Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:30 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Víkendový pobyt v Banskej Štiavnici

Boli sme tu prvý krát a boli sme očarení. Prehliadka bola výborná a čo hodnotíme veľmi pozitívne... viac informácií

Recenzované: 25. októbra 2020
Shamot7
,
Žilina, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Tu býva pravá láska.

Tak teda Banka lásky stojí aj za 500 kilometrov cestovania. Úžasný nápad dvoch úžasných... viac informácií

Recenzované: 11. októbra 2020
Muzikant1
,
Teplička Nad Váhom, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (80)
  
Recenzie (80)
Filtrovať recenzie
80 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
70
7
1
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
70
7
1
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
81380 recenzií
Recenzované: 23. júla 2020

Originálna expozícia, vhodná pre rodiny, páry, skupiny... Naozaj pútavá a interaktívna prehliadka, možnosť zakúpiť si vlastný "trezor v banke".

Dátum zážitku: júl 2020
Poďakujte používateľovi briskakristian.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzka_BL, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení BANKA LÁSKY.Zodpovedané: 8. septembra 2020

Milý Kristianr, ďakujeme, že ste si našli čas ohodnotiť našu zážitkovú expozíciu. Tešíme sa, že sa Vám takýto moderný spôsob prehliadky páčil. Veríme, že sa spolu opäť uvidíme u nás v Banke Lásky. S pozdravom a prianim pekného dňa, Zuzana.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2020

Keď sa stretne vynikajúci nápad s hlbokým príbehom, zmieša pocit hrdosti na krásnu slovenskú krajinu, históriu, lásku, romantiku, s marketingom, modernými technológiami, prekrásnym historickým centrom mesta s atmosférou, nadšenými mladými sprievodcami a úprimnou snahou o záchranu niečoho, čo je krásne, dôležité a určite svetové - vznikne Banka lásky. Sme cestovatelia a projekty typu 5D kina v Ríme približujúceho let nad Fontana di Trevi , alebo Londýnsky "London Dungeon" kde je miestna história podávaná zážitkovou formou sa rozhodne s Bankou lásky v Štiavnici dajú porovnávať. Ak môjho zúfalo neromantického manžela osloví niečo tak romantické ako je miesto, kde žila Sládkovičova Marína, aj keď skôr myšlienkou záchrany historickej pamiatky a využitia štôlne so zapojením modernej techniky, skvelého marketingového nápadu a edíciou vína, musím povedať, že sa nadšencom tohto projektu podarilo osloviť naozaj všetkých. Či bude dôvod návštevy zvedavosť, láska, romantika alebo slovenská história a snaha pomôcť, som presvedčená, že bude stáť za to. Držím palce, určite odporúčam a teším sa na ďalšie skvelé nápady v tomto projekte.

Dátum zážitku: júl 2020
Poďakujte používateľovi JankaB89.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. februára 2020

Nádherná interaktívna výstava či už v páre alebo len s priateľmi, samozrejme v páre si to asi predsa len viacej užijete. Napriek všetkému si myslím že vstupné je trošku cez...

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi ycbluer.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Nie som veľký romantik... Manžel áno. Banka lásky veľmi milo a pekne oboznamuje návštevníkov o vzniku básne a o vrúcne láske dvoch mladých ľudí. Tak ma myšlienka záchrany domu, večnej lásky a možnosti uloženia odkazu pre všetky generácie po nás nadchla že som rada ze sme si zaobstarali schránku. Tešíme sa s manželom na ďalšie návštevy keď budeme môcť sledovať ako prebieha rekonštrukcia druhej časti domu. Sme 2773 majitelia a tešíme sa z toho

Dátum zážitku: január 2020
Poďakujte používateľovi Monson929.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katarina_BL, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení BANKA LÁSKY.Zodpovedané: 26. februára 2020

Milá Monson :)
Veľmi sa tešíme z Vašej návštevy a ďakujeme krásne za to, že ste si našli čas a napísali nám ako sa Vám u nás páčilo. Vážime si, že ste si v Trezore Lásky zriadili svoju Schránku a podporili ste tak fundraisingový projekt Banka Lásky. Ďakujeme a tešíme sa opäť na stretnutie s vami!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. decembra 2019 cez mobilné zariadenie

Odporúčam navštíviť ! Perfektný projekt zaujímavé spracovanie , obdiv patrí tým ktorí to zrealizovali . Nemožno to tam neľúbiť

Dátum zážitku: december 2019
Poďakujte používateľovi Safari722677.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katarina_BL, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení BANKA LÁSKY.Zodpovedané: 10. decembra 2019

Ďakujeme krásne za Vašu recenziu. Veľmi sa tešíme, že sa Vám v Zaľúbenej Štiavnici a v Banke Lásky páčilo. :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie