Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Penzión na Kopci(Banská Štiavnica)
55 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Archanjel Caffe Bar Inn(Banská Štiavnica)
64 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bar/hotelový bar
Gavalier Design Rooms(Banská Štiavnica)
93 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
125 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Penzión Cosmopolitan I.(Banská Štiavnica)
58 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Penzion Nostalgia(Banská Štiavnica)
64 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Penzión Cosmopolitan II.(Banská Štiavnica)
64 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Salamander(Banská Štiavnica)
64 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hostel Sv. Juraj(Banská Štiavnica)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
26 USD
Agoda.com
Ukázať ponuku
Recenzie (73)
Filtrovať recenzie
73 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
32
23
16
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
32
23
16
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51073 recenzií
Zrecenzované: 5. januára 2018 cez mobilné zariadenie

S manželom sme síce iba jednu noc v penzióne prespali, no boli sme spokojní aj s utulnou izbou, či milým personálom. V kupelke som si zabudla drahý krém na tvar a ochotne mi ho poslali poštou. Ďakujeme za pekný zážitok, cítili sme sa u vás prijemne.

Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi Alžbetka B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Bol som nešťastný, že v Banskej Štiavnici nie je zážitok zjedl. Mýlil som sa. V penzione Kachelman je jedlo úplne super a chutné, netreba pouŽívať ani dochucovadla. Obsluha na jednotku, jedlo na jednotku, odporúčam.

Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Ivan P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. decembra 2017

Penzion sa nachádza kúsok od centra historickej Štiavnice,
príjemné prostredie, ústretový personál,výborná kuchyňa
s veľkým výberom jedál. Parkovisko pre hosti, viacej priestorov
pre uzavreté spoločnosti, možnosť ubytovania ...

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Príjemný penzión. Jeden bod dole za nepríjemný zápach v kúpeľni. Usúdili sme, že nakoľko kúpeľňa nie je vetrania, tvorí sa v nej pleseň, ktorú odstraňujú neprijemne za páchajú im čistiacim prostriedkom. Druhý bod dole za prelezane vankúše, ktoré to už majú za sebou, slabé svetlo na izbách. Pozitívne hodnotím milý personál na recepcii, chyžná a obsluhu v reštaurácii. A raňajky boli výborné.

Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi Mária R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Personál veľmi príjemný. Izba útulná akurát dosť špinavá nepovysavane, kúpeľňa by si zišla tiež viac čistoty. Velke plus vlastné parkovanie. Raňajky veľmi strohe na popis švédskych stolov ale dá sa vypýtať aj niečo teplé čo vie kuchár rýchlo pripraviť.

Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi Dusan M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie