Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nedelný výlet

Áno, bolo to prijemne spestrenie víkendu, pekna príroda okolo, deti sa maku kde vybehat, v areáli... viac informácií

Recenzované: 18. augusta 2019
natasjapara
cez mobilné zariadenie
Na naše prekvapenie nakoniec super

Musím povedať, že sme očakávali niečo extra a rozprávkové veľké mestečko, no keď sme vstúpili sme... viac informácií

Recenzované: 16. júla 2019
Nikacambal
,
Modra, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (26)
  
Recenzie (26)
Filtrovať recenzie
26 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
7
6
5
5
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
7
6
5
5
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
111626 recenzií
Recenzované: 23. januára 2018

Zaujímavá atrakcia pre deti (aj vätšie) dobrá inšpirácia k prečítaniu
Dobšinského rozprávok, nezaškodí aj rodičom.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. septembra 2017

Celkom pozitivny zazitok vzaty z jednodnovej navstevy., Vizualny zazitok urcite pre vsetky generacie., Jedine minus ktore davam, je za babkove divadlo,, tusim to bola dobsinskeho rozpravka,, . Sprvoti nebolo miesta na sedenie, ani na statie, no do troch minut od zacatia tam bolo poloprazdno., Predstavenie, hodnotim ako trapne, a vobec nie vhodne pre male deti, a to kvoli pouzivanym slovam, stylu hercov, a efektom.,
To predstavenie nas odradilo od dalsich a s detmi sme stravili na preliezkach, prehliadkov domov a suvenirov, pofotili sme sa kde tade a to je vsetko., V pripade nepriazniveho pocasia, co sa na donovaloch moze zvrtnut kedykolvek, je tam dost miestnosti vratane bufetu kde sa da skryt., Co sa tyka bufetu, Kava je mizerna, neodporucam.,

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Mike B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Pekny detsky rozpravkovy park. Naj su divadelne predstavenia (kazdych 20min) ktore su hrane na vysokej urovni. Najhumornejsie a pre deti najzaujimavejstie bolo predstavenie o Jankovi a Marienke. Treba skusit. Taktiez zaujimave su ukazky z kovacskej dielne.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi RolandNavratil.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2017

Pekné rozprávkové mesto, každú chvíľu sa hrá nejaká rozprávka, platí sa mincami habakuky, ktoré treba zmeniť na začiatku. Určite sa to deťom bude páčiť.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi cakanka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Boli sme s rodinou v Habakuky aj s 2 ročným a 5 ročnou dcérou. Vystúpenia boli vynikajúce hlavne pre deti. Aj nabudúce....

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi 506gabriel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie