Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Moja NAj”

Restauracia - Wellness Penzion Strachan
Na pozícii č. 4 spomedzi 11 Reštaurácie v Ždiari
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 7. apríla 2018

Tak toto je moja TOP reštaurácia v Belianskych Tatrách. Sem sa vždy naozaj teším. Jedlo SUPER pripravené a to servírovanie. Neskutočný kulinársky zážitok. To sa nedá opísať slovami, to musíte proste zažiť na vlastnej koži. ĎAKUJEM personálu Penziónu Strachan za fantastické chvíle Jozef V

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Jozef-Dodo-V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia STRACHANTEAM, Manažér recepcie v zariadení Restauracia - Wellness Penzion Strachan.Zodpovedané: 3. mája 2018

Dobrý deň prajeme,

Srdečne ďakujeme, že ste si našiel čas a napísal nám toto pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste sa u nás dobre najedol a bol tiež spokojní s obsluhou.

Vaše hodnotenie "Moja NAJ" nás veľmi teší :)

Veríme, že ste u nás nebol naposledy a prídete znova a znova a znova :)
Budeme sa na Vás tešiť.

Prajeme krásny deň
S úctou
Mgr. Zuzana Hroncová

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (38)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

151938 recenzií

Zrecenzované: 25. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Utulny penzion s uzasnou kuchynou a velmi prijemnym personalom, ktory vzdy vyhovel nasim poziadavkam.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi LubicaS_12.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia STRACHANTEAM, Manažér recepcie v zariadení Restauracia - Wellness Penzion Strachan.Zodpovedané: 3. mája 2018

Dobrý deň prajeme,

Srdečne ďakujeme za milé slová.

Sme radi, že ste sa u nás dobre najedli a odchádzali spokojní.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu :)

Prajeme krásny deň
S úctou
Mgr. Zuzana Hroncová

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Obsluha prijemna, no jedlo velmi slabe, halusky v polievke nedovarene, steak som objednal med-rare a bol med-done hlavne ale maso uplne tuhe. Ceny vsak boli na vysokej urovni :)

Dátum návštevy: február 2018
1  Poďakujte používateľovi mikedT299YS.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia STRACHANTEAM, Manažér recepcie v zariadení Restauracia - Wellness Penzion Strachan.Zodpovedané: 3. mája 2018

Dobrý deň prajeme,

Ďakujeme za hodnotenie, ktoré si veľmi vážime.

Je nám ľúto, že ste nebol spokojný s jedlom v našej reštaurácii.
Veríme však, že ak by ste svoje výhrady povedali čašníčkam snažili by sa o nápravu k Vašej spokojnosti.

Budeme radi ak znova zavítate do našej reštaurácie jedlo bude v najlepšom poriadku.

Prajeme krásny deň
S úctou
Mgr. Zuzana Hroncová

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Tento Penzion vrelo odporucam. Vraciame sa sem aspon raz do roka. Krasne ubytovanie, chutne jedlo, privetivy personal, blizko na svah ci do prirody. Bonusom je virivka a 3 sauny. A co Vas najviac dostane je ten carokrasny vyhlad na Vysoke Tatry.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi LuciaR2868.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia STRACHANTEAM, Manažér recepcie v zariadení Restauracia - Wellness Penzion Strachan.Zodpovedané: 3. mája 2018

Dobrý deň prajeme,

Ďakujeme, že ste si našli čas a ohodnotili svoju skúsenosť s nami.
Teší nás, že sa k nám rok čo rok vraciate a stále ste u nás spokojní.

Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy :)

Prajeme krásny deň.
S úctou
Mgr. Zuzana Hroncová

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. januára 2018

Tento penzión absolútne odporúčam. Je útulný, nový, veľmi čistý, s atmosférou. My sme mali izbu typu Komfort. Bola nečakane priestranná, nádherný výhľad na okolitú dolinu, Ždiar a hory. Z umiestnenia penziónu však predpokladám, že každá izba má krásny výhľad. Keďže som háklivá na čistotu kúpeľne, tu som bola viac než spokojná. Odvážim sa povedať, že čistejšie nemám ani doma a navyše všetko bolo nové s krásnym dizajnom. Okolie penziónu je tiež zaujímavé, hneď pri penzióne je veľmi pekný minigolf, obďaleč sa pasú ovce a dá sa krátkou prechádzkou vyšlapať hore kopcom ku krčme a v zime tu funguje lyžiarsky vlek. Takisto sa dá poprechádzať po Ždiari, čo je veľmi pekná dedina a autom je do Tatier iba na skok (tam si človek nájde aktivitu na každý deň). My sme boli aj na splave Dunajca v Pieninách, ktorý takisto nie je autom ďaleko. Parkovisko pri penzióne sa zdalo dostatočne veľké, vždy keď sme sa vrátili z výletu, mali sme kde zaparkovať. Penzión má aj wellness, ten sme však nevyužili, takže nemôžem zhodnotiť. Každopádne tento penzión je príklad toho, ako to má v hoteliérstve vyzerať.
If you are foreign tourist, please do not hesitate to come to Slovakia and choose this „small hotel“ on beatiful countryside. You won’t be disappointed, I can promise.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi jana2727.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia STRACHANTEAM, Manažér recepcie v zariadení Restauracia - Wellness Penzion Strachan.Zodpovedané: 3. mája 2018

Dobrý deň prajeme,

Srdečne ďakujeme za hodnotenie.

Vaša spokojnosť s ubytovaním, čistotou, výhľadom, personálom... nás veľmi teší.
Snažíme sa, aby bol u nás každý hosť spokojný a rád sa k nám opäť vrátil.
Veríme, že sa nám to darí a Vy ako aj ďalší hostia k nám radi opäť zavítate a znova budete spokojní.

Budeme sa na Vás tešiť.

Prajeme krásny deň
S úctou
Mgr. Zuzana Hroncová

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restauracia - Wellness Penzion Strachan, si pozreli aj

 
Ždiar, Prešovský kraj
Starý Smokovec, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Restauracia - Wellness Penzion Strachan? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu