Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (214)
Filtrovať recenzie
214 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
135
64
9
3
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
135
64
9
3
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49214 recenzií
Recenzované: 8. marca 2019

Kedze sme boli ubytovani v inom resorte nedaleko, chodili sme sem na veceru. Trosku nas prekvapilo, ze vecere boli formou bufetu, takze prvy vecer panovala nedovera, ale ...
nakoniec to bola uplna parada.
Obsluha - neskutocna, tak prijemne som sa v restauracii uz davno necitile. Dakujeme!
Vyber jedal - vyborny, kvalita - no, mne tam chutilo uzasne! Aj rozlievane biele vino bolo vyborne a akurat vychladene.
Dokonca aj posledny vecer, ked im prisiel novy rutnus a mali fakt plne, mali pripravene priestory na terase, ktora je v zime zakryta, ale boli tam vyhrievace a dostatok diek - parada.
Niet co dodat, odporucam kazdemu!

Dátum pobytu: marec 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Zvejkal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Veľmi pekne ďakujeme tímu Sojky za príjemné posedenie pri príležitosti krstu nášho chlapčeka, všetko bolo skvelé, nádherné, od výzdoby, cez jedlo až po obsluhu budeme odporúčať ☺️
Veľké Ďakujeme !

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi MartinaJ602.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. januára 2019

Mali sme izbu Rozsutec, malicka, ale utulna, na to, co clovek potrebuje uplne staci, bola cista, dostatocne tepla, pohodlny matrac, pacili sa mi vankuse v tvare valca :-) Co som napisala aj do dotaznika, ktory sme mali na izbe. Wellnes centrum super vybavene, prijemne, co mi vadilo, 90% ludi tam chodi do sauny v plavkach, dokonca mali so sebou aj plavacie okuliare! Hoci na izbe hotel pekne popisuje, preco sa do sauny v plavkach nechodi. Okolo virivky je hluk, ludia sa hlasno rozpravaju, smeju, pokrikuju po sebe, deti skacu dnu. Ak to ma byt miesto pre totalny relax, ze chce clovek vypnut hlavu, tak je nutne, aby personal pravidelne kontroloval dodrziavanie pravidiel wellness centra. Inak sa to nemusi nazyvat wellness, ale kludne aquapark :-)
Odporucanie k veceri, mensie jedla alebo chutovky, vhodne zjest aj neskor vecer. Je od 18:00 do 21:00 formou bufetovych stolov za doplatok 15€. Potesilo nas, ze sme si mohli kupit iba polievku, pretoze sme o 20:00 prisli z wellness a taku velku veceru o takej hodine by sme uz nedali.

Dátum pobytu: január 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi KatkaKH.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. decembra 2018

V rezorte sojka sme si vybrali ubytovanie v Superior izbe. Izba, ako aj celý komplex bol krásny, všade bolo čisto. Izba bola priestranná, balkón ako bonus. Napriek tomu, že nám absolútne nevyšlo počasie bol aj vďaka úžasne príjemnému a ústretovému personálu náš pobyt perfektný. Wellness centrum ponúka skvelý oddych a relax s báječnými masážami. No a reštaurácia je top. Bryndzové halušky s pravou liptovskou bryndzou a steak presne, ako má byť - chuťovo aj vizuálne dokonalé. Kuchár je vo svojom remesle určite doma.
Čo sa týka lokality, taktiež nie je čo vytknúť. Hotel sa nachádza v tichej dedinke, no napriek tomu je všade blízko - či už do Aquaparkov Tatralandia, Bešeňová, alebo do lyžiarskeho strediska Jasná aj na nákupy do Liptovského Mikuláša.
Tento rezort určite odporúčam všetkými desiatimi.

Dátum pobytu: december 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi dankagondova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Komfortné a dobre vybavené chaty pre rodiny aj priatelov,dobré možnosti výletov,turistiky,vodných športov. Jediné čo vadilo boli vrzgajuce schody na poschodie,ale ak nechodíte v noci hore,dolu,je to o.k.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi kalmanovaadriana.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie