Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 906)
Filtrovať recenzie
1 906 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
536
845
346
107
72
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
536
845
346
107
72
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 906 recenzií
Zrecenzované: 17. augusta 2017

Vynikajúci hotel pre rodiny s deťmi,pre sólo páry a starších ľudí je tým pádom dosť hlučný,najmä v jedálni i keď je priestranná, servis pre deti v jedálni super, strava veľmi pestrá a bohatá na morské plody, ovocie, zelenina, mäso...bary super alko - nealko, miešané drinky, snacky, na all inclusive je chyba, že za osúšku k bazénu treba dať vratnú zálohu 10€ a za čistú zaplatiť 1€, k moru sa nedá prejsť cez bazény i keď na fotke hotela to vyzerá , že je to priechodné, ale klient musí vyjsť von z hotel a uličkou popri hoteli sa dostane k moru cca 60 metrov, nepohodlné je, že si musí chodiť po drinky do baru, izby sú priestranné, čisté a s rôznymi výhľadmi - mesto, uličky k moru, výhodnejšie na vyššie poschodia kvôli výhľadu na more, ktoré ale bolo celý čas rozbúrené, takže plávať sa nedalo , plavci si môžu večer zaplávať v hotelovom bazéne, ktorý má hĺbku cca 2 m a večer už býva prázdny, lebo hostia s deťmi sú tam po celý deň práve kvôli tomu, že v mori sa nedá plávať, dohovoriť sa dá v angličtine i keď niekedy celkom nerozumejú. Pobyt sa mi páčil , ale stačilo raz, už by som sa nevrátila práve kvôli veternej pláži a veľkým vlnám po celý čas, i keď klienti na konci júla tvrdili, že more bolo pokojné.

Tip na izbu: vyššie poschodia, východná strana
  • Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Alena592015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia P-Stor, Gerente v zariadení Playacapricho Hotel.Zodpovedané: 23. augusta 2017
Prekladač Google

Dear guest,

I would like to thank you for your comments, as it is through them the best way we can improve the quality of our service, understanding the perception of our product and most important the quality and friendly service we provide.
We stay in your entire disposal and hope that you return to visit us in other occasions, meanwhile we will continue working in achieving our goal that is that our guests enjoy their stay along their holiday in our establishment.

Regards,
Mirka Sala Massachs
Gerente

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. júla 2017

Hotely po celej dlzke promenady su velmi podobnej kategorie, vsetky na velmi slusnej urovni, vratane Playa Capricho. Napriek tomu by som sa tu uz nevratil - koli vetru a vstupu do mora, ale o tom nizsie.

Hotel je priamo na promenade (tichej, netreba sa bat hluku v noci), plaz priamo pred hotelom.

Izbu sme dostali velmi rychlo, prisli sme pred 10tou, o cca 12 tej sme uz mali izbu aj ked nam najskor oznamili ze az po druhej. Poprosil som o izbu na vyssom poschodi, dostali sme na 7., najvyssom. Otocenu do vnutrozemia, clovek sa musel vyklonit z balkona, aby videl na more.

Izba velka, cista, upratana denne a uteraky zrejme tiez denne vymienane. V kupelni fen, v izbe mala chladnicka (minibar za poplatok) a trezor za poplatok (myslim 25e/tyzden). klima fungovala bezpromlemov, stihala.

2 presklene vytahy, necakali sme viac ako minutku aj ked uz zacala top sezona 02/jula.

Restauracia super, klasicke hotelove ranajky ale co bolo top - strava sa dala vybrat aj pre potravinovych alergikov (ovsene mlieka, kukuricne cerealie, dia dzemy). Nik z nasho turnusu sa nestazoval na zaludocne tazkosti, stravu neustale doplnali. V sobotu bol nejaky tematicky den zrejme, vtedy bol uplne luxusny vyber. Ale aj ine dni sa dalo vybrat, min 3 druhy ryb a 3 druhy masa pripravovane priamo pred vami. Napoje sa objednavali pri stole, v najvacsom navale sa na ne cakalo minutku, ale nic strasne.

Super 2 starsi pani casnici, neustale zabavali nase pojasene deti. Inak deti, najma domacich spanielskych tam je neurekom, treba si v restauracii najst tichsi stol vzadu ak chcete mat klud.

Vnutorny bar fajn, trosku problem s anglictinou (ako v celom hotely), ale dalo sa dohodnut co potrebujete.

Vonkajsi bar ok, do vsetkeho chceli davat strasne vela ladu, treba im len vysvetlit co chcete a spravia tak. Akurat treba zakazdym karticku s ktorou sa aj dvere otvaraju ukazovat. Ale dalo sa to prezit, a mne osobne to viac vyhovuje ako naramky.

Program v hotely postacujuci, bohuzial vsetko v spanielcine. Kazdy vecer 21:30 detska disko (tam nebolo ani jazyk treba, deti sa zabavili) a 22:15 vecerny program (vtaky/kuzelnik/ziva hudba) Najma pre deti by som privital slovenskych animatorov, ktori ale boli v inom hotely. Kusok od hotela na plazi hojdacky/nafukovacie skakacie hrady/trampoliny. Trosku dalej (1km) na opacnu stranu mensi areal s kolotocmi a vecickami pre deti. Nabuduce by som uz vyberal hotel (Luna) so slovenskymi animatormi, hotely vyzeraju velmi podobne (patria do tej istej siete), ale vlastne tu - Andaluzia by som uz koli vetru nesiel ;-)

Dal sa zahrat minigolf za vratnu 10E zalohu. Vacsina fakultativnych vyletov je celodennych, ludia si ich ale pochvalovali (Gibraltar, Granadu, Siera Nevadu), na lod sa neslo - lebo fukalo.

Lehatka sa na plazi prenajimaju (8e/sada dvoch lezadiel a slnecnik, alebo 50E/sada/tyzden), my sme nevyuzili, potrebovali sme pre detska nieco flexibilnejsie a lehatka boli trosku dalej od mora.

Urcite odporucam pozicat si bicykle 4e/hod, 12/den, ale tie klasicke, lebo potom maju este take pre 4-6 osob, a tie su tak zle sprevodovane, ze sa nakrutite ako blazon a prejdete 1 km, ale ako zabava na 2 hodky to posluzilo tiez. Auto by sa dalo pozicat za cca 50e/den. My sme neboli, siel by som mozno do tej prirodnej rezervacie vyskusat, ci tam nie zu nejake zatoky s kludnejsim morom. Alebo do Almerie, cca 30 km, ale tam okrem 1 zrucaniny a pristavu asi velmi nie je co obdivovat.

Vonkajsie bazeny vyborne velke, akurat hlboka voda, takze skor pre plavcov. takisto detsky bazen sa postupne zvazoval a po cca 10 metroch uz deti nedociahli na dno. Chcelo by to skor jeden detsky bazen s cca 50cm vodou v celom bazene. Voda rano chladnejsia, od obeda velmi prijemna. Ludia si obsadzovali osuskami prve rady pri bazenoch, ale kazdy den co sme boli pri bazene sa nam podarilo najst v pohodke miesto s 3 lehatkami.

Najslabsi clanok - lokalita. Bohuzial cela promenada a tym vsetky hotely co ponukaju nase cestovky (Luna, Diver, Zoraida, Playa Sol,...) su na tej istej 10 km dlhej plazi. A tu je ten problem - ta plaz je veterna. Takze mozete ocakavat vlny (nie velke do 1m), ale co je horsie je vstup do mora. Popisal by som ho ako 5 m jemny zraz kde dojdu vlny - voda po kolena. Potom ale nastane strkovo/kamienkove miesto, cca 2 metre, kde sa prave tie vlny "lamu" a je tam zraz. Takze po tych 2 metroch ste zrazu vo vode po prsia. Je to velmi neprijemne a mnozstvo ludi to odradilo od kupania sa v mori.
Vsak si staci pozriet fotky z plaze z tejto oblasti. Stovky ludi na plazi a na kraji mora, ale realne sa kupe mozno 5% ludi. (skusim aj par prilozit). Bohuzial koli tomuto faktu by som hotel urcite neodporucal rodinam s malymi detmi, ale ani dochodcom.
Cestovali sme k moru, ale toho sme si moc neuzili. Kto ma rad vlny, asi bude spokojny. S vlnami suviselo aj kazdodenne naplavenie rias na breh. Musle boli len take obycajne okruhle.

Plaz nie je pieskova, ale premiesany piesok s takym jemnym 1-3 mm strkom. Obuv do vody netreba, akurat v tom zraze kde sa lamu vlny su vacsie okruhliaky, ale za nimi uplne jemny piesok az blatovyty by som povedal.

Takze za mna hotel 100%, sluzby super, bazeny fajn, strava perfektna, promenada vyborna, ceny prijatelne (nanuk 2e, hlavne jedlo 12e, magnetky 2e, penazenka 25e, hracky ako u nas), vstup do mora a more - 20%. More bolo az na 2 dni teple, na to sa nikto nestazoval, a tom bol termin 28/06 - 05/07.

Tip na izbu: higher floor, seaview
  • Termín ubytovania: jún 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi Michal K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. augusta 2015

stravili sme tu s manzelom 8 dni, pekny hotel, ciste izby, aj ked ne uplne nove. vymena uterakov na poziadanie - aj denne, denne upratovanie. Strava vyborna, bazen super, standardne ako v Spanielsku malo lehatok pri bazene, resp. ludia rano obsadzovali na cely den. aj ked boli pri bazee hodinu.
Personal ochotny, aj ked nie vzdy vsetko rozumeli, snazili sa.

  • Termín ubytovania: august 2015, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Terka78.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Zrecenzované: 1. júla 2014

S manželom sme tu bývali jeden júnový týždeň. Priplatili sme si za nádherný pobrežný apartmán. Hotel je veľmi pekný a čistý, so super bazénom a šmýkačkami. V cene sme mali len raňajky, ale mohli sme si vybrať s teplých aj studených jedál. Personál baru bol veľmi priateľský, najmä Eduardo, nám pripravil vynikajúce tapas. Wifi je zdarma, ale len na hodinu, pri recepcii a v bare. Mysleli sme si, že keď sme si priplatili tak by sme wifi mali mať zadarmo celý deň. Celkovo to ale bola super dovolenka a ak hovoríte trocha po španielsky, pomôže vám to. Určite by som sa sem vrátila.

5  Poďakujte používateľovi Dizzdy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.co.uk. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia P-Stor, Gerente v zariadení Playacapricho Hotel.Zodpovedané: 9. júla 2014
Prekladač Google

Dear Guests,
First of all thank you for your comments, because it is the best way to learn about the experiences of our guests during your holiday.
We stay in your entire disposal and hope that you return to visit us in other occasions, meanwhile we will continue working in achieving our goal that is that our guests enjoy their stay along their holiday in our establishment.

Best Regards,

Mirka Sala Massachs
Gerente Hotel Playacapricho

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 6. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Termín ubytovania: august 2018, cestoval(a) s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Senator-Hotels, Gerente v zariadení Playacapricho Hotel.Zodpovedané: 14. septembra 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie