Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Evenia Zoraida Garden
Zobraziť ceny
Radi šetríte? Prehľadávame až 200 portálov s cieľom nájsť najnižšie ceny
Hotely v blízkosti
Zobraziť hotel
Priemerné 3/5
  • Bazén
Evenia Zoraida Park(Roquetas de Mar)
Zobraziť hotel
Veľmi dobré 4/5
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
Apartamentos Maracay(Roquetas de Mar)
Zobraziť hotel
Veľmi dobré 4/5
  • Bazén
  • Na pláži
Zobraziť hotel
Dobré 3,5/5
  • Vrátane raňajok
  • Bazén
Hotel ATH Roquetas de Mar(Roquetas de Mar)
Zobraziť hotel
  • Bezplatné parkovanie
  • Vrátane raňajok
Ohtels Roquetas(Roquetas de Mar)
Zobraziť hotel
Skvelé 4,5/5
    Hotel Best Sabinal(Roquetas de Mar)
    Zobraziť hotel
    Veľmi dobré 4/5
    • Bazén
    • Na pláži
    Fenix(Roquetas de Mar)
    Zobraziť hotel
    Dobré 3,5/5
    • Bazén
    • Reštaurácia
    Diverhotel Roquetas(Roquetas de Mar)
    Zobraziť hotel
    Veľmi dobré 4/5
    • Vrátane raňajok
    • Bazén
    Apartamentos Moguima(Roquetas de Mar)
    Zobraziť hotel
    Veľmi dobré 4/5
    • Bezplatné parkovanie
    • Bazén
    Recenzie (1 441)
    Filtrovať recenzie
    1 442 výsledkov
    Hodnotenie od cestovateľov
    675
    552
    158
    34
    23
    Typ cestovateľa
    Obdobie roka
    JazykVšetky jazyky
    Ďalšie jazyky
    675
    552
    158
    34
    23
    Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
    FilterVšetky jazyky
    Aktualizuje sa zoznam…
    491 442 recenzií
    Zrecenzované: 20. septembra 2016

    Pri kúpe zájazdu sme si zaplatili za cca 3500€ za 3 dospelé osoby a dieťa nad 2 roky. Chcem podotknúť, že nie sme vôbec náročný klienti. Mali sme mať izbu zodpovedajúcu 4 osobám, no dostali sme normálnu dvojku s dvomi manželskými posteľami. Nezodpovedala ani zďaleka počtu a potrebám. Hotel po našej reklamácii situáciu odmietol riešiť s odpoveďou, že majú všetky izby rovnaké. Naviac sme mali byť ubytovaný podľa prísľubu z FIRO v Zoraida Park, no na mieste nám povedali, že všetkých Slovákov dávajú len do Garden, že Firo má zmluvu len so Zoraida Garden. Okrem tohoto sme boli spokojní. Hotel aj jeho vybavenie je staršieho vydania a je trocha ošumelé, hlavne umelý koberec, ktorý bol položený skoro všade mal určite niekoľko sezón za sebou . Strava, all inclusive, animácie, personál ako aj delegátka boli vynikajúce. Lokalita ako taká nepatrí medzi vychytené. Mesto Roquetas bolo útulné no malé a nebolo moc kam ísť. Alméria o ničom,, doslova,,.Všetky okolité zaujímavé lokality ako Grenada, Malaga, Gibraltar a pod. boli dosť ďaleko a na celodenný výlet. Úprimne, za sumu, ktorú sme za dovolenku dali, sme čakali viac.

    • Termín ubytovania: septembri 2016, cestoval(a) s rodinou
      • Lokalita
      • Čistota
      • Služby
    Poďakujte používateľovi Ján M.
    Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
    Zrecenzované: 28. decembra 2015 cez mobilné zariadenie

    Hotel sa nachadza priamo na dostatocne sirokej a niekolko kilometrov dlhej plazi. Ma priestranne izby, hernu, detsky klub, velke bazeny a vlastny aquapark s toboganmi. Lehatka su vramci celeho hoteloveho komplexu zdarma. Okrem bufetovej restauracie, ktora ma velky vyber jedla ma este 3 a la cart restauracie, ktore sa dali bezplatne rezervovat. Velke nakupne centrum sa nachadza niekolko minut jazdy od hotela. Hotel ma vecerne aj denne animacne programy. Prekvapilo ma, ze vramci all inclusive ponukali aj kvalitnejsi alkohol, nanuky, zmrzlinu. espresso servirovali zasadne do salok alebo skla, co mi prislo dost na urovni.

    Termín ubytovania: auguste 2015, cestoval(a) s priateľmi
    Poďakujte používateľovi michalz.
    Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
    Zrecenzované: 27. augusta 2015

    Hotelové dvojičky Zoraida Garden aj Zoraida Park spolu tvoria asi najväčší hotelový komplex v rámci letoviska. Jedná sa vyslovene o hotel zameraný na rodiny s deťmi. Hotely ležia priamo pri kamienkovej pláži, ktorá je v týchto miestach zrejme najširšia v rámci celého letoviska, takže od hotela k moru je to cca 100 metrov. Hotel (Garden aj Park) prešiel rekonštrukciou v roku 2011. My sme bývali v Garden, kde sú izby štýlovejšie (čiernobiele), ale pomerne malé. Nemali sme výhľad na more, ale do ulice, čo bolo nakoniec dobré, pretože izby s výhľadom na more sú orientované aj na večerné pódium, na ktorom je každý večer program do polnoci, takže tam je potrebné rátať aj s vyššou mierou hluku. Nám s 2 malými deťmi vyhovovala kľudnejšia izba bez výhľadu na more. Mali sme all Inclusive. Cestovali sme cez Firo.

    Pozitíva:
    Rodiny s deťmi si prídu na svoje. Skvelý a priateľský personál, ktorý ovláda angličtinu. Dobrá strava s veľkými možnosťami výberu (AI). Bazény s tobogánmi, šmýkačkami, animácie, vodný aerobik, zumba, každý večer detská diskotéka, potom hudobný program. Blízkosť mora. Čisté izby, uteráky menili každý deň. Lehátka a slnečníky pri bazénoch zdarma, na pláži za poplatok 3,50 € na deň.

    Negatíva:
    Oba hotely majú spolu cca 800 izieb, takže je to masovka, čo pocítite najmä pri stravovaní v samoobslužnej jedálni. Hotel nemá žiaden bar na pláži, takže po nápoje si musíte dochádzať do hotela, čo nie je úplne blízko, nám to však nevadilo. Zrejme kvôli tomu väčšina hotelových hostí len vysedáva pri bazénoch a pri mori je prázdno, čo je trochu smutné. Ak chcete byť pri bazénoch, ráno si musíte "obsadiť" lehátka pri bazéne, lebo inak sa vám nemusia ujsť. Hotel si nárokuje na 4 hviezdičky, ale reálne by som mu dal tak 3+. Na izbách nefungovala wifi a na recepcii len veľmi slabo a niekedy vôbec. Nefungovala chladnička na izbe. V izbe nebol minibar. Nefungoval vnútorný bazén. Zariadenie izieb aj niektorých spoločných priestorov je z IKEA, čomu zodpovedá aj kvalita a čo by pri hoteli tohto typu nemuselo byť.

    Celkovo sme boli spokojní, malo však drobné muchy. Deti sa vyšantili do sýtosti. Cenovo je to porovnateľné s Tureckom, kde by sme však za rovnakú cenu možno dostali aj vyššiu úroveň služieb.

    Tip na izbu: V izbách s výhľadom na more je viac hluku.
    • Termín ubytovania: auguste 2015, cestoval(a) s rodinou
      • Izby
      • Čistota
      • Služby
    3  Poďakujte používateľovi dalpacino.
    Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
    Zrecenzované: 22. januára 2018 cez mobilné zariadenie
    Prekladač Google

    Termín ubytovania: septembri 2017, cestoval(a) s rodinou
    Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
    Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Javier_Arnedo, Gerente v zariadení Evenia Zoraida Garden.Zodpovedané: pred 2 týždňami
    Prekladač Google

    Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
    Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
    Zrecenzované: 15. októbra 2017
    Prekladač Google

    Tip na izbu: Rooms 550 to 540 have good sea and pool views
    • Termín ubytovania: októbri 2017, cestoval(a) s rodinou
      • Cena/kvalita
      • Čistota
      • Služby
    Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
    Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Javier_Arnedo, Manager v zariadení Evenia Zoraida Garden.Zodpovedané: 17. októbra 2017
    Prekladač Google

    Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
    Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
    Zobraziť ďalšie recenzie