Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (23)
Filtrovať recenzie
23 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
13
5
2
3
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
13
5
2
3
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61123 recenzií
Recenzované: 22. októbra 2017

V Penzióne na kopci sme strávili jednu noc. Izba bola veľmi pekne zariadená, cítili sme sa komfortne, no najviac nás očaril výhľad na mesto a celé okolie. Určite sa sem vrátime a odporúčame všetkým návštevníkom.

Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi JankaG51.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. augusta 2017

Penzión na Kopci som navštívil už po druhý krát. Je to snáď miesto s najkrajším výhľadom na Banskú Štiavnicu a okolie.Do centra mesta je to po lesnom chodníku(so zábradlím) asi 15 min chôdze. Ubytovanie je v pomere cena-kvalita. Izby sú zariadené jednoduchšie, ale nechýba v nich nič podstatné. Pred izbami je spravené súkromné posedenie a človek si vychutnáva výhľad z vlastnej terasky. Reštauráciu vrelo odporúčam aj neubytovaným hosťom. Gastronómia na úrovni! Steakové menu,kvalitný vyber vín a výborné pivo.Sedenie buď v peknom interiéry alebo na krásnej slnečnej terase. Raňajky sú v cene ubytovania a sú formou výberu z raňajkového menu(parky,praženica,miniomelety, sladké raňajky,kava,čaj.džúsy) To najdôležitejšie je ale stále milý a usmievavý personál.Určite sa na toto krásne miesto ešte vrátime.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi bezocivec.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júla 2017

Kto navštívi Banskú Štiavnicu, určite by mal navštíviť tento penzión. Nakoľko je ďalej od centra, poskytuje naň nádherný výhľad, ale čo je ešte lepšie ako výhľad??? Kuchyňa,... to fakt musíte skúsiť ,... potešenie nie len pre chuťové poháriky ale aj pre oči tzv... nebičko v papuľke ... Ďakujeme.

Dátum pobytu: júl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi IvanR3782.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. mája 2017

Tento penzión ma krásnu vyhliadku na Banskú Štiavnicu. Majiteľka je veľmi milá. Keď navštívite Banskú Štiavnicu rozhodne musíte tento penzión navštíviť. Ponúkajú dobré jedlo a kvalitné víno a takisto je možnosť využiť tento priestor aj na rodinnú oslavu.

Tip na izbu: Myslím, že majiteľka poradí s výberom čo najlepšie.
Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Marcela1144.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

V nedelu po 14 hodine sme dlho cakali na 2.jedlo od polievky cca 45min a casnicka neupozornila dopredu ze ci moze byt 420g pstruh (bezna velkost je 200-300g) a kvoli tomu ze bol velky bol prepaleny na kozi.

Dátum pobytu: august 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi RichardK4151.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie