Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tipy a triky”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 1 lokalitu!
Evenia Zoraida Garden
Na pozícii č. 2 spomedzi 34 hotelov v Roquetase de Mar
Certifikát výnimočnosti
Bratislava, Slovensko
Prispievateľ úrovne 3
15 recenzií
4 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 bodov za pomoc
“Tipy a triky”
Recenzované: 9. októbra 2016

Vsetky elektricke zasuvky na izbe sa vypnu v momente ked vytiahnete kartu od izby z drziaku pri dverach. Vypne sa tiez klimatizacia a izba sa cez den teda celkom slusne vyhreje. Jedina zasuvka pre ktoru to neplatilo bola ta ktora napajala chladnicku. Ked teda chcete aby vam klima vychladila izbu aj vtedy ked tam nie ste, ci ak si chcete cez den napr nabit mobil, odporucam zobrat 5 metrovu predlzovacku a zapojit klimu do nej.

Ak ste si nepriplatili ultra all inclusive, nemate v cene uplne vsetky drinky. Platene drinky v hoteli velmi neodporucam- zly pomer kvalita a cena. Ked vyjdete z hotela na promenadu a pojdete dolava smerom k pevnosti Santa Anna, asi 200 m od hotela je vynikajuci coctail bar. Urcite neprehliadnete, davaju do drinkov take velke slamky a drinky vyzeraju super. Jeden drink tam stal 5 eur.

Pocas dovolenky sme si pozicali auto a sli sme na vylet do Almerie a do Gabo de Gata. Odporucam si ale dosledne preverit otvaracie hodiny pamiatok. My sme sa vybrali v pondelok a prave vtedy boli pamiatky zatvorene.

Jedlo hodnotim velmi dobre. Siroky vyber jedla, dost ovocia aj zeleniny, stale boli nejake ryby... na toto sa nemozno stazovat. Trochu som bol sklamany z hotelovej discoteky. Moc to tam nezilo.

Este by som spomenul sportove aktivity- fitko bolo celkom slusne vybavene a dalo sa tam dobre zacvicit. Tenis bol tiez v pohode. Na promenade sa dali pozicat bicykle, urcite odporucam, ci uz sa len rekreacne previest alebo sa tam dalo ist aj na vyletik na bajkoch.

Hotel odporucame :)

Ubytoval(a) sa v septembri 2016, cestoval(a) ako pár
Užitočné?
Poďakujte používateľovi ikisaka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

1 057 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od cestovateľov
    438
    432
    136
    33
    18
Zobraziť recenzie pre
810
168
2
1
Zhrnutie hodnotenia
  • Lokalita
  • Kvalita spánku
  • Izby
  • Služby
  • Cena/kvalita
  • Čistota
Tipy od cestovateľov vám pomôžu vybrať si tú správnu izbu.   Tipy týkajúce sa izieb (3)
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr dánčina
  • Najskôr holandčina
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr francúzština
  • Najskôr nemčina
  • Najskôr taliančina
  • Najskôr nórčina
  • Najskôr poľština
  • Najskôr portugalčina
  • Najskôr slovenčina
  • Najskôr španielčina
  • Najskôr švédčina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
1 recenzia
Recenzované: 20. septembra 2016

Pri kúpe zájazdu sme si zaplatili za cca 3500€ za 3 dospelé osoby a dieťa nad 2 roky. Chcem podotknúť, že nie sme vôbec náročný klienti. Mali sme mať izbu zodpovedajúcu 4 osobám, no dostali sme normálnu dvojku s dvomi manželskými posteľami. Nezodpovedala ani zďaleka počtu a potrebám. Hotel po našej reklamácii situáciu odmietol riešiť s odpoveďou, že majú všetky izby rovnaké. Naviac sme mali byť ubytovaný podľa prísľubu z FIRO v Zoraida Park, no na mieste nám povedali, že všetkých Slovákov dávajú len do Garden, že Firo má zmluvu len so Zoraida Garden. Okrem tohoto sme boli spokojní. Hotel aj jeho vybavenie je staršieho vydania a je trocha ošumelé, hlavne umelý koberec, ktorý bol položený skoro všade mal určite niekoľko sezón za sebou . Strava, all inclusive, animácie, personál ako aj delegátka boli vynikajúce. Lokalita ako taká nepatrí medzi vychytené. Mesto Roquetas bolo útulné no malé a nebolo moc kam ísť. Alméria o ničom,, doslova,,.Všetky okolité zaujímavé lokality ako Grenada, Malaga, Gibraltar a pod. boli dosť ďaleko a na celodenný výlet. Úprimne, za sumu, ktorú sme za dovolenku dali, sme čakali viac.

  • Ubytoval(a) sa v septembri 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Ján M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Bratislava
Prispievateľ úrovne 6
67 recenzií
58 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 83 bodov za pomoc
Recenzované: 28. decembra 2015 cez mobilné zariadenie

Hotel sa nachadza priamo na dostatocne sirokej a niekolko kilometrov dlhej plazi. Ma priestranne izby, hernu, detsky klub, velke bazeny a vlastny aquapark s toboganmi. Lehatka su vramci celeho hoteloveho komplexu zdarma. Okrem bufetovej restauracie, ktora ma velky vyber jedla ma este 3 a la cart restauracie, ktore sa dali bezplatne rezervovat. Velke nakupne centrum sa nachadza niekolko minut jazdy od hotela. Hotel ma vecerne aj denne animacne programy. Prekvapilo ma, ze vramci all inclusive ponukali aj kvalitnejsi alkohol, nanuky, zmrzlinu. espresso servirovali zasadne do salok alebo skla, co mi prislo dost na urovni.

Ubytoval(a) sa v auguste 2015, cestoval(a) s priateľmi
Užitočné?
Poďakujte používateľovi michalz.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Bratislava, Slovensko
Prispievateľ úrovne 3
20 recenzií
14 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 21 bodov za pomoc
Recenzované: 27. augusta 2015

Hotelové dvojičky Zoraida Garden aj Zoraida Park spolu tvoria asi najväčší hotelový komplex v rámci letoviska. Jedná sa vyslovene o hotel zameraný na rodiny s deťmi. Hotely ležia priamo pri kamienkovej pláži, ktorá je v týchto miestach zrejme najširšia v rámci celého letoviska, takže od hotela k moru je to cca 100 metrov. Hotel (Garden aj Park) prešiel rekonštrukciou v roku 2011. My sme bývali v Garden, kde sú izby štýlovejšie (čiernobiele), ale pomerne malé. Nemali sme výhľad na more, ale do ulice, čo bolo nakoniec dobré, pretože izby s výhľadom na more sú orientované aj na večerné pódium, na ktorom je každý večer program do polnoci, takže tam je potrebné rátať aj s vyššou mierou hluku. Nám s 2 malými deťmi vyhovovala kľudnejšia izba bez výhľadu na more. Mali sme all Inclusive. Cestovali sme cez Firo.

Pozitíva:
Rodiny s deťmi si prídu na svoje. Skvelý a priateľský personál, ktorý ovláda angličtinu. Dobrá strava s veľkými možnosťami výberu (AI). Bazény s tobogánmi, šmýkačkami, animácie, vodný aerobik, zumba, každý večer detská diskotéka, potom hudobný program. Blízkosť mora. Čisté izby, uteráky menili každý deň. Lehátka a slnečníky pri bazénoch zdarma, na pláži za poplatok 3,50 € na deň.

Negatíva:
Oba hotely majú spolu cca 800 izieb, takže je to masovka, čo pocítite najmä pri stravovaní v samoobslužnej jedálni. Hotel nemá žiaden bar na pláži, takže po nápoje si musíte dochádzať do hotela, čo nie je úplne blízko, nám to však nevadilo. Zrejme kvôli tomu väčšina hotelových hostí len vysedáva pri bazénoch a pri mori je prázdno, čo je trochu smutné. Ak chcete byť pri bazénoch, ráno si musíte "obsadiť" lehátka pri bazéne, lebo inak sa vám nemusia ujsť. Hotel si nárokuje na 4 hviezdičky, ale reálne by som mu dal tak 3+. Na izbách nefungovala wifi a na recepcii len veľmi slabo a niekedy vôbec. Nefungovala chladnička na izbe. V izbe nebol minibar. Nefungoval vnútorný bazén. Zariadenie izieb aj niektorých spoločných priestorov je z IKEA, čomu zodpovedá aj kvalita a čo by pri hoteli tohto typu nemuselo byť.

Celkovo sme boli spokojní, malo však drobné muchy. Deti sa vyšantili do sýtosti. Cenovo je to porovnateľné s Tureckom, kde by sme však za rovnakú cenu možno dostali aj vyššiu úroveň služieb.

Tip na izbu: V izbách s výhľadom na more je viac hluku.
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Ubytoval(a) sa v auguste 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
3 Poďakujte používateľovi dalpacino.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Roquetase de Mar
Vzdialenosť 0.1 km
Evenia Zoraida Park
Evenia Zoraida Park
Č. 3 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
2 222 recenzií
Vzdialenosť 2.1 km
Playacapricho Hotel
Playacapricho Hotel
Č. 6 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
1 537 recenzií
Vzdialenosť 0.3 km
Mediterraneo Park
Mediterraneo Park
Č. 13 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
1 251 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 8.2 km
Playadulce Hotel
Playadulce Hotel
Č. 2 z 4 v lokalite Aguadulce
711 recenzií
Vzdialenosť 2.6 km
Playaluna Hotel
Playaluna Hotel
Č. 7 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
1 493 recenzií
Vzdialenosť 1.2 km
Hotel Best Sabinal
Hotel Best Sabinal
Č. 8 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
2 053 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Evenia Zoraida Garden? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Evenia Zoraida Garden

Zariadenie: Evenia Zoraida Garden
Adresa: Avenida Mariano Hernandez 133, 04740, Roquetas de Mar, Španielsko
Lokalita: Španielsko > Andalúzia > Provincia Almería > Roquetas de Mar
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Reštaurácia Apartmány Plavecký bazén
Štýl hotela:
Luxusný hotel č. 2 v Roquetase de Mar
Rodinný hotel č. 2 v Roquetase de Mar
Hotel na pláži č. 2 v Roquetase de Mar
Cenový rozsah (za noc): 161 € – 384 €
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Evenia Zoraida Garden 4*
Počet izieb: 342
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Evenia Zoraida Garden. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Evenia Zoraida Garden Hotel Roquetas De Mar

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu