Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Penzión Kachelman
Hotely v blízkosti
Hotel Salamander(Banská Štiavnica)
66 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
225 USD
138 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Hron(Nová Baňa)
60 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Hotel Tenis(Zvolen)
141 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
166 USD
161 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Hotel Golfer(Kremnica)
76 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
141 USD
137 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Grand Matej(Banská Štiavnica)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Pramen(Dudince)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Recenzie (70)
Filtrovať recenzie
70 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
30
23
15
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
30
23
15
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3870 recenzií
Zrecenzované: 5. januára 2018 cez mobilné zariadenie

S manželom sme síce iba jednu noc v penzióne prespali, no boli sme spokojní aj s utulnou izbou, či milým personálom. V kupelke som si zabudla drahý krém na tvar a ochotne mi ho poslali poštou. Ďakujeme za pekný zážitok, cítili sme sa u vás prijemne.

Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi Alžbetka B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Bol som nešťastný, že v Banskej Štiavnici nie je zážitok zjedl. Mýlil som sa. V penzione Kachelman je jedlo úplne super a chutné, netreba pouŽívať ani dochucovadla. Obsluha na jednotku, jedlo na jednotku, odporúčam.

Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Ivan P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. decembra 2017

Penzion sa nachádza kúsok od centra historickej Štiavnice,
príjemné prostredie, ústretový personál,výborná kuchyňa
s veľkým výberom jedál. Parkovisko pre hosti, viacej priestorov
pre uzavreté spoločnosti, možnosť ubytovania ...

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Príjemný penzión. Jeden bod dole za nepríjemný zápach v kúpeľni. Usúdili sme, že nakoľko kúpeľňa nie je vetrania, tvorí sa v nej pleseň, ktorú odstraňujú neprijemne za páchajú im čistiacim prostriedkom. Druhý bod dole za prelezane vankúše, ktoré to už majú za sebou, slabé svetlo na izbách. Pozitívne hodnotím milý personál na recepcii, chyžná a obsluhu v reštaurácii. A raňajky boli výborné.

Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi Mária R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Personál veľmi príjemný. Izba útulná akurát dosť špinavá nepovysavane, kúpeľňa by si zišla tiež viac čistoty. Velke plus vlastné parkovanie. Raňajky veľmi strohe na popis švédskych stolov ale dá sa vypýtať aj niečo teplé čo vie kuchár rýchlo pripraviť.

Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi Dusan M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie