Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (2 322)
Filtrovať recenzie
2 322 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 152
754
238
106
72
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 152
754
238
106
72
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
5102 322 recenzií
Recenzované: 26. novembra 2017

Môj tip na ostrove Zanzibar. Stredne veľký hotel (žiadna masovka) s úžasnou kľudnou atmosférou leží priamo v autentickej rybárskej dedinke Nungwi (5 minút chôdze). Príchod do hotela cez túto dedinku je, kvôli neupravenej ceste, trošku dobrodružstvom, no dotvára to tú správnu autentickú atmosféru. Po príchode na recepciu Vás priateľský personál privíta koktejlom v kokosovom orechu a tradičnými čokoládovými cookies. Doubletree by Hilton Nungwi má jedinečnú pláž, ktorú hodnotím ako jednu z tých najkrajších na Zanzibare.

Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
9  Poďakujte používateľovi LastMinutky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ramy W, Deputy General Manager v zariadení DoubleTree by Hilton Resort Zanzibar - Nungwi.Zodpovedané: 27. novembra 2017
Prekladač Google

Dear Valued Guest ,

I would like to thank you for sharing your positive experience with us. Knowing that you were satisfied with service and facilities offered by our friendly team members have brought valuable appreciation to us.

Looking forward to welcoming you back in the near future.

Yours Sincerely,

Ramy Waheed

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. decembra 2016

Boli sme na dovolenke dvaja dospelí, izby priestranné, čísté, zariadenie nepoškodené. Personál velmi milý a ochotný. Pláž čistá, bazén tiež, priestranný, hudba neobťažujúca. Absolvovali sme aj výlet, na ktorom sme sa dohodli s domácimi na pláži a prebehol bez akýchkolvek problémov. Iný pár zvolil cestu ponuky hotela, dostal menej za ovela viac penazí.

Dátum pobytu: január 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Z9342GCpeterp.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SGarthwaite, Manager v zariadení DoubleTree by Hilton Resort Zanzibar - Nungwi.Zodpovedané: 19. decembra 2016


Vážení hostia,
Ďakujem za Váš komentár a pripomienky. Sme radi, že ste úžasný pobyt u nás. Dal som vám zdieľal komentáre so všetkými našimi členmi tímu. Dúfame, že ste zase s nami jeden deň. S priateľským pozdravom,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 29. júna 2014

Prekrásne miesto, prívetivý a veľmi ochotný personál a veľmi bezpečný hotel. Úžasná poloha a fantastické jedlo. Hoci tentoraz som cestoval sám, určite sem vezmem aj rodinu. Ak si túžite oddýchnuť, toto miesto je na to ako stvorené.

Recenzia získaná v spolupráci s partnerom DoubleTree by Hilton
1  Poďakujte používateľovi GAlfaro1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 17. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: marec 2020
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Sherif Afifi, General Manager v zariadení DoubleTree by Hilton Resort Zanzibar - Nungwi.Zodpovedané: včera
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. marca 2020

Dátum pobytu: marec 2020
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Sherif Afifi, General Manager v zariadení DoubleTree by Hilton Resort Zanzibar - Nungwi.Zodpovedané: včera
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie