Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lyžovačka”

Medvedi brloh Strachan
Na pozícii č. 9 spomedzi 10 Reštaurácie v Ždiari
Cenový rozsah: 3 USD - 20 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 4. februára 2019

Pekná štylová reštauracia aj keď kus drahšia caj - 1,50 € za 2 deci nie je prave najlacnejši . Koleno bolo super.

Dátum návštevy: január 2019
Poďakujte používateľovi Navigate361818.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (15)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2615 recenzií

Zrecenzované: 4. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Boli sme lyzovat s rodinou , naozaj restauracia aku som este na slovensku nevidel pri vleku, krasne vybudovane, ciste jedlo nic moc ale na to ze to je na svahu ok, ceny trosku vyssie ale primerane prostrediu.

Dátum návštevy: január 2019
Poďakujte používateľovi Hlavac123.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. decembra 2018

Krásne prostredie vnútri , veľke priestranne na poschodí detské centrum ,vonku terasa presklenena keď fuka veľka pomoc, kuchyňa ujde asi ako všade na svahu - polotovary .WC čiste voňavé .

Dátum návštevy: december 2018
Poďakujte používateľovi AdrianP4156.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia 939janas, Manažér v zariadení Medvedi brloh Strachan.Zodpovedané: 18. marca 2019

Pekný deň,

ďakujeme za Vašu recenziu.
V reštaurácii medvedí brloh Strachan sa varí len a len domáce jedlá / vrátane pirohov, halušiek, domácich knedlí, rezňov, palaciniek....
Jedine hranolky sú polotovar, aj to len počas zimnej sezóny, kedy by sme nedokázali pokryť požadované množstvo.
Počas leta pripravujeme domáce hranolky"

Tešíme sa na ďalšie stretnutie a pozdravujeme zo Ždiaru
Ďakujeme za Vašu priazeň

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Chcela by som dať do pevedomia veľmi dobrú reštauráciu, ktorá nie len, že má v ponuke chutné jedlá, ale na svoje si prídu aj deti, ktoré sa môžu pohrať v detskom kútiku,ktorý je priamo v reštaurácií a tiež sa môžu s rodičmi pokochať z krásneho výhľadu a tento podnik má k dispozícii aj lanovku,ktorá Vás a vaše deti, vyvezie k veľmi milim zvieratkám. Proste jedným slovom úžasná reštaurácií s milim a vždy usmiatym personalom ďakujeme bolo nám u Vás fajn a radi Vás znova navštívime

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi VierkaA1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Napriek plnej restauracii si miestecko urcite najdete. Jedlo si zoberiete na tacku a na konci zaplatite. Vsetko bolo teple a velmi chutne. Detom chutil dezert Tiramisu v smaltovanom cervenom bodkovanom hrnceku.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi LuciaR2868.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Medvedi brloh Strachan, si pozreli aj

 
Ždiar, Prešovský kraj
 
Ždiar, Prešovský kraj
Ždiar, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Medvedi brloh Strachan? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu