutne nevhodne pre pol rocne dieta. Jedlo je tam dobre len velmi dlho nan cakate..15min na predjedlo dalsich 10 min na polievku dalsich 15min na hlavne jedlo a dezert uz donesu do 5min ked som si to raz spocitala tak som tam stravila vyse hodiny ! A hlavne cakanim nie jedenim :)) na 4hviezdovy hotel je to slabe..uz by som tam neisla..

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi DominikaP1705.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Takmer všetko perfektné.. Malebné prostredie, úžasný východ a západ slnka, skvelý relax večer vo wellness takmer na streche, alebo v útulnom väčšom ci menšom salóne.. Nechýba terasa ci cigár bar..Personál bez chyby, ústretový na úrovni..Jedlo za 1..Za mínus považujem klímu, ktorá chýbala a počas leta aj keď ide o horský hotel, bolo teplejšie než by som chcel. Mínusom je aj traffic-blízko je cesta skrz Donovaly, takže je počuť viac akoby človek chcel. Cena je vyššia, no zohľadňuje kvalitu. Celkový dojem: ODPORÚČAM ;)

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi radoslavb722.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. augusta 2018

Super obsluha, výborný hotel , gastronómia na vysokej úrovni ... čisto a veľmi ochotný personál, prechádzky , nenáročné , hlavne ak je v Trnave 37 stupňov, na Donovaloch je príjemne .... boli sme tu 4 krát a radi sa vrátime

Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi BoMaWe.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Galileo_Donovaly, Manažér v zariadení Hotel Galileo Donovaly.Zodpovedané: 21. augusta 2018

Milý hosť,

ďakujeme za Vaše hodnotenie, sme veľmi radi, že sa Vám u nás páči a budeme sa tešiť na ďalšie stretnutie.


Hotel Galileo**** Donovaly

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie