Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
City Game Banská Štiavnica
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Štiavnický zlatý poklad

Hru sme absolvovali už 2x , obe verzie. Vrelo odporúčam . Hravou formou spoznáte Banskú Štiavnicu a... viac informácií

Recenzované: 23. augusta 2019
DannoCifer
Zábavné spoznávanie mesta

Príjemne sme sa zabavili a spoznali sme aj také zákutia Banskej Štiavnice, kam by sme sa inak... viac informácií

Recenzované: 19. augusta 2019
Vacation800856
Prečítať všetky recenzie (23)
  
Recenzie (23)
Filtrovať recenzie
23 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
21
1
1
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
21
1
1
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71223 recenzií
Recenzované: 26. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Hra bola perfektná. Úlohy rôznorodé, aktivizujúce a zábavné. Odporúčam každému návštevníkovi Štiavnice. Veľa sa dozviete.
Ďakujeme

Dátum zážitku: august 2018
1  Poďakujte používateľovi LubaT2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Bolo to super ale je škoda, že nie je možnosť vybrať si z možností pre dospelých alebo pre deti. Keďže sme mali deti vo veku okolo 10 rokov určite by sme ocenili keby sa dala vybrať hra len pre deti. Ináč naozaj odporúčame.

Dátum zážitku: august 2018
1  Poďakujte používateľovi MiriamaB21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2018

Aj keď sme boli trochu unavení z doobednej túry, hra nás zaviedla na zaujímavé miesta a vôbec nebola príliš náročná. Neponáhľali sme sa, užívali sme si výhľady a lúštenie šifier. Vďaka doplňujúcim informáciam sme sa dozvedeli zaujímavosti o Štiavnici a nájdenie pokladu veru stálo za to!

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi 8janka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

V tomto meste som sa narodil a žijem tu. Je to proste nádherne mesto a to aj jeho okolie a preto všetkým vrele odporúčam jeho návštevu . Nie na darmo je v UNESCO

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi alexandermB8418UM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. júla 2018

Hra nás doviedla na zaujímavé miesta v Štiavnici, ktoré sme spoznali inou formou ako typickou "nudnou" sprievodcovskou. Videli a prešli sme toho naozaj mnoho. Džentlmen, ktorý nás privítal v Skautskom dome bol naozaj milý, sympatický profesionál. Naladil nás na hru a vysvetlil všetko čo bolo treba. Mali sme ešte niekoľko otázok, no tie nechal pod rúškom tajomstva, čo znásobilo zážitok. :)
Odporúčam naozaj každému a to všetkými desiatimi!

Dátum zážitku: júl 2018
1  Poďakujte používateľovi Jana R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie