Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strasne”
Recenzia Hotel Bristol

Hotel Bristol
Na pozícii č. 31 spomedzi 38 Reštaurácie v Banskej Štiavnici
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 31. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Restauracia vyzerala dobre tak sme sa v case obeda vybrali najest. Mohlo nas varovat ze to bola jedina prazdna restauracia,a uz vieme preco. Vsetko co sa dalo poplietli,kamaratke nedoniesli burger vobec,potom ked sme ho urgovali jej ho doniesli este aj uplne iny ako si objednala tak to uz bol vrchol a vratili sme ho kedze vsetci boli uz najedeni. K hranolkam sme si pytali bejaku omacku,obsluha sa pytala ze aku. Tak sme sa opytali aku maju,obsluha ze asi ziadnu... pri servirovani obsluha nemala ani tusenie aky burger nam nesie (mali sme objednane 4druhy). Museli sme si ich identifikovat samy. Zemla na burgri otrasna, maso male a az priliz pripecene.skor az prihorete. Prvy a posledny krat. Nikdy viac. Ceny vysoke a kvalita uboha. Horsi burger sme nikdy nejedli a momentalne je nam este aj zle... tesili sme sa na dobre jedlo ale ostali sme sklamane. Keby sme neboli take hladne tak sa dvihneme a ideme prec.mozno sme to radsej tak mali spravit..

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi Gabriela G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (17)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

5917 recenzií

Zrecenzované: 31. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Boli sme na obede. Slepačí vývar dobrý, aj keď nedostatočne zohriaty a to sme naň čakali 15 minút! Deti mali morčacie s ryžou, ktoré som rovno vrátila čašníčke, bolo surové. Môj šalát z grilovanej zeleniny s datlovo pistaciovym dresingom a grilovaným hermelinom vyzeral tak, že som dostala rôznu zeleninu, výrazne grilovanú až by som nazvala, že zhorenu. Dresing boli rozsypané datle a pistácie po tej zelenine. Manželov guláš bol celkom fajn, knedle zohriate a pripecene na panvici. Personál bol milý. Vo všeobecnosti sa jedna o veľmi podpriemernú kuchyňu. Už by som viackrát nešla.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi Zuzana161.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. augusta 2017

mäso málo upečené, bol to boj. ... mohlo nás varovať, že je reštaurácia úplne prázdna :) cena nezodpovedala kvalite

Dátum návštevy: júl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Safari654140.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. mája 2017

V apríli som navštívil kaviareň - reštauráciu Hotela Bristol, kde som bol príjemne prekvapený interiérom. Priestory veľmi vkusne upravené, predpokladám, že boli zachované všetky detaily z pôvodnej historickej stavby, keďže sa nachádza v centre B.Štiavnice. Najviac ma však zaujala zvláštna "podlaha" a strop kaviarne a sedenie v štýle "galerky". Interiér je premyslene usporiadaný, v kľude, pri príjemnej hudbe a chutnej káve som mohol nerušene pracovať. Príjemne prekvapený som bol zákuskami vlastnej výroby, personál bol ochotný a milý. Vďaka Vám sa sem určite vrátim.

Dátum návštevy: apríl 2017
Poďakujte používateľovi JozefNovy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Bola to naša 3., posledná zastávka v chladnom dni v Štiavnici, predchádzajúce 2 neboli podľa nášho gusta.
o 14.hod v nedeľu toho nikde nie je veľa, nie to v Štiavnici.
Zaujal ma interiér, čisté okná, vo vnútri príjemné teplo, bez zápachu z kuchyne.
Jedlo znieslo aj prísnejšie hodnotenie, mäso, jahňacie lítko, kačacie aj kuracie prsia boli vydarené, presne. Ako má byť.
Milo prekvapili, cenová úroveň zodpovedala kvalite, ba až zaostávala. V Erbe by to stálo 3x toľko.
Odporúčam, vrelo. Udržte si kuchára.

Dátum návštevy: november 2016
Poďakujte používateľovi 36hamara.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Hotel Bristol, si pozreli aj

Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Hotel Bristol? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu