Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (2 359)
Filtrovať recenzie
2 359 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 769
368
119
57
46
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 769
368
119
57
46
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
5102 359 recenzií
Recenzované: 6. februára 2018

Naš pobyt možno zhrnúť do označenia perfektný. Hotel určite patrí k najlepším na Zanzibare. Je na krásnej pláži, s nádherným výhľadom na more, s veľkými prijemne zariadenými izbami, vždy perfektne upratanými. Všetko to je v úžasnom a udržovanom parku. Personál je pozorný, milý, nevtieravý, snažiaci sa maximálne vám spríjemniť pobyt. Fungovanie jedálne nemá chybu. V hoteli je perfektne fungujúce potápačské centrum, cestovná kancelária, ktorá ponúka dobre zorganizované výlety. Všetko fungovalo pod starostlivým dohľadom managmentu a vďaka nasadeniu každého radového zamestnanca. Srdečná vďaka všetkým. Miro a Mila

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
5  Poďakujte používateľovi mp60907.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Motasem Shehan S, Front Office Manager v zariadení Hotel Riu Palace Zanzibar.Zodpovedané: 8. februára 2018
Prekladač Google

Dear mp60907,

Thank you for the review about Hideaway of Nungwi that you have shared on TripAdvisor.

We were delighted to read that you were overall impressed by the facilities of our hotel and the quality of services provided during your stay with us. Your comments will aid us to consistently maintain the high standards that you experienced.

We will be looking forward to the next opportunity to welcome you back to Hideaway of Nungwi Resort and Spa

Kind regards,
Motasem Shehan
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. novembra 2017

Na ostrove Zanzibar som osobne navštívili dokopy 30 rôznych hotelov a Hideaway of Nungwi Resort & SPA dávam s čistým svedomím na prvé miesto. Je držiteľom prestížneho ocenenia “The Leading Hotels of the World”, ktoré je známkou toho, že patrí medzi hotelovú elitu. Tento fantastický hotel je prepracovaný do detailov – vkusný dizajnový nábytok v africkom štýle, prekrásna upravená záhrada, fantastická kuchyňa s možnosťou ochutnávky africkej diviny (napr. krokodýl), luxusné SPA centrum a hlavne dokonalá pláž s bielym pieskom a tyrkysovou vodou. Odporúčam aj tým najnáročnejším dovolenkárom!

Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
9  Poďakujte používateľovi LastMinutky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Motasem Shehan S, Front Office Manager v zariadení Hotel Riu Palace Zanzibar.Zodpovedané: 27. novembra 2017
Prekladač Google

Dear LastMinutky_Sk,

It was a pleasure to welcome you Hideaway of Nungwi Resort and Spa.

Thank you for sharing your experience with us and we are delighted that you enjoyed the facilities and services at Hideaway of Nungwi.

We are grateful for your positive feedback regarding our spacious rooms, impressive pool facilities and lush landscaped garden

Once again, thank you for personal recommendation and we sincerely look forward to your return visit in a not too distant future

Kind regards
Motasem Shehan
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Vrelo odporucam pre ludi, ktory vyhladavaju klud. Krasny hotel, uzasni ludia, ktori sa staraju, su usmiati a ked vidia, ze ste stastni vy, tak su stastni aj ony. Izby krasne, velke a hlavne ciste. Jedlo skvele,vsetko cerstve,kazdy si pride na chut. A ta neskutocna plaz a nadherne moreno pre mna a pre mojho manzela to bola top dovolenka!!! Urcite sa raz vratime

Dátum pobytu: jún 2017
Poďakujte používateľovi IvanaK1077.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Motasem Shehan S, Front Office Manager v zariadení Hotel Riu Palace Zanzibar.Zodpovedané: 27. júna 2017
Prekladač Google

Dear Ivana K

Thank you for posting your comments on TripAdvisor.

It is a delight to know that you had an enjoyable time at the Hideaway of Nungwi and we are flattered that the service provided by our associates had a very positive impact during your stay.

Your compliments will be shared with the team and we hope to see you again soon for an even better experience
Kind regards
Motasem Shehan
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Hotel Hideaway je perfektné miesto na strávenie príjemnej a pohodovej dovolenky . Nachádza sa na najkrajšej pláži v Zanzibare, má pekné suity s velikanskou kúpelnou , dokonalá čistota, výborná strava, veľa ovocia, ryby, zelenina , nápoje. 4 krát za pobyt sme mali gala večer kde sme obdivovali zamestnancov ako celé poobedie všetko chystali a nosili a výsledok bol úchvatný. Ale máločo sa vyrovná drinkom ktoré nám pripravoval barman Mkamba v plážovom bare. Každý iný, výborný, farebný a nápaditý, bolo vidno že ho robota baví a drinky alko aj nealko nám velmi chutili.Každý deň mal dobrú náladu a radi sme do baru chodili. Určite sa sem ešte na dovolenku vrátime.

Dátum pobytu: február 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi elenka_lukacova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Motasem Shehan S, Front Office Manager v zariadení Hotel Riu Palace Zanzibar.Zodpovedané: 4. marca 2017
Prekladač Google

Dear Elenka_lukacova,

At the outset we would like to thank you very much for sharing review in TripAdvisor.

We are pleased to note that we met and surpassed your expectations and thank you very much for your compliment on our services and the hospitality. We have shared your feedback with all our colleagues which will be a source of inspiration for all of us to further excel in our journey to delight our esteemed guests.

We look forward to welcoming you back whenever you plan your next visit and assure you of our best of attention and services at all times

Kind regards
Motasem Shehan
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 30. júna 2014

Naše skúsenosti sú vynikajúce, od momentu ako nás vyzdvihli na letisku až po odvoz späť. Mali sme plnú penziu a výber nealkoholických nápojov bol dobrý (Coca-Cola, Coca-Cola light a Sprite), môj otec si pochutnal na miestnych pivách a myslím, že aj nealkoholické drinky boli naozaj dobré. Personál je zdvorilý a urobí pre Vás všetko. Jediným problémom je, že ich angličtina je trochu obmedzená. Snažte sa nehovoriť komplikovane, lebo je dosť pravdepodobné, že dostanete zvláštnu odpoveď. Wifi je iba na recepcii, ale to nám neprekáža. Na pláž je to trochu ďalej, takže by som hotel neodporúčala pre chorých alebo starších ľudí. Nanešťastie som pri príchode ochorela, ale hotelový doktor bol naozaj dobrý a všetci boli ochotní mi pomôcť. So Zan tours sme boli na výlete v Stonetown, ktorý bol tiež veľmi dobre zorganizovaný. S Hideaway of Nungwi som bola naozaj spokojná, ale možno by bol vhodnejší pre rodiny so staršími deťmi alebo páry.

Poďakujte používateľovi etreviewseverything.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Nora M, Responsabile relazioni con la clientela v zariadení Hotel Riu Palace Zanzibar.Zodpovedané: 6. júla 2014
Prekladač Google

Dear Erin M ,

Thank you for your great review on Hideaway of Nungwi Resort & Spa. We are so happy to read how much you enjoyed your stay with us and that we met your expectations. We are proud of our great service and our staff that you have found so friendly and polite, how is our hardworking Team. Every day we improve their English that is getting better .
Once again thank you for your absolutely wonderful review and very kind recommendation, please do let us know when you wish to stay with us next, it would be our pleasure to welcome you and with all the staff and discover all the improve about the families with older.

Kind regards,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie