Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
City Game Banská Štiavnica
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Štiavnický zlatý poklad

Hru sme absolvovali už 2x , obe verzie. Vrelo odporúčam . Hravou formou spoznáte Banskú Štiavnicu a... viac informácií

Recenzované: 23. augusta 2019
DannoCifer
Zábavné spoznávanie mesta

Príjemne sme sa zabavili a spoznali sme aj také zákutia Banskej Štiavnice, kam by sme sa inak... viac informácií

Recenzované: 19. augusta 2019
Vacation800856
Prečítať všetky recenzie (23)
  
Recenzie (23)
Filtrovať recenzie
23 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
21
1
1
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
21
1
1
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
152023 recenzií
Recenzované: 26. júna 2018

Ideálna vzdialenosť medzi stanovišťami, pekná trasa, krásne výhľady a prehliadka mesta, pre záujemcov kopec zaujímavých doplňujúcich informácií o Banskej Štiavnici, primerane ťažké a vynaliezavé úlohy.

Perfektne strávené popoludnie, vhodné pre akúkoľvek skupinku, skúsených aj začiatočníkov, odporúčame všetkým!!!

Dátum zážitku: jún 2018
Poďakujte používateľovi LuciaHoj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Rozhodne odporúčam, zažijete kvalitne strávený čas plný smiechu, zábavy, napätia a dobrodružstva :) Štiavnicu poznám ako svoju dlaň, no na moje prekvapenie sme sa dostali na nečakané miesta a zákutia, kde sa obyčajne nedostanete. Hra je vhodná pre domácich aj turistov, a všetkých zvedavých, ktorí sa chcú nechať prekvapiť, prekonať a naučiť sa zaujímavosti o meste :)

Dátum zážitku: jún 2018
1  Poďakujte používateľovi MichaelaK1791.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júna 2018

Úlohy boli naozaj zaujímavé a mám pocit, že oproti bratislavskej bola táto CityGame ešte kus neobvyklejšia a vyžadujúca invenciu. Vhodné pre ozaj ľubovoľnú skupinu ľudí. A prekvapenie na konci bolo len čerešničkou na torte :-)

Dátum zážitku: jún 2018
1  Poďakujte používateľovi KuboHlusko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 28. októbra 2019

Dátum zážitku: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júla 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum zážitku: júl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie