Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (347)
Filtrovať recenzie
347 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
113
137
64
17
16
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
113
137
64
17
16
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16347 recenzií
Recenzované: 2. septembra 2019

Tento hotel pri vkročeni na izbu spočiatku sklamal. Izba zariadená ako pred davnymi rokmi, ale povedali sme si však na vyspatie aj stačí. Strava veľmi dobrá aj vyber pre všetkých a hlavne ten bar pri mori sa nám páčil. Všetko tam ponukali čo sme potrebovali cely deň. Vstup do mora katastrofa len s obuvou nachádzajú sa tam slizké skaly, animačné programy boli celkom dobré.

Dátum pobytu: august 2019
Poďakujte používateľovi danapribulova2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NikosD778, General Manager v zariadení Dessole Olympos Beach Resort.Zodpovedané: 7. septembra 2019
Prekladač Google

Dear madam,
we do appreciate your comments on your review. Regarding the beach,we would like to bring to your kind attention that Faliraki beach,is one of the best on the islan of Rhodes. The nature of the beach is something that we can not change ,as it is the nature! By entering the sea is quite clear,you walk few steps and then in some places you find little flat rocks and you can easily swimm.Is not that bad. Some people if they do not feel comfortable,they use the special sea-shoes!
We all here from Dessole Olympos Beach,send to you our sincere greetings!
sincerely
The Hotel Management!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Nedá sa povedať nič zlé na personál alebo jedlo. Čo je však otrasné je vybavenie izieb a hlavne stav nábytku.
Podľa Eximtour je všetko v poriadku.
Bohužial nám to trochu pokazilo dovolenku, tak mi nejde nepodeliť sa o takýto zážitok.

Dátum pobytu: jún 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi janulkaaa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2019

chcem sa podeliť o recenzie tohto rezortu... velmi milí ludia, obsluha ochotna maximálne, jedlo-dá sa uplne v pohode vybrať-nakolko som gluten free a lactose free-ziadny problém tu s tým nieje :) more krasne,plaže cisté... bar s roznymi napojmi,jedlo a zmrzlina okrem rezortu je aj priamo na plazi spokojnost maximálna dakujeme

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Andrea-prievidza.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NikosD778, General Manager v zariadení Dessole Olympos Beach Resort.Zodpovedané: 31. augusta 2019
Prekladač Google

Dear customer,we thank you for your comments and top rating of our facilities and services.We do care abour our guests and wea re ready to provide high standard of service ,including special diets . Our staff is the great advantage for the Hotel.
with respect
sincerely
the Hotel Management!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2019

V tomto hotely sme boli už druhý krát. Bola to opäť úžasná dovolenka. Hotel ponúka výborné služby, personál je úžasný, priateľský, ústretový a vždy usmievavý (od upratovačiek, až po dievčatá pri bare na pláži a pri bazéne vrátane pána manažéra). Izby sú síce staršie ale veľmi čisté - boli upratované každý deň, pravidelne nám menili uteráky, plachty. Z izieb je krásny výhľad na more. Strava bola výborná, každý večer tématické večere. Hotel má veľa animátorov, ktorí robia program celý deň (rôzne cvičenia, športy, večer mini disco a večerný program). Výborná poloha priamo na pláži, všetko poruke (plážový bar s veľkým výberom jedla, ovocia, zmrzliny po celý deň), druhý bar je pri bazéne a tretí vo vstupnej hale. Pláž je štrko-piesková s malými kamienkami (topánky do vody sú vhodné), ale zato je pláž čistá, množstvo lehátok a slnečníkov. Vedľa hotela je nákupné stredisko, odkiaľ premáva aj vláčik po celej oblasti Faliraki. Boli sme maximálne spokojní, učite prídeme aj budúci rok.

Dátum pobytu: august 2019
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi michaelapetko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NikosD778, General Manager v zariadení Dessole Olympos Beach Resort.Zodpovedané: 15. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Sir,
we thank you for choosing our Dessole Hotel for your vacations. We do appreciate your top rating of our Facilities and services. In few words you succeeded to descrie our plan here in our Hotel.
We are looking foraward to welcoming you back next year.
It's obvious that you recommend Dessole Olympos Beach to everybode that read this review.

with much appreciation & respect!
The Dessole Team!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. júla 2019

Kupovali sme pobyt na poslednú chvíľu. Bola to výborná voľba. Hotel krásny, personál milý, komunikatívny, jazykovo zdatný. Izba rodinný superior veľká, vždy čistá, uteráky menené podľa našej potreby. Šetri
životné prostredie! Kúpeľňa by potrebovala renováciu, vaňu preč. Z izby 6 poschodie nádherný výhľad na more a okolie. Služby hotela výborné. Jedlo fantastické, všetkého dostatok, vždy niečo nové. Koláčov a zmrzliny veľa a veľmi chutné. Nápoje miestne po celý deň dostatok, značkové za peniaze. Zaujímavá večera a la cart, kde mate servírovanú večeru. Pre nás s 2 deťmi nádherný zážitok. Je to v cene pobytu. Večere su pravidelne tématické. O program sa vám postará úžasná skupina 6 Talianov - Mário, Chiara, Vincenzo, Max, Anna a Marika. Urobia vám fantastickú dovolenku - sport, kultúra, spev, tanec... Vždy usmievavi, talentovaní, mladí ľudia. Ovládajú 4 jazyky, každého oslovia, pozdravia, porozprávajú. Pozvú na každú aktivitu, ktorá ma vždy svoje kvality. Žiadna nuda. Paráda. Odporúčam požičať si auto z požičovne a prebehnúť celý ostrov. Vidieť Lindos, Rhodos, plaze... Na pláži 30 metrov od hotela sú lehátka a slnečníky dostatok, zadarmo. Dostávate uteráky na pláž aj k bazénu zadarmo. Meníte podľa vašej potreby. Pri plaži bufet, kde do 1600 môžete aj vychutnať jedlo a drinjy. Pláž je štrkopiesková, vstup do mora kamienky. Na to si zvyknete, more priezračné, žiadne riasy, medúzy. Odporúčam okuliare do mora, aby ste pozorovali morské dno, rybky... 8 dni nám ubehlo veľmi rýchlo vďaka kvalitnému hotelu, personálu, animátorom. Určite sa tu vrátime.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Bacula.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NikosD778, General Manager v zariadení Dessole Olympos Beach Resort.Zodpovedané: 26. júla 2019
Prekladač Google

Dear customers. We thank you heartly for your candid comments regarding our Hotel facilities and services.THe Animation team is a group of young people that try on daily basis to assist us and offer a pleasant time to all customers.Hotel offer a large variety of cooking arts with Theme Nights organised daily in Main Restaurant.
We are improving and updating Hotel each season.
For sure you are welcome ack to Dessole Olympos Beach and we do count on your further recommendation!
The Dessole Olympos Beach Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie