Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (164)
Filtrovať recenzie
164 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
76
58
17
7
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
76
58
17
7
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1015164 recenzií
Recenzované: 11. júla 2017

Maximalná spokojnosť, ochotný personál, čistota, dobrá strava, Kolymbiu som navštívila už 2x, hotel sa nachádza v centre, v blízkostu sú 3 pláže, tá najmenšia najlepšia, more čisté, bazén v hoteli tiež čistý, odporúčam pre rodiny s deťmi

Dátum pobytu: jún 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi nelly122016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. septembra 2016

Bez problémov a ochotne nám vymenili izbu zo zadnej časti, kde nám chýbalo súkromie na terase, za izbu v hlavnej budove. Vybavenie izby staršie, ale vyhovujúce. Personál hotela bol vždy ochotný a usmievavý. Hotel má výbornú polohu a dobre riešený areál. K dispozícii 3 pláže, z toho tá najviac vľavo perfektná. My sme boli aj 3 krát autobusom na Tsampike (cca 5 km), autobus stojí len 2,20 €.

Tip na izbu: Izby na východnej strane sa neprehrievajú, nie je tam ruch od bazéna a od baru.
Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi AlarmD.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. augusta 2016

Hotel som navstivila dva krat. Velmi mili a ustretovi zamestnanci, hotel cistý, strava dobra, dostatok napojov alko aj nelko, poloha vyhodna, blizko k plazam, aj do centra nakupov. Urcite sa do hotela este vratim.

Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi _harsanyiova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2016

Standardny 3* hotel, cisty, klimatizacia na izbe, velmi nas potesila strava na hoteli (vela greckych specialit, azijsky vecer), raz za pobyt Grecky vecer so zivou kapelou a tanecnikmi, bar otvoreny do 24:00, zakusky a snacky po cely den, z casti slovensky personal, blizko pekneho centra s restauraciami a obchodikmi..
Negativom je dostupnost plaze po miestnej komunikacii, bez hotelovych lehatok a slnecnikov na plazi, rozdielne izby (male so starsim nabytkom vs. vacsie s novym bez balkona)

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi mirecpv.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júla 2016

Veľmi sme s manželkou zvažovali, ktorý hotel si vybrať na Rhodose, keďže sme tu už po 6 krát. Na základe recenzií sme si vybrali Kolymbia Sun a vybrali sme super. Hotel je menší s veľmi pekným prostredím a hlavne personál má zloženie prevažne slovensko - česko - rumunsko - grécke. Varí tu slovenský kuchár Janko, ktorému by som bez problémov udelil Michellinovu hviezdu, pretože ja si na jedlo celkom potrpím a strava je super!!! Izby sú staršie, ale keďže na dovolenku nejdem na izbu, ale k moru, maximálne dostačujúce. Včera sme prežili úžasný grécky večer, ženu mi vytancovali domáci a ja som jej zatiaľ mohol vytvoriť video a bude mať zážitok. ;) Hotel je naozaj kúsok od pláži - až 3, takže si buď vyberiete "masovku" alebo kľudnú pláž vľavo od hotela ( zátoka pri prístave). Čo sa týka cien, tak v centre je supermarket, kde sú niektoré potraviny v cenovej relácii ako u nás, ale mnohé lacnejšie!!! :-) Veľmi odporúčame tento hotel, naozaj maximálna spokojnosť. Jediné mínus, ale to nemá s hotelom, čo spoločné je chovanie sa niektorých ľudí, typu: Idem na raňajky, obed, večeru a " navalím si" na tanier doslova všetko - " veď je to zadarmo", aby mi to náhodou niekto nezjedol . Nemusíte sa báť, jedla je dostatok, neustále dopĺňajú a takýmto ľudom treba dať len pocítiť, pohľadom, čo si o nich myslíte. ;) Ak budeme budúci rok premýšľať nad dovolenkou, už máme vybrané. ;)

od cípu Prasonisi - kde sa do seba vlievajú Egejské a stredozemné more ( dosť tam fúka) cez Lindos - Akropola a zátoka Sv. Pavla do Faliraki - Bar Street a Anthony Quin Bay, do hlavného mesta Rhodos - hradby, obchodíky
Do Faliraki stojí bus ( zastávka kusok od hotela) 2,50€ Rhodos a Lindos 3,50€.

Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
10  Poďakujte používateľovi Ľubomír H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie