Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Portoriko
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (6 820)
Filtrovať recenzie
6 820 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
4 735
1 520
369
128
67
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
4 735
1 520
369
128
67
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
166 820 recenzií
Recenzované: 12. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel ma skvelu polohu, blizko znamej plaze Playa amadores a zaroven nedaleko centra mestecka Puerto Rico. Z izieb je krasny vyhlad na nekonecny ocean, z terasy, ktora je vybavena aj lehatkami, mozete sledovat zapady slnka, ale aj oddychovat pocas dna.Izby su velmi pekne, ciste a vkusne zariadene. Ocenujem koberec, ktory vacsina kanarskych hotelov nema (standardne byva dlazba). Strava v hoteli je pestra a chutna, personal v restauracii mily a priatelsky. Specialne dakujeme Simone, ktora sa o nas pocas celeho tyzdna vyborne starala, nielen co sa sluzieb v restauracii tyka, ale nam aj poradila , kam na ostrove vyrazit a co robit s detmi. Nas 5 rocny syn si ju tiez velmi oblubil a tesil sa na nu kazde rano .
Hotel ponuka aj bohaty program pre dospelych aj deti. Kazdy si tu najde to svoje, bonusom je spa,do ktoreho sme ako hostia dostali specialnu zlavu. Tento hotel je vhodny aj pre rodiny, ale aj pary, ci seniorov.

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Ericalovestravelling.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas v zariadení Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel.Zodpovedané: 12. decembra 2018

Mila Erica,

veľmi pekne ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli opätovne spokojný s hotelom, ako aj s prostredím, raňajkami a najmä personálom. Snazime sa robit maximum pre prijemny pobyt nasich hosti a je za tym vela prace. O to viac sa tesime, ked nam pridu hodnotenia, ako to Vase.

Bude nám cťou, ak si Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel**** vyberiete aj pri Vašej najbližšej návšteve.

Ešte raz Vám ďakujeme a už sa tešíme na ďalšie stretnutie s Vami!

S úctou,
Zuzanna Stepien
Guest Relations Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel ****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel s prekrasnou polohou a vyhledem na ocean, vyborna gastronomie,profesionalni servis, ciste prostorne pokoje, primo v hotelu Thalassoterapie, z hotelu pristup na promenadu kolem oceanu, kousek na pisecnou plaz

Dátum pobytu: jún 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi lpazd.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas v zariadení Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel.Zodpovedané: 2. júla 2018
Prekladač Google

Drahy Hoste,

moc děkujeme za Vaši pětihvězdičkovou recenzi. Vážíme si Vašich komentů a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Jsem velice potesena, ze se Vam nas personal ochotne venoval a velice si vazim Vaseho nazoru, ktery se tyka polohy hotelu.

Budeme se těšit, že náš hotel navštívíte ještě někdy v budoucnu.

Srdečně zdraví,
Zuzanna Stepien
Guest Relations Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel ****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Prvý krát sme boli na Gran Canarii teraz v lete v júli 2017 dámska jazda iba ja a mamka. Boli sme nad mieru spokojné a cítili sme sa ako nejaké celebrity :) Ubytovanie bolo krásne, jedlo bolo skvelé, prostredie úchvatné no najviac sme boli spokojné s personálom, ktorí nás doslova obskakoval. Nedá mi nespomenúť najmä pani Simonu Vreteničkovú, ktorá nám bola oporou celú našu dovolenku a veľa vecí nám uľahčila svojimi radami. Je to veľmi príjemná pracovníčka ochotná pomôcť s čímkoľvek, je šikovná a má veľmi priateľské správanie. Tento hotel budeme odporúčať našim známym pretože sa tam človek cíti veľmi výnimočne. Veríme, že sa tam o rok vrátime a veľmi spomíname na krásne a vzácne chvíle u Vás. Ste špičkoví :) super super super. Pozdravujeme zo Slovenska :)

Dátum pobytu: júl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Dream738136.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GLORIA_TH, Director General v zariadení Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel.Zodpovedané: 28. októbra 2017
Prekladač Google

Dear TriŠka,

Thank you for choosing GLORIA Palace Amadores Thalasso & Hotel**** and the time that you have spent sharing your experience on Tripadvisor.

I am very pleased to read that you enjoyed at the hotel and everything was to your like.
I also would like to thank you for the lovely compliment about our staff, especially mentioning Simona. You can be sure that it is a great encouragement for the GLORIA team.

It would be a pleasure to welcome you again in your next holidays in Gran Canaria.

Sunny regards,

Yarinka Sefl
GLORIA Palace Amadores Thalasso & Hotel****
Assistant Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 29. júna 2014

Ja a moja manželka Pauline sme sa práve vrátili z ďalšieho úžasného týždňa v Gloria Palace. Od minúty, kedy prídete, sa cítite tak výnimoční a dobre sa o vás starajú. Zamestnanci hotela sú pýchou recepcie, všetci zamestnanci sú úžasní, od reštaurácie, barov, až po upratovačky. Pri príchode sme požiadali o rovnaký blok, ako sme mali predtým, a veľmi nás potešilo, že sme dostali izbu v rovnakom bloku. Keď sme prišli, v izbe bolo tiež ovocie a šampanské, čo bolo ďalším skvelým detailom. Každý deň boli rozmanitosť a štandard jedla vynikajúce, väčšinu dní malo jedlo nejakú tému, napr. konkrétnu krajinu, obsluha už ani nemohla urobiť viac, aby ste sa cítili zrelaxovaní a veľmi vítaní. Počas tohto pobytu sme dvakrát vyskúšali kúpele a sú úžasné, vysoko by sme ich odporúčali. Delegát povedal, že sú to tie najväčšie v Európe a určite by som s tým súhlasila, výhľad z nich je tiež ohromný.
Urobili sme video z našej dovolenky, ktoré si môžete pozrieť na odkaze nižšie

http://youtu.be/Bm6z4PLTxEM

Ešte raz vďaka, uvidíme sa nabudúce, Jack a Pauline McIlroy

3  Poďakujte používateľovi JackandPauline_13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.co.uk. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas v zariadení Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel.Zodpovedané: 1. novembra 2015
Prekladač Google

Dear Guest,

Thank you for choosing GLORIA Palace Amadores Thalasso & Hotel**** and the time that you have spent sharing your experience on Tripadvisor.

I pretty much appreciate your review and I am also glad that all the GLORIA team has met your expectations with our facilities, service and thalasso pool.

The GLORIA team would be glad to welcome you again in your next holidays in Gran Canaria.

Kind regards,

Yarinka Sefl
GLORIA Palace Amadores Thalasso & Hotel****
Guest Relation Department

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 6. augusta 2019

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GLORIA_TH, Director General v zariadení Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel.Zodpovedané: 7. augusta 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie