Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (233)
Filtrovať recenzie
233 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
143
67
14
4
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
143
67
14
4
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49233 recenzií
Recenzované: 26. novembra 2019

Vybrali sme si pobytový wellness balíček, z ktorého sme dostali všetko podľa očakávania.

Strava bola polpenzia, formou bufetových stolov, podľa môjho názoru celkom široký výber teplých aj studených jedál, šalátového baru, rôznych omáčok, pečiva, koláčov aj ovocia. Zo stolov odnášali použitý riad tak rýchlo, že sme nestihli ani zaregistrovať a už všetko mizlo :-) Chuťovo bolo všetko super.

Ubytovaní sme boli v superior izbe, ktorá bola dostatočne veľká, s čistým balkónom a krásnou veľkou kúpeľňou. Trochu nám chýbal na izbe radiátor, nakoľko v noci už bolo na izbe chladnejšie a tiež mínus by som dala tenkým stenám, cez ktoré bolo počuť aj rozhovor susedov odvedľa (ktorí mali potrebu sa nielen že normálne rozprávať, ale aj hlučne hádať a následne sa ešte hlučnejšie "udobrovať" :D )
Vytkla by som tiež pomenovanie "manželská posteľ", pretože dve jednolôžkové postele prisunuté k sebe nepovažujem za manželskú posteľ, najmä nie, ak medzi nimi je dosť veľká medzera a tvrdé drevo.

Wellness bol podľa môjho názoru dostatočný, nemala som pocit, že je preplnený, sú tam 4 druhy sáun, Kneippov kúpeľ, vírivka, oddychová miestnosť, kaďa so studenou vodou, sprchy a vo vedľajšej miestnosti bazén. V nižšie uvedených recenziách sa spomína, že deti mali zákaz vstupu do wellness, čo nie je úplne pravda. Deti mohli využívať wellness do 17:00 hod, čo je podľa môjho názoru dostatočne dlho, nakoľko sa wellness otváral od 13:00 hod., po 17.tej bol zákaz chodiť do wellnessu v plavkách, takže je logické, že vekové obmedzenie od 16 rokov bolo adekvátne. Bazén však mohli deti využívať v plnom rozsahu. Využili sme tiež relaxačnú masáž a rašelinový zábal, objednali sme sa na ňu v čase, kedy ešte neboli oficiálne otváracie hodiny wellnessu, takže sme sa vyhli ruchu ľudí od bazéna.

To, že neboli budovy navzájom poprepájané a trebalo niekde prejsť 20 metrov po vonku, vôbec nevnímam ako tragédiu, ako sa tu pár ľudí vyjadrilo :-) Bolo to uvedené všade na stránke, že sú to samostatné budovy, aj ubytovanie, aj recepcia, aj reštaurácia, aj wellness, takže prechádzka po večeri aj padla celkom vhod.

Priamo v areáli bolo dosť detských ihrísk a tiež stolný tenis, minigolf aj fitko. Parkovisko takisto bez problémov.

Dátum pobytu: november 2019
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi KecupovaHranolka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. novembra 2019

Co sa tyka privitania na recepcii vyborne. Ubytovanie, izba cista, periny vonave. Horsie to uz bolo s pristelkou o rozmere 160x70 cm, s celom pri hlave a drevom pri nohach, co bolo pre 11-rocne dieta pri vyske 153 cm maximalne nepohodlne. Restauracia a strava chutovo vyborne. Trosku divne, ze iba jedna vecera v cene, druha vecera bola vyberom obmedzena, cenovo predrazena. Najvacsim sklamanim wellnes, ktory bol mimo ubytovania, velmi maly, ludmi preplneny, nebolo si tam, kde veci odlozit, sprchy pochopil malokto, na wc-kach supacie dvere, ktore odstavali, a novy zakaz vstupu deti do 16 rokov do wellnes (v case objednavania pobytu pre rodiny s detmi ziadna zmienka o tejto skutocnosti). Takze my sa uz urcite nevratime ...

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi janasc2008.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. novembra 2019

Veľmi prijemne uvítanie na recepcii. Utulne drevené izby. Jedlo vynikajúce. Obsluha v reštaurácií príjemná.
Žiaľ neodporúčam pre rodiny s detmi. Vybrali sme si tento rezort hlavne kvôli wellness s bazénom. Boli sme však sklamaní že do wellness deti nemohli ísť. Teda s nimi vždy musel niekto ostať pri bazene. Takto si rodinnú dovolenku nepredstavujeme. Personál vo wellness nebol dva krát príjemný.
Asi sa sem už nevrátime.

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Jana8055.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. novembra 2019

Rezort pekný, zaujimavý, ubytovanie v hotelovej časti veľmi pekné, čisté, voňavé, strava bohatá, wellness veľmi pekný, čistý. Okolie pekne upravené, štýlové.
Nepáčilo sa nám, že bol veľký hluk vo wellness, ktorý bolo počuť aj v oddychovej zóne. Jedlo hodinu pred koncom už bolo v menšom výbere
Ešte musím spomenúť postele, keď som si na ňu sadla, tak som mala pocit, že je tam pod posteľou pískacie zvieratko, tak som sa v noci radšej ani neotáčala, aby som partenra nerušila, matrace mäkké, alebo vyležané.
Ale keď to zhodnotím, tak pobyt bol príjemný.

Dátum pobytu: november 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi setova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. novembra 2019

Aj napriek nepriaznivému počasiu sme zažili úžasný víkend. Personál bol maximálne ústretový, všetci boli veľmi príjemní. Strava bola vynikajúca, výborná kuchyňa, široký výber jedál, bufet bol pravidelne dopĺňaný. Ubytovanie v chatke bolo nadštandartné, krásne, bolo teplúčko.Pozitívne hodnotíme aj možnosť kúpenia dreva do krbu, bola perfektná atmosféra. Aj napriek plnej obsadenosti a zlému počasiu vo welnese sme nepocítili , že je tam veľa ľudí. Určite sa sem ešte vrátime, objavili sme nádherné miesto s dokonalými službami.

Dátum pobytu: november 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi vyletnicky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie