Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Úchvatný dizajnový interiér, skvelá káva”
Recenzia Barcadam

Barcadam
Na pozícii č. 5 spomedzi 6 Káva a čaj v Banskej Štiavnici
Cenový rozsah: 1 USD - 50 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 22. marca 2018

Len náhoda chcela, že pri odchode z Banskej Štiavnice sme zablúdili do tejto kaviarne. Podľa slov obsluhy otvorenej len pár dní. Boli sme príjemne potešený riešením interiéru s netradičným dreveným nábytkom, barovým pultom a inými prvkami interiéru. Táto kaviareň je skutočne iná ako ostatné ktoré sme navštívili. Príjemná obsluha, skvelá káva a chutný koláčik ako pozornosť podniku. Nie je čo by sme povedali negatívne k tejto kaviarni. Hádam kvalita, služby a vzhľad interiéru si zachovajú svoj štandard. Ďalšie miesto kam sa budeme radi vracať na dobrú kávu.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
3  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katarína Z, Manažér v zariadení Barcadam.Zodpovedané: 27. júna 2018

Ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Veríme, že aj z ďalších návštev si odnesiete len príjemné zážitky. Tešíme sa na Vás! Tím Barcadam.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (13)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

81213 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 23. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: júl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katarína Z, Manažér v zariadení Barcadam.Zodpovedané: 31. júla 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. januára 2019
Prekladač Google

Dátum návštevy: október 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. januára 2019 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: január 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Barcadam, si pozreli aj

Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Barcadam? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu