Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (75)
Filtrovať recenzie
75 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
32
25
16
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
32
25
16
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61175 recenzií
Recenzované: 5. januára 2018 cez mobilné zariadenie

S manželom sme síce iba jednu noc v penzióne prespali, no boli sme spokojní aj s utulnou izbou, či milým personálom. V kupelke som si zabudla drahý krém na tvar a ochotne mi ho poslali poštou. Ďakujeme za pekný zážitok, cítili sme sa u vás prijemne.

Dátum pobytu: december 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi Passport656008.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Bol som nešťastný, že v Banskej Štiavnici nie je zážitok zjedl. Mýlil som sa. V penzione Kachelman je jedlo úplne super a chutné, netreba pouŽívať ani dochucovadla. Obsluha na jednotku, jedlo na jednotku, odporúčam.

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi ivanpV9465JM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. decembra 2017

Penzion sa nachádza kúsok od centra historickej Štiavnice,
príjemné prostredie, ústretový personál,výborná kuchyňa
s veľkým výberom jedál. Parkovisko pre hosti, viacej priestorov
pre uzavreté spoločnosti, možnosť ubytovania ...

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Príjemný penzión. Jeden bod dole za nepríjemný zápach v kúpeľni. Usúdili sme, že nakoľko kúpeľňa nie je vetrania, tvorí sa v nej pleseň, ktorú odstraňujú neprijemne za páchajú im čistiacim prostriedkom. Druhý bod dole za prelezane vankúše, ktoré to už majú za sebou, slabé svetlo na izbách. Pozitívne hodnotím milý personál na recepcii, chyžná a obsluhu v reštaurácii. A raňajky boli výborné.

Dátum pobytu: október 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Paradise746822.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Personál veľmi príjemný. Izba útulná akurát dosť špinavá nepovysavane, kúpeľňa by si zišla tiež viac čistoty. Velke plus vlastné parkovanie. Raňajky veľmi strohe na popis švédskych stolov ale dá sa vypýtať aj niečo teplé čo vie kuchár rýchlo pripraviť.

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi DusanM247.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie