Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Art Cafe”
Recenzia Art Cafe

Art Cafe
Na pozícii č. 8 spomedzi 33 Reštaurácie v Banskej Štiavnici
Cenový rozsah: 3 USD - 12 USD
Kuchyňa: Kaviareň
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín
Zrecenzované: 3. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Perfektny podnik v krasnom meste. Skvela atmosfera, prijemna obsluha. Pripomina mi to podnik do ktoreho som rad chodil pocas studentskych cias. Vrelo odporucam!

Dátum návštevy: november 2016
Poďakujte používateľovi ErikMBA.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana_Zuz, Owner v zariadení Art Cafe.Zodpovedané: 8. novembra 2016

Mily Erik, dakujeme, ze ste si nasli cas napisat nam take pekne hodnotenie (ocenili sme aj vtip s "podnikom pocas studentskych cias" :)). Dufame, ze sa k nam zas skoro vratite.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (40)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

101440 recenzií

Zrecenzované: 2. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Mily, alternativny podnik. Pripomina mi to presne podnik, do ktoreho som chodil pocas studentskych cias. Mily personal, lokalne pivo (Steiger - aj ked Bernard nam chutil viac). A nieco pod zub (klobasa standard, hermelin... V standrdnej kvalite)

Dátum návštevy: október 2016
Poďakujte používateľovi Jimmy B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana_Zuz, Owner v zariadení Art Cafe.Zodpovedané: 8. novembra 2016

Dakujeme za mile hodnotenie Jimmy. Pokusime sa popracovat na nasich sluzbach, a budeme radi ak sa k nam vratite aj nabuduce. Majte sa pekne.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Novovzniknutá kaviareň je situovaná na sídlisku Sásová,kde sa pre väčšinu ludi zo sídliska stala druhým domovom.Kaviaren ma moderny interiér a exterier zdobi terase s detským mini ihriskom,ideálne počas letných dni.Dominuje výborná kava a cerstve kolace.Jednoducho posedenie pre každodennú prilezitost!

Dátum návštevy: september 2016
Poďakujte používateľovi Loksovci.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana_Zuz, Owner v zariadení Art Cafe.Zodpovedané: 8. novembra 2016

Mili Loksovci, dakujeme za pekne hodnotenie, aj ked si nie sme isti, ci ste si nas s niekym nepomylili :) Prajeme Vam vsetko dobre a snad raz dovidenia v Banskej Stiavnici.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Dnes dosť. Dobra muzika ake zla obsluha..nezvladnute. aperol spritzer ti donesu vodu s aperolomza 4.5. Peniaze vratili...ale zazirot z vecera pokazili. Ak zaplatite prachy za muziku tak nesetrite na obsluhe. Vela zdaru.

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi Brumo998.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. augusta 2016

V tejto kaviarni casnicka nepozna rozdiel medzi espresso lungo a doppio, kavu prinesu tak horucu, ze cakate 10 min kym si mozete odpit. V okoli su omnoho lepsie kaviarne.

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi Daniela Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana_Zuz, Majiteľ v zariadení Art Cafe.Zodpovedané: 24. septembra 2016

Milá Danka,
v prvom rade Vám chceme poďakovať, že ste si našli čas napísať nám spätnú väzbu a mrzí nás, že Vaša návšteva v Art Cafe nebola príjemným zážitkom. Súhlasíme s Vami v tom, že v Štiavnici je viacero pekných kaviarní a sami sme radi ich návštevníkmi, prajeme im úspech, je výborné, že si cestovateľ (aj domáci) môže v meste vybrať podľa svojej nálady a vkusu. Pokiaľ ide o kvalitu varenia kávy, pripúšťame, že sa Vami popísaná situácia mohla stať a sľubujeme, že sa pokúsime zlepšiť. Prajeme pekné jesenné dni. Team Art Cafe.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Art Cafe, si pozreli aj

Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Art Cafe? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu