Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“.”
Recenzia Stara Skola

Stara Skola
Na pozícii č. 3 spomedzi 6 Káva a čaj v Banskej Štiavnici
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 3 týždňami

Veľmi milý personál. Vodičku dostanete automaticky po príchode, čo sa stáva málokde. Káva výborná a krásne naservírovaná. A navyše príjemný interiér.

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi MeggyJun.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marek P, Owner v zariadení Stara Skola.Zodpovedané: pred 3 týždňami

Ďakujeme mockrát a tešíme sa opäť na Vás :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (42)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1542 recenzií

Zrecenzované: pred 4 týždňami

Káva naozaj skvelá, prostredie veľmi príjemné, pozitívne hodnotíme aj rôzne spoločenské hry, určite sa ešte vrátime!

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi Kajka13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia R8359IUmarkt, Majiteľ v zariadení Stara Skola.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Ďakujeme a tešíme sa na Vás :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Hľadali sme miesto, kde by sme si dali malé raňajky.Starú Školu sme s priateľom navštívili na základe recenzií.Privítala nás mladá slečna s úsmevom a dobrou náladou dali sme si slané croasanty lebo dve jedlá na raňajkovom menu nemali v ponuke ,no ničomu to nevadilo ,výbornú kávičku a limonády ktoré nás svojim cukrom naštartovali do nového dňa a spoznávania štiavnice.Bolo nám tu moc fajn,veľkou pridanou hodnotou su spoločenské hry na stoloch ,kt vedia zabaviť.Jediné čo mi trošku vadilo bol lepkavý stôl ale to sme tiež hneď napravili.Určite odporúčame a opäť sa vratime

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi DasaIl.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia R8359IUmarkt, Majiteľ v zariadení Stara Skola.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Ďakujeme mockrát! Raňajkové menu sme zrovna tento víkend úplne vynovili (viď. fotografie), preto ponuka minulý týždeň bola trochu obmedzená. Sme radi, že ste boli napriek tomu spokojní a dali nám šancu. Ten nešťastný stôl si vyžaduje nový náter, čoskoro to napravíme. Ďakujeme a tešíme sa opäť na Vás :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Interiér velmi pekný, na každom stole nejaká spoločenská hra. Kávu mali z menšej pražiarničky keď som sa pýtala, asi teda brávajú z našich menších slovenských, čo ma veľmi potešilo. Príjemne sme si posedeli a vždy keď sme šli potom okolo tam niekto sedel. Odporúčam. :))

Dátum návštevy: august 2019
1  Poďakujte používateľovi bbbasdfghjkl.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marek P, Owner v zariadení Stara Skola.Zodpovedané: 23. augusta 2019

Ďakujeme! Ceníme si Vašu spokojnosť a recenziu :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Vzhľadom na to, že úprava recenzie je jediný spôsob reakcie na správu od majiteľa, tak pridávam pôvodnú recenziu aj s reakciou na majiteľovu správu.

Pôvodná recenzia:

Objednali sme si grepovú a bazovú domácu limonádu, každá za 4€. Dostali sme slabú sirupovú vodu s ľadom a kúskom pomaranča, bez ktorého by nebolo cítiť ani štipku chuti. Najhoršia limonáda, akú sme kedy mali.

Reakcia na majiteľovu správu: 

V prvom rade, podnik som si nezmýlil. Zároveň musím opraviť preklep na mojej strane. Objednali sme si egrešovú (nie grepovú) limonádu. Obsluha nám ponúkla aj bazovú limonádu, i keď tvrdíte, že ju nepodávate. Je možné, že v skutočnosti limonáda nebola bazová, avšak vzhľadom na absenciu chuti to nedokážem posúdiť. Pán majiteľ sarkazmus určite pozná a uzná, že sóda na chuti nič nezmení. Pán majiteľ, my sme si chceli užiť pokojný večer a nemali sme záujem naťahovať sa s obsluhou, či dokonca robiť nejakú scénu. Za tú starosť nám to nestálo. Vlastné meno tu nemám vyobrazené, pretože to nepovažujem za relevantné, chcete si ma snáď vyhľadať na FB? Pán majiteľ by mohol byť kritike trochu viac otvorený namiesto toho, aby okamžite prechádzal do protiútoku. Taktiež sa nejedná o jedinú recenziu, ktorá kritizuje práve Vaše limonády.

Prajem Vám pekný deň a zlepšenie v príprave limonád.

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi V876GCrenem.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marek P, Majiteľ v zariadení Stara Skola.Zodpovedané: 13. augusta 2019

Dobrý deň,

Ďakujem, že ste si našli čas na úpravu recenzie. Naďalej ma mrzí skutočnosť, že sa jednalo "o najhoršiu limonádu, akú ste kedy mali".

Pokiaľ je to tak, osobne (ako majiteľ podniku, ale aj ako zákazník) v podobných prípadoch zastávam názor, že je rozumnejšie a pre obidve strany výhodnejšie upovedomiť obsluhu a upozorniť ju na daný fakt, či už z dôvodu možnej nápravy/výmeny alebo akejkoľvek inej kompenzácie. Naši zamestnanci by Vám rozhodne radi vyhoveli.

Majiteľ aj zamestnanci sú kritike otvorení, dokonca si vždy vyžiadajú spätnú väzbu od zákazníkov na akýkoľvek produkt. Spokojnosť zákazníkov je u nás stále prioritou.

Neunúvať sa však pár slovami osloviť obsluhu so žiadosťou o výmenu alebo nápravu a neskôr napísať 1 hviezdičkovú recenziu (vo Vašom pôvodnom znení) na podnik, ktorý sa špecializuje na prípravu výberovej kávy a tzv.neskoré raňajky z dôvodu, že ste neboli spokojní s chuťou limonád, svedčí už o inom zámere ako je poskytnutie konštruktívnej kritiky a znie trochu nelogicky.
Takéto hodnotenie žiaľ znižuje celkovú kredibilitu podniku, pre ktorý so svojim tímom robíte maximum a obetujete mu všetok voľný čas.

Záverom, Vaše meno ma zaujímalo z dôvodu oslovenia, čo je pri komunikácii bežný štandard.

Pekný deň aj Vám

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Stara Skola, si pozreli aj

Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Svätý Anton, Banská Štiavnica
 

Navštívili ste Stara Skola? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu