Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nádherný hotel priamo na pobreží”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 2 lokality!
Playacapricho Hotel
Na pozícii č. 8 spomedzi 34 hotelov v Roquetase de Mar
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Zrecenzované: 1. júla 2014

S manželom sme tu bývali jeden júnový týždeň. Priplatili sme si za nádherný pobrežný apartmán. Hotel je veľmi pekný a čistý, so super bazénom a šmýkačkami. V cene sme mali len raňajky, ale mohli sme si vybrať s teplých aj studených jedál. Personál baru bol veľmi priateľský, najmä Eduardo, nám pripravil vynikajúce tapas. Wifi je zdarma, ale len na hodinu, pri recepcii a v bare. Mysleli sme si, že keď sme si priplatili tak by sme wifi mali mať zadarmo celý deň. Celkovo to ale bola super dovolenka a ak hovoríte trocha po španielsky, pomôže vám to. Určite by som sa sem vrátila.

5  Poďakujte používateľovi Dizzdy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.co.uk. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia P-Stor, Gerente v zariadení Playacapricho Hotel.Zodpovedané: 9. júla 2014
Prekladač Google

Dear Guests,
First of all thank you for your comments, because it is the best way to learn about the experiences of our guests during your holiday.
We stay in your entire disposal and hope that you return to visit us in other occasions, meanwhile we will continue working in achieving our goal that is that our guests enjoy their stay along their holiday in our establishment.

Best Regards,

Mirka Sala Massachs
Gerente Hotel Playacapricho

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (1 672)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

591 672 recenzií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
Prekladač Google

Tip na izbu: The first time we stayed we had a beachfront suite it was a great room and great service
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: januári 2018, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi T B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. decembra 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: High floor as palm trees quite tall and could obscure your view on a low floor.
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: decembri 2017, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Toddy03186.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. decembra 2017
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: decembri 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi ArboleasBobby.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. decembra 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: Ask for a refurbished room not near the lifts and one with a sea view.
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: decembri 2017, cestoval(a) v páre
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi miryam k.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Roquetase de Mar
Vzdialenosť 10,2 km
Playadulce Hotel
Playadulce Hotel
Č. 1 z 4 v lokalite Aguadulce
809 recenzií
Vzdialenosť 0,1 km
Playasol Spa Hotel
Playasol Spa Hotel
Č. 14 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
1 059 recenzií
Vzdialenosť 1,8 km
Mediterraneo Park
Mediterraneo Park
Č. 11 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
1 449 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 0,3 km
Neptuno Hotel
Neptuno Hotel
Č. 6 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
771 recenzií
Vzdialenosť 0,4 km
Protur Roquetas Hotel & Spa
Protur Roquetas Hotel & Spa
Č. 1 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
1 688 recenzií
Vzdialenosť 0,4 km
Diverhotel Roquetas
Diverhotel Roquetas
Č. 12 z 34 v lokalite Roquetas de Mar
935 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Playacapricho Hotel? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Playacapricho Hotel

Adresa: Avda de las Gaviotas s/n, 04740, Roquetas de Mar, Španielsko
Lokalita: Španielsko > Andalúzia > Provincie Almería > Roquetas de Mar
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Apartmány Plavecký bazén
Štýl hotela:
Hotel na pláži č. 7 v Roquetase de Mar
Luxusný hotel č. 7 v Roquetase de Mar
Rodinný hotel č. 8 v Roquetase de Mar
Cenový rozsah: 46 € – 235 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Playacapricho Hotel 4*
Počet izieb: 35
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Playacapricho Hotel. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Playacapricho Hotel Roquetas De Mar

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu