Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (76)
Filtrovať recenzie
76 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
14
22
18
18
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
14
22
18
18
4
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1676 recenzií
Recenzované: 23. augusta 2014 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: august 2014, cestoval(a) s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júla 2014
Prekladač Google

Tip na izbu: Ask to see the room before you pay for it...then decide
  • Termín ubytovania: jún 2014, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. októbra 2012
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: október 2012, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. októbra 2012
Prekladač Google

Tip na izbu: none All the rooms were equally just average and had oldish or maybe just outdated furniture
  • Termín ubytovania: september 2012, cestoval(a) s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. septembra 2011
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: september 2011, cestoval(a) sólo
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie