Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 733)
Filtrovať recenzie
1 733 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 345
195
109
48
36
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 345
195
109
48
36
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
7121 733 recenzií
Recenzované: 5. decembra 2016

vybrali sme si túto dovolenku lebo nás hotel zaujal. Hotel naozaj naplnil naše očakávania. Strava, personál, pláž, aktivity. Všetko bolo super. Odporúčam :) Jedine čo bol mínus bol čas cestovania 2 dni sme stratili tým že sme prileteli neskoro o 10 večer a z hotela sme mali odchod o 5 ráno.

Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi ArgonaW.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. augusta 2016

Pre mňa najlepšia dovolenka akú som zažila. Výborné služby hotela. Skvelý program či už cez deň alebo večer. Večer hrá živá hudba na klavíri, bolo to veľmi príjemné pri popíjaní drinkov. Medzinárodný alkohol, víno nalievané z fliaš, žiadne krabicové čúčo alebo sódové malinovky z automatu. Večer program, následne potom živá hudba(možnosť si zatancovať), každý večer iný štýl a kto nemal dosť tak sa presunie na disco do klimatizovaného disco baru.
Strava super vždy sa dalo vybrať ani som všetko nestihla ochutnať, pri stravovaní opäť obsluha.
Všade čisto, stále sa upratovalo ale nebolo to rušivé pre hostí. Pláž každý večer pohrabaná a povalcovaná ako koberec, uprataná a kto mal veľký apetít na drinky obsluha až k lehátku. Dokonca sa umývala každý večer kamenná dlažba pri bazéne.
Všimla som si aj kolotoče pre deti.
Izby upratované štandartne, každý deň. Na izbe trezor, minibar dopĺňaný denne( v cene), plechovková cola, sprite, pivo, voda, džús, káva, čaj, chipsy atd.
Kvalita služieb bola výborná, to zohrávalo hlavnú úlohu pri výbere dovolenky a to som aj dostala.
Možno predsa jediné mínus, veľmi ale naozaj veľmi teplá voda v bazéne, tam sme ani nechodili.
Doporučujem každému, mala som sa skvele.

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi ElenaH1570.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. augusta 2015

v rubi platinum sme boli v auguste 2014, cize nie dlho po otvorení. hotel je dizajnovo velmi pekný interier a vstupná hala doslova vyráža dych. hned pri príchode sme dostali ponuknuti čokoládky a horuci uterak, taktiez nápoje ci nie sme smadní... to sme neboli ani ubytovaní ešte ... izba splnila očakávania velká čistá priestranná s výhľadom na more - nedalo sa nič vytknút... kupeľna taktiež bez debaty všade kameň vyzeralo to luxuste jedine co mi vadilo boli sklenné dvere na wc a sprchový kut... ale aj to sa dalo prežiť.. pláž pekná piesočnatá pozvolným vstupom do mora bez vln urobená ako laguna vhodné aj pre male detičky. molo mensie ale stací pred molom vela zelene lehatka je tam lepsie ako na plazi nepáli to tak tam od piesku a je tam sviežejsie čize odporučam tie miesta na travenie casu.... plázový bar super splnia vám co vám vidia na ociach ... taktiež pravidelne zberali prazdne poháre, flaše a obaly z nanukov a pod....personál velmi úslužny snažil sa dorozumieť aj ked im to nešlo :D, bolo tam niekoľko restaurácií na obed sme nechodili do hlavnej ale do Flexilis Restaurant pri plázi... jedla no ako povedať jedná basen aj pekne upravené na taniery taktiez dezerty síce dva na výber ale výýýborné. bazeny sú veľké ale voda v nich bola cca 29 stupnová takze boli velmi horúce a nechodila som casto do nich more je lepsie. Do hlavnej reštaurácie sme chodili len na ranajky a vecere ranajky take zvyčajné vajicka sunka syry jogury kolace ovocie ale pečivo hlavne sladké čo robili bolo veeelmi chutné taktiež džemy mali velmi dobre dalo sa každý den vybrať nieco iné... vecere velmi bohaté pestré od zeleniny sálátov cez dietne jedna nesolené aj pre malé deti po pecené vyprazane dusene mohli ste vyberat ... vzdy boli aj dve polievky na výber... dezertov plný stôl cca 5m dlhy takze aj tam sa dalo vyberat odporúcam baklavu a pistáciové koláčiky tie boli velmi dobré. ovocia taktiez vela na výber, k veceri ste si mohli dať aj flašku ci dve :D vína mali len suché ale.... taktiež odporúčam bar je zariadený na anglický stýl je to tam velmi pekné a urobia vám hociaký drik aký chcete boli šikovní.....nedaleko hotela je dobrá občianska vybavenost cca 200m je tam veká promenáda čiže možete nakupovať od bizu po zlato kožu kožusiny darčeky a ine somariky. Tento hotel môžem len a len odporúčať a dufam sa mi tam este podarí niekedy vrátit je to tam naoza super.

Dátum pobytu: september 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
5  Poďakujte používateľovi 743lucias.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ALP ZF I, Guest Relations Manager v zariadení Rubi Platinum Spa Resort And Suite.Zodpovedané: 4. augusta 2015
Prekladač Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments . Hope to host you once again as our repeat guest. We will develop our service every year.

With our best regards,


Alp İlkateş

Guest Relations Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. júna 2015

Super dovolenka, ciste more a plaz. Vsetko udrziavane. Servis a obsluha na urovni 5 hviezdiciek. Jedna z najlepsich dovoleniek v Turecku. Kvalitna strava a ochota na kazdom rohu. Velmi si davaju zalezat na cistote a kvalite.

Dátum pobytu: jún 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
2  Poďakujte používateľovi Jozef17.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ALP ZF I, Guest Relations Manager v zariadení Rubi Platinum Spa Resort And Suite.Zodpovedané: 26. júna 2015
Prekladač Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice words &hope to see and host you once again at Rubi Platinum Spa Resort & Suites.

Best Regards,

Alp İlkateş

Guest Relations Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. októbra 2014

Tento hotel bol výborný! Nemám mu čo vytknúť, najlepšia bola obsluha a jedlo.Každý deň niečo iné, síce niekedy bolo to isté ale bolo všetko výborné.na moje potešenie bolo tam vela slovákov a personál sa už učil o slovensky.

Dátum pobytu: júl 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi natusik2014.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ALP ZF I, Guest Relations Manager v zariadení Rubi Platinum Spa Resort And Suite.Zodpovedané: 22. októbra 2014
Prekladač Google

Dear Sir,

We would like to thank for your comments.

Best Regards,

Alp İlkateş

Guest Relations Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie