Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (353)
Filtrovať recenzie
353 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
164
131
39
13
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
164
131
39
13
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27353 recenzií
Recenzované: 6. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Bola to naša prvá dovolenka v Grécku a boli sme veľmi spokojní. Hotel je veľmi pekný a čistý hneď pri pláži. Vyhovovali nám aj lehátka na tráve, ktoré sú zadarmo. More je krásne a teplé. Personál hotela tvoria veľmi milí a príjemní ľudia. Jedlo bolo veľmi chutné a bolo z čoho vyberať. Určite sa sem ešte niekedy vrátime

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi nataliahvizdy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Apollo_Hotels_sa, Διευθυντής v zariadení Apollo Beach Hotel.Zodpovedané: 6. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Mrs. Natalia,

We would like to thank you for having chosen our hotel for your holidays and for your recent review. We are very glad to read that our service and facilities met your expectations and that you had a wonderful stay. It is always rewarding for our efforts to receive such a positive feedback.
We look forward to welcoming you again in our hotel next time you will choose Rhodes for your holidays.

Kind regards,

Apollo Beach Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. augusta 2019

Hotel sa nachádza priamo na krásnej pláži, pár metrov od centra Faliraki, Lehátka na trávniku priamo pred hotelom, ktoré sú grátis, alebo na piesočnatej pláži (2 lehátka a slnečník 10 EUR/ deň). Pláž je čistá. Vstup do mora je pozvoľný, voda krištáľovo čistá, obuv netreba. Uteráky sa požičiavajú bezplatne.
Hotel poskytuje kvalitné ubytovanie a výborné služby. Všetok personál je veľmi milý, pozorný a profesionálny. Všetky izby majú bočný výhľad na more. Izby sú priestranné, čisté a dobre vybavené.
V hlavnej budove sa nachádza Lobby Bar, hlavná reštaurácia, snack bar a Pizza Corner. Jedlo je tu vynikajúce, a ponuka veľmi široká. Plážový bar so širokým sortimemtom nápojov, vrátane miešaných. Hotel disponuje krásnym vonkajším bazénom, bazénom pre deti a krytým plaveckým bazénom s jakuzzi ,fitnes a krásnymi tenisovými kurtami. Večer si môžete zatancovať, počúvať živú muziku, alebo pozrieť program priamo v hotelovom amfiteátri alebo v amfiku v susednom Sentido Blue.
V centre mesta je množstvo obchodíkov, barov a taverien. Oplatí sa požičať si auto (od 30 EUR/deň vrátane poistenia) a pozrieť si napríklad mestečko Lindos alebo Pláž Anthonyho Quinna, mesto Rodos. Z hotela sa tam dostanete busom (2,4 EUR), alebo loďou za 8 EUR, plavba trvá asi 45 minút a odchádza z hotelovej pláže.
Vybavenosť hotela, úroveň a sortiment služieb spĺňa kritéria 5* hotela. Hodnotu mu pridáva tím pracovníkov a veľmi príjemná atmosféra. Hotel odporúčam aj náročnejším klientom, párom aj rodinám s deťmi.

Dátum pobytu: jún 2019
Poďakujte používateľovi 274milanh.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Apollo_Hotels_sa, Διευθυντής v zariadení Apollo Beach Hotel.Zodpovedané: 4. augusta 2019
Prekladač Google

Dear 274milanh

We would like to thank you for having chosen our hotel for your holidays and for your recent review. We are very glad to read that our service and facilities met your expectations and that you had a wonderful stay. It is always rewarding for our efforts to receive such a positive feedback.
We look forward to welcoming you again in our hotel next time you will choose Rhodes for your holidays.

Kind regards,


Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 1. júna 2014 cez mobilné zariadenie

Apollo je rozhodne ten najlepší hotel vo Faliraki! Ide o jeden z dvoch tamojších hotelov, kde nájdete aj ohromnú pieskovú (!) pláž. Skvelý hotel pre páry alebo dovolenky s priateľmi! Chutné jedlo, predovšetkým počas gréckej noci, kedy okolo bazéna prestrú niekoľko stolov s jedlom. Ideálna poloha! Priamo v centre Faliraki s množstvom obchodov, kokteilových barov a pohostinstiev! Napriek tomu je však v hoteli ticho. Ak sa sem vyberiete, nezabudnite sa navečerať v reštaurácii Opera Steak House! Varia tam vynikajúco!

2  Poďakujte používateľovi Cambrilsk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.ru. Zobraziť originál
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 11. augusta 2019

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Apollo_Hotels_sa, Διευθυντής v zariadení Apollo Beach Hotel.Zodpovedané: 11. augusta 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Apollo_Hotels_sa, Διευθυντής v zariadení Apollo Beach Hotel.Zodpovedané: 1. augusta 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie