Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (94)
Filtrovať recenzie
94 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
64
21
4
3
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
64
21
4
3
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1694 recenzií
Recenzované: 21. septembra 2018

Hotel má moderné veľké izby, ochotný personál, celkom dobrú pestrú kuchyňu. Ráno lievance, šišky, wafle, výber naozaj pestrý, aj ovocie pri každom jedle. Obedy a večere dalo sa vždy vybrať, raz večer boli aj rybacie špeciality (super mňamka). Pre nás veľké pozitívum bolo aj to, že každý deň dopĺňali chladničku na izbe nealko nápojmi vrámci all inclusive. Neboli tam len džúsy z prášku, ale ráno podávali šťavu z čerstvých pomarančov a dali Vám aj normálny pomarančový džús z krabice keď ste si cez deň na bare vypýtali.
Deti boli každý deň na tobogánoch, ktoré určite odporúčam, bazén tiež veľký a teplý. Večerné kultúrne programy (tanečníci, kúzelník, miss hotela) boli na úrovni a hlavný animátor bol super, robil dobrú zábavu. Pláž bola čistá piesková a more bolo veľmi teplé a dlho plytké. Vlny tam skoro vôbec neboli, na Kréte bývajú o dosť väčšie. NEGATÍVUM- pokiaľ hľadáte pokojný, tichý hotel a priestrannú nepreľudnenú pláž tak tu to určite nenájdete. Neboli tu slovenskí animátori, ale nám to nevadilo. Celkovo hodnotím tento hotel na výbornú a dovolenku sme si my aj deti užili. Keď dme zaplatili toľké peniaze za dovolenku tak som očakávala free wi-fi v celom hoteli, ale bola som sklamaná. TAKŽE ODPORÚČANIE PRE MAMAŽMENT HOTELA, FREE WI-FI V CELOM HOTELI !!!

Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi MajkaNMnV.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

V hoteli Adalya Resort & spa sme boli na konci augusta 2018. Hotel je pekný, čistý a priestranný. Izbu sme mali s čiastočným výhľadom na more. Cestovali sme so 4ročnou dcérou. V deň príchodu nás čakala na izbe aj detská postieľka, ktorú sme hneď poslali preč, nakoľko bola v izbe aj manželská posteľ a ešte jedna 90tka. Izba bola priestranná, komfortne zariadená a čistá. Obsluha bola veľmi milá a ústretová. Jedlo veľmi chutné, skoro každý večer tematické večere. Pláž bola krásna, dosť veľká a bolo aj dostatok lehátok.
Veľmi sa mám tu páčilo.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Aniko-CS.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. júla 2018

Hotel bol pekný, zariadený v tureckom štýle, mne osobne sa ale viac páčili modernejšie v okolí. Izby priestranné, veľké, postele pohodlné, menší balkón. Klimatizácia mala slabší výkon, potrebovali sme druhý kľúč vybaviť na recepcii, aby sme klímovali aj keď sme neboli na izbe, nebol to ale žiadny problém. Personál vie anglicky pomenej, nemecky vedia celkom dobre.
Izby sa upratovali denne, bolo tam naozaj čisto, menili denne uteráky aj osušky. Osušky na pláž sa dali meniť tiež denne. Na izbe si môžete objednať wifi 1deň/1mobil/3€. Wifi v lobby bare zadarmo, dalo sa niečo zadarmo chytiť aj na pláži :) Animácie boli slabšie.
Služby na hotely boli kvalitné. Personál sa naozaj staral, pri jedení nosili nápoje promptne. Večer v bare obsluha pri návale trochu nestíhala, ale nič strašné to nebolo. Pri odubytovavání sa dá priplatiť za izbu do večera, my sme predlžovali o 3,5hod./20€. Je to ale závislé od kapacity a pravdepodobne sa uprednostňujú rodiny s deťmi. Inak máte k dispozícii sprchy a prezliekareň pri recepcii a kufre máte v uzamknutej miestnosti.
Jedlo chutné, rozmanité a všetkého dostatok. Na pláži kebab do 18tej. Hladní sme rozhodne neboli a ani s výberom nebol problém.
Pláž pekná, piesková, pozvolný vstup. Na môj vkus trošku plná a poobede boli vlny, nevadilo to veľmi, bolo to osvieženie. Na pláži čisto, lehátok dostatok. Každý km vodné športy. Skúšali sme parasailing, cenu za atrakciu asi nezjednáte ale fotky a videá z atrakcie sa zjednať dajú, treba povedať, že viac nemáte a dohodnete sa. Inak všade zjednávajte aj marketoch, sú na to zvyknutí a dá sa s nimi.
V okolí sa dajú požičiavať elektromotorky aj pre 3 osoby, my sme sa povozili po skoro celej promenáde za 20€/hod.
V Turecku sme boli prvý krát, pre nás v júli asi príliš teplo, lebo aj v noci bolo 29/30 stupňov.
Malý tam dostal aj teploty, volali sme doktora, vedel slovensky, okamžite pre nás poslal auto, odviezli nás do súkromnej kliniky, kde sa o malého postarali, s manželkou mali vlastnú izbu, boli tam dve noci a odviezli ich späť na hotel.
Cestovali sme s CK Hydrotour a celkovo sme boli spokojní.

Dátum pobytu: júl 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Albinko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. decembra 2017

Hotel splnil naše očakávania, služby hotela výborné, strava veľmi dobrá, ale na obed menší sortiment ponúkaných teplých jedál,denne aj 2 druhy polievky /boli slabé/ obedovať sa však dalo aj v bare pri pláži a v bare pri bazéne, čo sme my nevyužívali. Raňajky a večere výborné. Obsluha super. Pri raňajkách sa podáva aj čerstvý pomarančový džús.
Bar pri pláži pekný, veľký. Personál priateľský.
Izbu sme mali dvojlôžkovú s jednou prísteľkou , bola to pevná posteľ. Izba bola dostatočne priestranná aj pre 3 dospelé osoby. My sme mali izbu č. 2201 /číslo si nepamatám presne/. Mali sme krásny výhľad na hotely v okolí, večer neskutočne osvetlené. Bola to izba na rohu, nad vstupom do hotela. Trochu hlučnejšia, lebo bolo počuť večerný program z najbližších hotelov. Ten sme sledovali priamo z nášho balkóna. V noci a skoro ráno bolo počuť prichádzajúce autobusy s turistami. Pri zatvorených dverách nás to nerušilo.
Večer bol program v amfiteátri hotela, väčšinou tanečná alebo akrobatická show.
2x za 12 dní bol miesto toho tanečný večer pri živej hudbe, na terase pri lobby bare.
Medzi hotelmi a plážami je krásna promenáda s udržiavanou zeleňou, ideálna na večerné prechádzky. Aspoň raz dopor. prechádzku cez deň na neďaleké mólo, naskytne sa krásny pohľad na pobrežie a v riečke sú veľké korytnačky.
Pláž bola vždy čistá, lehátok dosť, osušky si môžete meniť kedykoľvek za čisté.
More bolo v septembri teplé, vstup postupne, všade piesok. Nikde doteraz sme nevideli také veľké množstvo turistov v mori ako tu, to more nemalo chybu.
Zóna po bójky je dosť veľká na plávanie.
Ak chcete ísť do Side, neďaleko hotela stoja dolmuše. Prvé stanovište nájdete, keď sa vyberiete z hotela doľava. Side je krásne prístavné mesto, s rímskymi pamiatkami, a mnohými obchodíkmi. Veľká obchodná sieť je aj neďaleko hotela, smer doprava a dolu briežkom. Boli sme v Turecku už viackrát, tento hotel doporučujeme. Aj s deťmi, sú tam veľké tobogány. V septembri však boli väčšie deti už v škole, nemal to kto využívať. Pri bazénoch bol aj nejaký program s cvičením, my sme to nevyužívali, stále sme trávili čas pri mori. Cestovali sme s CK Hydrotour.

Tip na izbu: Najlepší výhľad je z horného poschodia, najtichšie izby snáď v strede hotelového bloku. Hotel je tichý.
Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Voyager745840.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júna 2016

Služby OK, ale zažili sme už aj lepšie - animácie slabé. Personál neovláda angličtinu.
Pláž udržiavaná, čistá, vždy dostatok lehátok. V blízkom ústí rieky morské korytnačky. Bezpečná prechádzka po mestečku ako aj po promenáde.

Tip na izbu: všetky izby sú čisté
Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
10  Poďakujte používateľovi mirka663.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie