Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Avsallar
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 930)
Filtrovať recenzie
1 930 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 594
228
83
14
11
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 594
228
83
14
11
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 930 recenzií
Recenzované: 30. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Krásny čistý rezort. Klientelu tvoria prevažne Rusi. Sú však slušní a inteligentní. Na rozdiel od Čechov a Poliakov. To je banda ožralcov, hluk, arogancia.
Služby rezortu na profi úrovni. Slabší plážový servis.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi yenkie.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TTHT-Pegasos, Public Relations Manager v zariadení Pegasos Resort Hotel.Zodpovedané: 31. augusta 2019
Prekladač Google

Best yenkie,
Thank you for taking time to write your positive review with small minus points.
Visit us again soon during a next trip.
We are looking forward to it.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. augusta 2019

Po príchode nás hneď ubytovali. Boli sme traja na izbe s prísteľkou. Izba bola primerane veľka. Vybavenie izby dostačujúce až na kúpeľňu, ktorá bola už dosť zničená. Sprchový kút mal opotrebované tesnenie a hrdzavé spoje. Upratovanie na izbách bolo najhoršie čo sme zažili. Boli sme tam 11 dní z toho nám boli upratať asi 5 krát, aj to až po žiadosti z recepcie. A to sme dali vždy bakšiš upratovačke na posteľ.
Balkón bol jeden z najmenších v hotely, ale na to sušenie plaviek bol dostačujúci. Služby personálu boli priemerné. Je pravda že pri Rusoch sa točili a tých s hnedými náramkami neobsluhovali. Možno je to politika hotela. Bazény boli čisté aj okolie bazénov bolo udržiavané. Záhradníci sa o flóru okolo hotela svedomito starali. Pláž by mohli občas upratať nakoľko práve Rusi si robili popolníky v piesku kde sa im zachcelo. More sme mali čisté. Vstup do mora bol pozvolný výborný pre deti. Reštaurácia vnútri bola veľmi preklímovaná, ako aj zvyšok hotela. Jedlo bolo priemerné nič fascinujúce sme neochutnali. Najlepšie hodnotím najjednoduchšie šaláty, ktorých bolo vždy dostatok. Detský bufet mohol obsahovať viac zdravej stravy a nie len hamburgery a hranolky. Napriek nedostatkom bola naša dovolenka výborná a všetci sme si ju užili, ale viac by sme sa do tohto hotela nevracali a ani známym by som ho neodporučila

Dátum pobytu: august 2019
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi PetraPatrikMarian.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TTHT-Pegasos, Public Relations Manager v zariadení Pegasos Resort Hotel.Zodpovedané: 29. augusta 2019
Prekladač Google

Best PetraPatrikMarian,
First of all, we would like to thank you for sharing your precious opinions with us about our hotel.
We regret that your stay didn’t pass the way you imagined it.
Within the structure of Pegasos Resort Hotel, our main target is to assure the guest satisfaction completely.
That’s why employing qualified staff and creating the areas needed by all kinds of guests are too important action points for us.
We would like to notice you that we've taken into consideration all of your impressions you shared.
Many thanks again for sparing time by evaluating our hotel.
With the wishes of welcoming you again and providing you better vacation memories.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2019

Boli sme v tomto hoteli prvý krát na 12 dní na začiatku augusta.Ja, manžel a syn 5-ročný. Prvý dojem keď sme vošli do haly pri recepcii bol dobrý. Prišli sme asi 4 rodiny. Všetci dostali izbu hneď len my sme museli čakať do 14.00. Na jedlo sme mohli ísť hneď, akurát sme ešte nevedeli kde sa prezliecť do plavok aby sme mohli ísť k moru takže na recepcii som otvárala kufor a vyberala veci na prezlečenie. Mali sme zaplatený bočný výhľad na more a teda po 14.00 sme konečne išli do izby...bola fajn keď si odmyslím, že sprchový kút si už zažil svoje nakoľko spoje už hrdzaveli od vlhkosti a stalo sa, že voda pretekala aj von. Ale to nám nevadilo, veď sa tam len osprchujete a idete preč. Aj výhľad bol na more ale balkón asi najmenší z celého hotela :( cez také 3 stĺpy či priečky ani to neviem pomenovať ale more som videla a dokonca aj z postele.
Upratovanie bolo robené ale tiež sa nám zdalo, že nevytierala každý deň podlahu.
Jedlo bol výborné, to nám chutilo...a tiež služby v reštaurácii...snažili sa všetko hneď upratať zo stola a dokonca sa niekedy aj pýtali čo si dáme na pitie...Potom sme im dali bakšiš :)
Bazény pekné, udržiavané a toho chlóru... no pri toľkých ľuďoch čo sa tam premelie sa ani nedivím. Po určitom čase boli prsty scvrknuté.
Hudba a hry pri bazéne začínali od 10.00, hudbu potom o 17:00 vypínali čo podľa mňa bolo dosť skoro.
Bar pri bazéne tiež otvárali o 10:00 kde vám čapovali do papierových pohárov alko aj nealko a kávu ste si mohli už sami.
Pláž super, piesková s pozvoľným vstupom do mora vhodná aj pre malé deti. Fajčenie na vyhradenom mieste tiež super nápad ale aj tak som videla v piesku špaky a tiež by sa zišlo aj pláž trochu už prečistiť. Lebo ľudia sú rôzni a aj keď tam bolo kopec krčahov na odpad a špaky tak boli na piesku smeti.

A ešte jedna vec, menej klímovať .... my sme si moc teda nechladili izbu aby sme neochoreli ale všade bola pozapínaná asi naplno a keď sme prišli domov tak sme všetci dostali nádchu...môj názor :)

Celkový dojem z hotela na 4 a pol hviezdičky, určite by bolo čo ešte vylepšovať.
Odporúčala by som ho aj ďalej.

Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi hajka86.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TTHT-Pegasos, Public Relations Manager v zariadení Pegasos Resort Hotel.Zodpovedané: 21. augusta 2019
Prekladač Google

Best hajka86,
Thank you for taking time to write your positive review with small minus points.
We appreciate your kind comments and certainly hope that you will visit our hotel again.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2019

S resortom sme spokojni neboli, netuzime sa vratit. Uz pridelenie izieb ( mali sme zaplatený bocny vyhlad na more) dostali sme izbu s vyhladom na budovu a nic ine , dalsie izby mi pan recepcny daval hned pri dialnici, 5x sme menili izbu, recepcny velmi neprijemny.Hotel rozlisuje formou naramkou narodnosti!!! More prvych 7 dni ako tak ciste dalsich 5 dni spinave, pocas celeho pobytu vlny zato vsak hotel nemoze. Uz aj iny slovaci nadavali ze otrasne more.Plaz nasli sme hovienko ( co je asi dosledok ze tam behaju macky a chodia na potrebu do piesku), inak cista ,piesok pozvolny vstup topanky niesu nutne. Strava ranajky a obedy stale to iste, hamburgery,nugetky,rezne a mnoho dalsieho zmrazene hnusne pomlete maso, polotovary co by si 5*hotel nemal dovolit,jedlo recyklovali. Prvy tyzden bol lepsi hotel bol plny rusov vdaka comu sme usudili ze kvalitnejsie varili to sme mali 2x na veceru krevety take velke. Ked rusaci odisli tak kuchyna sa hned zmenila ako aj vycackana prezentacia. Zakusky nonstop tie iste akurat sa menila farba, sama zelatina a puding bez chuti, velmi slaby vyber. Najlepsie mali keksiky v detskom bufete . Baklavu maju super.
Izba priestrana , postele super,upratovanie no neviem ci sme mali stastie len my ale par krat sa nam stalo ze este o 14:00 sme nemali upratane napriek tomu ze na chodbe behala upratovacka a mali sme cedulku, podotykam baksis sme vzdy dali. Ustlala ale nevytierala pravidelne ( stale sme mali piesok a vlasy na podlahe). Bazeny ciste, ale strasne chlorovane cez 2 a ph7,25 co mne a mojej sestre uplne vyzieralo ruky. Velmi dbaju na bezpecnost pri bazenoch aj pri mori stale sleduju co bolo super. Zmrlinar co daval zmrzlinu by si zasluzil facku zato ako sa tvaril a pristupoval k ludom, no a o porcii zmzrliny co daval to bol vysmech. Na vecery uz davali normalne kopceky. Vecere boli kazdy druhy den ine Turecka, Talianska ,Azijska, pri tureckej sa stalo ze kebab bol krvavy a surovy co potom dopekali na grile. Ryby grilovali a podavali surove ale na pohlad vyzerali chutne. My sme usudili ze predrazena dovolenka, a urcite sa netuzime vratit, manzel bol posledne 3 dni hladni lebo stale bolo to iste. More nieje vhodne pre tych ktory maju morsku chorobu to sa budu vlnit este dalsi tyzden doma. Hotel dava rozne farby naramkov , slovaci cesi hnede , rusi zlte a tak aj pristupuju. Rusom nalozia , slovakom daju dva kusocky a este zazeraju ze chceme viac. Maso ako kuracina napriklad pecene trhali rukami ako zvieratam. Co ale urcite odporucam a je oproti hotelu cajovna so sisou , tam sme chodili pravidelne, personal uzasni, ochotni,mili, co si vazi hosti urcite navstivne neobanujete. Dovolenku sme si aj napriek tomuto uzili, ale vratit sa urcite nevratime. Jedna z horsich dovoleniek. Sem sa nevratime.

Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi LuckaH28.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TTHT-Pegasos, Public Relations Manager v zariadení Pegasos Resort Hotel.Zodpovedané: 29. augusta 2019
Prekladač Google

Best LuckaH28,
First of all, we would like to thank you for sharing your precious opinions with us about our hotel.
We regret that your stay didn’t pass the way you imagined it.
Within the structure of Pegasos Resort Hotel, our main target is to assure the guest satisfaction completely.
That’s why employing qualified staff and creating the areas needed by all kinds of guests are too important action points for us.
We would like to notice you that we've taken into consideration all of your impressions you shared.
Many thanks again for sparing time by evaluating our hotel.
With the wishes of welcoming you again and providing you better vacation memories.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2019

Super dovolenka, pláž udržiavaná s pozvoľným vstupom do mora, jedlo bolo dobré, je si z čoho vyberať, izby čisté, upratovanie každý deň. Personál vždy milý, všímavý a najlepší servis sme dostali od Kubilay a Ismail. Tento hotel určite odporúčame pre všetkých.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Jarka17365.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TTHT-Pegasos, Public Relations Manager v zariadení Pegasos Resort Hotel.Zodpovedané: 15. augusta 2019
Prekladač Google

Best Jarka17365,
Thank you for choosing Pegasos Resort Hotel and taking time to write your lovely comments.
We are extremely pleased you enjoyed your stay with us.
We will share your lovely comments with the team.
We look forward to welcoming you back again.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie