Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:30 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Víkendový pobyt v Banskej Štiavnici

Boli sme tu prvý krát a boli sme očarení. Prehliadka bola výborná a čo hodnotíme veľmi pozitívne... viac informácií

Recenzované: 25. októbra 2020
Shamot7
,
Žilina, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Super

Po dlhej dobe som bola očarená z prehliadky. Naozaj krasne miesto prehliadka zaujímavá vydrzal ju... viac informácií

Recenzované: 4. októbra 2020
minamesaros
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (80)
  
Recenzie (80)
Filtrovať recenzie
80 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
70
7
1
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
70
7
1
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2780 recenzií
Recenzované: 4. októbra 2020 cez mobilné zariadenie

Po dlhej dobe som bola očarená z prehliadky.
Naozaj krasne miesto prehliadka zaujímavá vydrzal ju aj nas 3-ročný
Bol očarený z hovoriacich obrazov.
Radi sa vrátime pozriet po case znova.

Dátum zážitku: september 2020
2  Poďakujte používateľovi minamesaros.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzka_BL, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení BANKA LÁSKY.Zodpovedané: 5. októbra 2020

Milá Minamesaros, ďakujem Vám veľmi pekne, že ste si pre svoju nedávnu návštevu vybrali našu Banku Lásky a že ste si našli čas na zhodnotenie svojich pocitov z našej zážitkovej expozície. Neustále pracujeme na zdokonaľovaní našich služieb, takže si vážime všetku spätnú väzbu od našich hostí, aby sme každému z nich priniesli nezabudnuteľný zážitok a posúvali náš projekt vpred. Táto expozícia je vhodná ako pre páry, tak aj pre rodiny, preto sa tešíme aj záujmu takýchto malých návštevníkov. Budeme veľmi radi, ak nás opäť navštívite. S pozdravom a prianim pekného dňa, Zuzana .

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2020

Cela prehliadka bola úžasná ☺️ skvelé, prepracovane, slecna sprievodkyna mila... Aj detom sa pacilo treba urcite navštíviť

Dátum zážitku: august 2020
Poďakujte používateľovi Alena872.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzka_BL, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení BANKA LÁSKY.Zodpovedané: 21. septembra 2020

Milá Alena, ďakujem Vám veľmi pekne, že ste si pre svoj nedávny výlet s detičkami vybrali našu Banku Lásky a že ste si našla čas na zhodnotenie svojich pocitov z našej zážitkovej expozície. Neustále pracujeme na zdokonaľovaní našich služieb, takže si vážime všetku spätnú väzbu od našich hostí, aby sme každému z nich priniesli nezabudnuteľný zážitok. S pozdravom a prianim pekného dňa, Zuzana z Banky Lásky.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2020 cez mobilné zariadenie

Celkový dojem je veľmi príjemný, viem si predstaviť, že by som ich opäť navštívila, no tak isto si, za vstup celkom priplatíte!
Niekomu sa môže zdať prehnaná..

Dátum zážitku: september 2020
Poďakujte používateľovi ejik88.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzka_BL, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení BANKA LÁSKY.Zodpovedané: 21. septembra 2020

Milá Ejik88, vrelá vďaka, že ste si našla čas ohodnotiť našu zážitkovú expozíciu. Do tohto fundraisingového projektu sme vložili celé srdce a veľa energie, preto sa vždy potešíme, keď to naši návštevníci ocenia. S pozdravom a prianim pekného dňa, Zuzana z Banky Lásky.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2020

zaujimave rozpravanie o sladkovicovi doplnene super vizualizaciou.nic podobne som nikdy nevidel . vstupne je dost vysoke ale stoji za to to vidiet

Dátum zážitku: október 2019
Poďakujte používateľovi prisegen.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzka_BL, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení BANKA LÁSKY.Zodpovedané: 8. septembra 2020

Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme za návštevu a recenziu. Tešíme sa, že Vás koncept nášej zážitkovej expozície nadchol a ukázal Vám nové možnosti výkladu. S pozdravom a prianim pekného dňa, Zuzana z Banky Lásky.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. augusta 2020 cez mobilné zariadenie

Prekrásne zrekonštruovaný dom, v ktorom bývala Marína. Cena je úplne normálna, za ten zážitok, ktorý si človek odnesie.
Odporúčam navštíviť

Dátum zážitku: august 2020
Poďakujte používateľovi FiliposHaa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzka_BL, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení BANKA LÁSKY.Zodpovedané: 8. septembra 2020

Milý Filipos, ďakujeme Vám veľmi pekne, že ste si pre svoju nedávnu návštevu vybrali našu Banku Lásky a že ste si našli čas na zhodnotenie svojich pocitov z našej zážitkovej expozície. Neustále pracujeme na zdokonaľovaní našich služieb, takže si vážime všetku spätnú väzbu od našich hostí, aby sme každému z nich priniesli nezabudnuteľný zážitok. S pozdravom a prianim pekného dňa, Zuzana z Banky Lásky.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie