Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Agoda.com
Ceny poskytujú naši partneri. Odrážajú cenu za izbu a noc vrátane všetkých daní a poplatkov, o ktorých naši partneri vedia. Ďalšie podrobné informácie získate od našich partnerov.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (26)
Filtrovať recenzie
26 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
9
5
6
3
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
9
5
6
3
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4926 recenzií
Recenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Horský hotel Remata odporúčam, veľmi milý a ochotný personál, úžasné prostredie a vynikajúce jedlo. Deti i dospelí sa majú kde zabaviť: stolný tenis, bazén, biliard, bowling, stolný futbal,...Parkovanie bez problémov. Určite sa vrátime.

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi GlobeTrotting759233.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. januára 2018

Hotel Remata hodnotím priemerne. Menší wellness s bazénom. Dosť mi vadilo že večere boli bez výberu, len to čo kuchár navaril. Nie vždy musí mať človek chuť na jedno jedlo. Raňajky formou bufetu v pohode. Izby menšie ale čisté upratané.

Dátum pobytu: október 2017
Poďakujte používateľovi Marek07.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. novembra 2017

Veľmi doporučujem tým, ktorí túžia po pokoji a relaxe v príjemnom prostredí. Strava výborná, ohromný personál, ktorý sa snaží vyjsť v ústrety, ubytovanie krásne. Relax centrum trochu menšie, ale vždy je možnosť nájsť si ten "svoj" čas. Na zaplávanie je k dispozícii protiprúd. Takže niet nad deň, keď si po dobrých raňajkách urobíte výstup na Bralovu skalu, po návrate výborný obed a popoludní relax centrum - plábanie, potom vírivka, sauna a následne masáž. No a po večeri napr. bowling. Veľmi doporučujem. V tomto zariadení som zažila už veľa predĺžených víkendov.

Tip na izbu: Možno izby v hlavnej budove, nie nad relax centrom. Ale pozor, nie je výťah.
Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi EvickaDu.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Veľmi príjemný hotel v tichom prostredí. Strava aj personál super. Kto má zdravotné problémy s klbami, ten by mal asi zvoliť inú destináciu. Je tu dosť veľa chodenia po schodoch, ale zase ako kardio v cene pobytu to nie je zle
Určite sa ešte vratime

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi RastislavM22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2016

V priestoroch hotela som stravila pekny letny den. K hotelu patri kupalisko - jeden bazen, ktory je pristupny aj verejnosti. Pristupnost autom je dobra, no ak idete vlakom, tak sa musite zmierit s niekolkymi metrami slapania do mierneho kopca (asi 10 minut). Na kupalisku je mozne navstivit aj hotelovu restauraciu, ako aj bar, inak je na kupalisku obmedzena moznost stravovania iba na niekolko jedal typu hranolky, langos :).Bazen byva z rana prekryty, takze sa v bazene tazsie plava, lebo vzduch pri bazene je prehriaty. Cez den je plavanie osviezujuce. Prostredie vsak zvacsa vyvyzuje osviezujucu vodu, okolo hotela su hory, vzduch je prijemny a vzdy sa da na kupalisku najst prijemny chladok. Celkovo bol den straveny na tomto mieste prijemny :).

Dátum pobytu: júl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi catleenka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie