Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 242)
Filtrovať recenzie
1 242 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
294
484
259
113
92
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
294
484
259
113
92
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 242 recenzií
Recenzované: 25. júla 2017

Tento hotel sme navštívili s rodinou pred rokom. Cestovali sme 4 dospelí a jedno dieťa, ktoré spalo na prístelke. Postele boli fajn, avšak izby boli vyslovene malé. Pre dvoch ľudí izby ako tak stačili, avšak akonáhle sme mali prístelku, bolo to už naozaj tesné. Nemali sme si kam dať kufor - ešteže tam boli veľké balkóny. :)
Inak k hotelu nemám žiadne výhrady, strava bola veľmi chutná a pestrá, bazény super. V prvých dňoch nastala klasická situácia, že o pol ôsmej ráno už boli všetky lehátka obsadené uterákmi, čo nakoniec vedenie hotela vyriešilo tým, že okolie bazénov obohnali páskou a otvorili až o pol desiatej. A zrazu sa našlo dostatočne veľa lehátok.
Jedinou nevýhodou bolo, že všade bolo strašne veľa ľudí, či už na pláži alebo v mestečku. K moru sme sa vyslovene predierali. To však nie je chyba hotela :) :)
Poloha hotela je úplne super, po pár metroch po vyjdení z hotela ste v centre diania...so všetkými nákupnými a zábavnými možnosťami
Celkovo to bola veľmi príjemná dovolenka.

Dátum pobytu: august 2016
5  Poďakujte používateľovi nadka_ts.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia P-Stor, Gerente v zariadení Playasol Spa Hotel.Zodpovedané: 4. októbra 2017
Prekladač Google

Dear guest,

We thank you for your kind feedback and sharing your impressions with other readers . We are pleased that you enjoyed your stay.

Concerning your comment about the norms at the pool area, we inform you, that in every pool we have minimum one sign advising about them in big dimension and with explaining pictures. Further we dispose about life- guards during the opening time and our instructions are based in fulfilling these norms.

We are at your full disposal and hope that you return really soon to Playa Sol so you can enjoy again all our services.

Regards,
Soledad Trujillo
Playasol Spa Hotel ****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Veľmi krásne prostredie . Tento hotel by sa dal nazvať aj kúpeľný hotel boli tu rôzne procedúry . Blízko pri mori . Dlhé promenády na podvečerne prechádzky. Množstvo obchodíkov a atrakcií . Taverny a reštaurácie na každom rohu.

Dátum pobytu: máj 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
3  Poďakujte používateľovi Marcela1144.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2016

Ubytovanie bolo výborné, čistá izba, každý deň upratovanie, výborné jedlo, bohatý výber nápojov a veľmi milý personál. Každý deň nejaký animačný program cez deň aj večer. Bolo super, hneď by sme sa tam vrátili :)

Dátum pobytu: júl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi ZuzanaV178.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia P-Stor, CM v zariadení Playasol Spa Hotel.Zodpovedané: 25. novembra 2016

Mnohokrát ďakujem za vaše vecné pripomienky. Sme radi, že vedia, že prešli tak príjemné nádej nás opäť navštíviť.

Playasol Spa Hotel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2015

V podstate sme boli so všetkým spokojní.
Je to starší hotel (10+) zameraný na rodinné dovolenky, ktorý využívajú hlavne Španieli, ale boli tam aj nejaké cestovky z Poľska a Slovenska.
Personál milý, obzvlášť k deťom.
Reštaurácia OK síce nijako neohúrila ale ani sme neboli nespokojní.
Menšie sklamanie boli bazény, ktoré sú určené primárne pre deti a mne osobne chýbal bazén na plávanie.
Na pláž je to tak minútu chôdze, pláž štrkovo piesková.
Rozhodne odporúčam priplatiť si za väčšiu izbu (Suita) kde boli dve oddelené spálne s tým že v jednej bola obrovská kruhová vaňa.
Hotelový animačný program je dosť hlučný a odohráva sa rovno pod balkónmi a končil každý deň až o polnoci, takže pre veľmi malé deti môže byť problém zaspať.
Za sejf na izbe sa platí zvlášť poplatok. 20€/týždeň
Za lehátko so slnečníkom 25€/týždeň

Tip na izbu: Suita zahŕňa v sebe dve spálne + šatník + veľkú kruhovú vaňu v ktorej sa môže rozvaliť dvaja dospelí ľudia.
Dátum pobytu: júl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Porgo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. júla 2015

Úchvatná krajina južnej Andalúzie, dlhé pláže, neskutočné more, dokonca im prepáčite aj tie absurdné kilometre fóliovníkových plôch. Tešili sme sa na čerstvé ovocie a zeleninu na stoloch hotela PlayaSol Spa Hotel. Je to starý, ale rekonštruovaný hotel, nad vchodom, ktorého svietia 4 hviezdičky. Ak si objednáte suitu, máte peknú dvojizbu, dokonca s veľkou vaňou priamo v spálni. Tak im znova prepáčite tentoraz tú odfláknutú prácu rekonštrukcie....maňana....Keď sa ale vrátite z pláže, alebo uprostred noci zobudíte, a cítite smrad pokazených vajíčok....veľmi sa musíte presviedčať k odpúšťaniu. Klimatizácia asi rekonštrukciou neprešla. All inclusive platí len na vybrané nápoje a slané/sladké...a samozrejme čakáte min. 20 minút v rade....maňana....jeden barman stačí. A stačí aj jeden bar pri starom dvojbazéne.V Turecku bolo naozaj všetko, čo ponúkali, ALL INCLUSIVE, pre porovnanie. Pri mori, na pláži, sa k All inclusive už nedostanete. Ale iné hotely majú plážové reštaurácie zabezpečené....napr. Playa Capricho. Flaše s vodou teda musíte nosiť so sebou v taške.
Jedáleň bola stiesnená, jedlá sa opakovali...akoby nevedeli ponúknuť viac zo španielskej kuchyne. Varili chutne, ale už na 4.deň som zistila, že som ochutnala všetky ponúkané špeciality. Zákusky, to bolo horšie...karamelový, alebo kávový puding (mne osobne chutili), citrónová pena, a potom stále jeden zákusok s nejakou penovou plnkou. Ovocné rezy z lístkového cesta, takmer bez ovocia. Asi 2x bola bábovka a perník, ktorým sme mohli rozbíjať okná...Ovocia bolo dosť, ale nebolo dozreté. Takisto zelenina. Paradajky červeno zelené a niektoré dni ste sa nedočkali papriky, uhorky,...Aby som bola spravodlivá, pečené ryby boli výborné, aj ich sušená šunka, gaspačo bolo špičkové. Niektoré dusené mäská sa im tiež vydarili. Výborné boli guličky z odpalovaného cesta plnené vanilkovým krémom. Robili vynikajúci mrkvový šalát. Malým deťom stačili cestoviny, hranolky, zelenina, ovocie a zmrzlina
Veľmi mi prekážalo, že umývačky riadu mali asi tiež z dôb výstavby hotela....taniere boli mastné a špinavé.
Čo určite nečakajte, že sa dorozumiete po anglicky. Odporúčam osvojiť si základné frázy v španielčine.
Za všetko navyše platíte. 20eur za sejfbox, 4eurá za plážové dvojlehátko a slnečník na deň - lacnejšia verzia, kúpiť si slnečník za 12 eur a použiť osušky. Pri bazéne síce máte lehátko zadarmo, ale je umenie nájsť si voľné....hotelový bazén užívali aj hostia z hotela oproti, slnečník si doneste...
Animátorky z Hydotouru boli super. Zo SK strany sa chyby nestali. Klincom na záver bola cesta autobusom na letisko, v ktorom pršalo z klimatizácie na sedadlá a šofér išiel tak, že dcérka (po užití kinedrilu a sedeli sme hneď za vodičom) sa na letisku hneď vyvracala. A aj nám dospelým sa ozýval žalúdok.
Je to len 3hviezdičkový hotel s priemernými službami.

Tip na izbu: krásny výhľad je zo 7.poschodia - východná strana
Dátum pobytu: júl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi marhulkav.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia P-Stor, Gerente v zariadení Playasol Spa Hotel.Zodpovedané: 6. augusta 2015

Chcel by som poďakovať za vaše komentáre, ako je cez ne najlepší spôsob, ako môžeme zlepšiť kvalitu našich služieb, pochopenie vnímanie nášho produktu a najdôležitejšie kvalitné a priateľské služby, ktoré poskytujeme. Máme veľmi veľa v pamäti dojmov a budeme pracovať na zlepšenie týchto bodov označené tak, aby v ďalšej návšteve vaše vnímanie dostal produkt je celkom uspokojivý.

Eusebia Martínez
Gerente

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie