Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Informačné centrum Banská Štiavnica
Dnes otvorené: 9:00 - 17:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Ochotní poradiť

Infocentrum pri Súsoší Sv.trojice, sú ochotní poradiť, mapa mesta zdarma, v dome je sprístupnená aj... viac informácií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
Ivo H
,
Skalica, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Ochotný personál

Boli nám zodpovedané všetky otázky týkajúce sa tohto nádherného mesta spolu s odporúčaniami... viac informácií

Recenzované: 11. augusta 2020
lukacdavid
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (32)
  
Recenzie (32)
Filtrovať recenzie
32 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
20
8
2
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
20
8
2
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
81332 recenzií
Recenzované: 10. októbra 2017

Môj nemecký priateľ rád spoznáva Slovensko a keďže sa mi nechcelo prekladať, tak som šla do informačneho centra kúpiť bedeker v nemčine. Milý pán v centre rozprával super nemčinou a ochotne nás previedol mestom so zaujímavým výkladom.

Dátum zážitku: október 2017
3  Poďakujte používateľovi Q8491KOluciav.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. júla 2016

Keďže sme nevedeli kam ísť, rozhodli sme sa opýtať. Privítal nás milý pán, ktorý nám ochotne a aj s vtipom poukazoval tie najzaujímavejšie miesta, ktoré sme mohli navštíviť.

Dátum zážitku: jún 2016
2  Poďakujte používateľovi Miskas123.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. júla 2016

Velmi dobre a fundovane poradenstvo, prijemny a trpezlivz personal.
Tu zacala nasa put po Banske Stiavnici a okoli, bolo to pre nas velmi napomocne. Dakujeme a drzime palec hore do dalsich rokov.

Dátum zážitku: jún 2016
3  Poďakujte používateľovi PeterB10700.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 10. septembra 2019

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PeterC7805, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Informačné centrum Banská Štiavnica.Zodpovedané: 11. septembra 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: máj 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie