Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (64)
Filtrovať recenzie
64 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
35
18
6
1
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
35
18
6
1
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71264 recenzií
Recenzované: 10. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Strávili sme tu predĺžený víkend. Radi sa tu vrátime a odporúčame. Útulný hotel, krásne izby, výborné služby a personál. Welness na najvyššom poschodí stoji za to. Výborná reštaurácia. Rýchle Wifi v celom hotely.

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi PeterT_SK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Galileo_Donovaly, Manažér v zariadení Hotel Galileo Donovaly.Zodpovedané: 12. januára 2018

Milý p. Peter,

sme veľmi radi, že sa Vám u nás páčilo a ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Veríme, že Vás u nás čoskoro znovu privítame.
Váš Hotel Galileo Donovaly****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Uz 7 rokov, kazde leto navstevujeme hotel Galileo. Skvela kuchyňa so sefkucharom, čašničky a čašnici rovnako o wellnes a izbach nehovoriac. Vecerny caj na terase ma svoje čaro. Z jedalneho listka sme už mali takmer všetko a môžeme len chvalit. Cely kolektiv si už roky drži velmi vysoku kvalitu. Tešime sa na dalšiu navštevu.

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi JurajS143.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Galileo_Donovaly, Manažér v zariadení Hotel Galileo Donovaly.Zodpovedané: 6. septembra 2017

Milý Juraj,

ďakujeme za Vašu priazeň, Vaša recenzia nás mimoriadne potešila. Každého hosťa si veľmi vážime a usilujeme sa ponúkať len tie najlepšie služby. Teší nás, že naša snaha sa vypláca a hostia sa k nám radi vracajú. Ešte raz ďakujeme za pochvalu a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu. Váš Hotel Galileo**** Donovaly

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Reštaurácia je veľmi príjemná, milá obsluha a čo je hlavné - skvelé jedlo :-) Na miesta ako tieto sa vždy radi vrátime a tak teda urobíme aj pri najbližšej návšteve Donovalov.

Ďakujeme za príjemný zážitok :-)

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi dominika_kor.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Galileo_Donovaly, Manažér v zariadení Hotel Galileo Donovaly.Zodpovedané: 29. augusta 2017

Milá Dominika,

veľmi sa tešíme, že sa Vám u nás páčilo. Ďakujeme za Vašu recenziu a radi Vás u nás opäť privítame. Váš Hotel Galileo**** Donovaly

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. augusta 2017

V hoteli Galileo sme strávili príjemný a pekný víkend.
Hotel je veľmi príjemný, má veľmi dobrú kuchyňu, veľmi dobré izby, dá sa dobre posedieť večer pri poháriku a dobrej cigare.
V hoteli je podzemné parkovisko.
V podkroví sa nachádza wellnes s vírivou vaňou, saunami , veľmi dobrými masážami a oddychovou zónou s pekným výhľadom na zjazdovku.

Dátum pobytu: marec 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi PeterStrbak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Galileo_Donovaly, Manažér v zariadení Hotel Galileo Donovaly.Zodpovedané: 18. augusta 2017

Milý p. Peter,

veľmi nás teší, že pobyt splnil Vaše očakávania a že ste si u nás oddýchli. Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu, verím že Vás u nás budeme môcť opäť privítať. Váš Hotel Galileo**** Donovaly

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

V reštaurácii sme nemali pocit, že sa ich svet točil okolo nás. A to bola poloprázdna. S dieťaťom som mala chvíľkami pocit, že ich obťažujeme. Kúpeľňa nebola úplne najnovšia. Inak okázalé zariadenie spoločných priestorov budí dojem exkluzivity, škoda tej obsluhy.

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi VaV50.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Galileo_Donovaly, Manažér v zariadení Hotel Galileo Donovaly.Zodpovedané: 18. augusta 2017

Milá Va V,

ďakujeme za Vašu recenziu, teší nás že sa Vám priestory hotela páčia. Ďakujeme za Váš podnet ohľadne reštaurácie. Na personál reštaurácie máme od hostí mimoriadne pozitívne ohlasy, preto nás Vaša recenzia zaskočila. Určite Váš dojem z obsluhy preberieme s kolegami z reštaurácie a zistíme kde nastal problém. Verím, že v budúcnosti Vás budeme môcť u nás opäť privítať a budete od nás odchádzať len s tými najlepšími dojmami.
Váš Hotel Galileo**** Donovaly

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie