Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (32)
Filtrovať recenzie
32 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8
4
9
4
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8
4
9
4
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71232 recenzií
Recenzované: 23. februára 2018

Personál bol počas môjho pobytu podľa mňa priateľský.Parkovanie v podzemnej garáži super. Fajčiarsky bar, čo mne osobne vyhovovalo! Blízko do centra ...S radosťou prídeme aj nabudúce
Ďakujeme za príjemný víkend

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Monika S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ján T, Majiteľ v zariadení Hotel Kerling.Zodpovedané: 9. marca 2018

Dobrý deň prajem, ďakujeme veľmi pekne pekne za pekné a pozitívne slová. Radi Vás u nás opäť privítame. Hotel Kerling

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. februára 2018

Napriek tomu, že sme sa ubytovávali v neskorých večerných hodinách bol personál ústretový.Oceňujem možnosť zahrať si biliard priamo v hoteli. Cítili sme sa s manželom pohodlne. V apartmáne bola veľkým plusom chladnička, rýchlovarná kanvica, TV.Odporúčam

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi lenkalovasova881.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ján T, Majiteľ v zariadení Hotel Kerling.Zodpovedané: 9. marca 2018

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Sme veľmi radi, že Vám pobyt u nás páčil. Veríme, že nás opäť navštívite a vychutnáte si krásne prostredie nášho hotela. S pozdravom recepcia Hotela Kerling

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Najkrajší hotel v okrese Banská Štiavnica.Pohodlné,príjemné,krásne izby za dobré ceny,skvelý personál.Odporúčam každému návštevníkovi,ktorý sa najbližšie chystá navštíviť toto pekné historické mesto.Pre príjemne strávené dni odporúčam tento príjemný a krásny hotel

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi MichaelaJ381.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ján T, Majiteľ v zariadení Hotel Kerling.Zodpovedané: 9. marca 2018

Dobrý deň,

ďakujeme za krásnu spätnú väzbu. Takéto milé recenzie nás hrejú pri srdci a motivujú nás k stálemu zlepšovaniu sa. Veríme, že sa opäť a čoskoro k nám vrátite. Hotel Kerling

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. decembra 2017

Nie som tu prvý, ani druhý krát, A snáď nie ani tretí krát. Vždy, opakujem vždy keď som odtiaľto odchádzal som si vravel, že sa sem už v živote nevrátim. Lenže ja som debil a nikdy som nedokázal včas zabezpečiť ubytovanie. Tak sa stalo, že aj tento Silvester som bral to posledné čo je v Banskej Štiavnici dostupné. Bohužiaľ práve Kerling. Znova, debil... Ja viem, je to moja chyba... Príchod 30. decembra - sobota. Ale nie!!!! Kerling má svatbu. Vrelo blahoželám mladomanželom a ďakujem im za bordel, ktorý ich sprievod robí až do rána. Haranti behajú po chodbách a plieskajú dverami, akoby ich za to niekto platil. Na spánok môžeme zabudnúť. Len mimochodom, objednal som najdrahšiu a najväčšiu izbu - 2 izbový apartmán. OK. Je nedeľa. Silvester. Pre menej chápavých, 31. december 2017. Okolo druhej popoludní idem na recepciu oznámiť, že nám z horného poschodia tečie cez plafón. O 21:59 práve teraz už tečie aj na ďalšom mieste. Kúpeľňa plná vody. Ale áno... Veď je to kúpeľňa. Nikdy viac, nikdy viac

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi viking297.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ján T, Majiteľ v zariadení Hotel Kerling.Zodpovedané: 9. marca 2018

Dobrý deň.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré napriek nízkemu ratingu vnímame veľmi pozitívne. Uvedenú situáciu určite budeme riešiť a vynasnažíme sa, aby sa neopakovala. V každom prípade si Vaše pripomienky veľmi vážime a budeme sa nimi seriózne zaoberať. Spätná väzba je to, čo hotel a jeho služby skvalitňuje a posúva vpred. Ďakujeme Vám.
Veríme, že sa napriek nie absolútnej spokojnosti do hotela ešte vrátite.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. novembra 2017

Hotel takmer v centre mesta, pri hlavnej ceste. Moznost parkovania v hotelovej garazi. Kuchyna OK. Cena zodpoveda kvalite a kategorii hotela (1 hviezda). V bare sa fajci co moze niekomu prekazat, niekto ako ja to naopak uvita.

Tip na izbu: izby otocene od hlavnej cesty, alebo apartmany
Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi malyjanko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ján T, Majiteľ v zariadení Hotel Kerling.Zodpovedané: 9. marca 2018

Vážený hosť,

Moc ďakujeme za zanechanie tak krásného a pozitívneho feedbacku k pobytu u nás. Sme moc radi, že sa Vám u nás páčilo a s našimi službami ste boli spokojný.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie